|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 08 тра, 2010 01:49
В мене такого не було жодного разу, в жодному банку, щоб сума у виписці і у чеку не збігалася. Не можуть списати більше грошей ніж ті, за які Ви розписалися у чеку. Треба йти у відділення і з'ясовувати, бо це крадіжка грошей і удар по репутації банку. Але, перш ніж пред'являти притензії, треба бути впевненим, що сума таки не співпадає, бажано мати чек на руках, тому що за необгрунтоване оскарження транзакцій банк візьме з Вас комісію.
І ще, валюта карти і покупки співпадає? Може конвертація.
Востаннє редагувалось Mirax в Суб 08 тра, 2010 01:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 тра, 2010 01:54
Mirax написав:В мене такого не було жодного разу, в жодному банку, щоб сума у виписці і у чеку не збігалася. Не можуть списати більше грошей ніж ті, за які Ви розписалися у чеку. Треба йти у відділення і з'ясовувати, бо це крадіжка грошей і удар по репутації банку.
На мій погляд теж досить дивна ситуація. У мене на мобільному всі смски з банку сортуються в окрему теку. Тільки що переглянув смс, списання такої суми як у виписці не було за останній місяць... Завтра ще раз перегляну виписку і дані з програми, де веду свій бюджет. Якщо будуть розходження, подзвоню в банк. Про результати напишу тут.
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 08 тра, 2010 01:55
До речі, повідомлення смс-банкінгу може служити доказом? У смс надісланому з банку в цей день вказана інша сума.
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 08 тра, 2010 02:02
Та не потрібно нічого доводити, ні СМСами, ні чеками. Якщо сума не співпадає, банк має виправдовуватися про розходження. Тому служба безпеки банку проводить розслідування, бере чек з торгової точки і все з'ясовується.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 тра, 2010 02:12
Mirax
валюти співпадають. Просто коли отримав сьогодні смс при оплаті в магазині, замітив, що залишок не такий, як був при попередній оплаті. Тобто були зняті кошти, а смс про це я не отримав. Вирішив глянути виписку в Дельта онлайн. Подивився, а там є транзакція, сума якої не відповідає сумі в смс. Зараз лінь то все переглядати, бо карткою плачу кілька разів кожного дня і транзакцій досить багато. Однак наявність транзакції з сумою, якої не було в смс це факт. Завтра роздрукую виписку з Дельти онлайн та домашньої бухгалтерії і буду звіряти суми. про результати напишу.
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 08 тра, 2010 02:16
На скільки мені відомо, банк не повідомляє лише при списанні оплати за послуги (смс, випуск карт і т.д.), інформація про всі інші транзакції повинна бути надіслана через мобільний банкінг. так?
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 08 тра, 2010 02:24
Ще питання, при перегляді залишку на картці через банкомат блокується якась сума? Після юперегляду залишку при наступній оплаті не правильно віднімались кошти програмою на зразок 6000-200=5798)) Може блокуватись 2 гривні за перегляд?
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 08 тра, 2010 02:54
Sain було ж декiлька днiв по тому.
Ви на тiй сторiньцi теж були
Valerios написав:ygn было когда-то давно нечто похожее по ЧГ. при просмотре баланса через банкомат снимало 2 грн. менеджеры сказали, что деньги возвращаются в конце месяца, мол это тариф для кредитных карт такой за просмотр. рекомендовали дабы не было таких неприятностей, просто спрашивать у них о балансе. с тех пор так и поступаю. возможно до сиг пор не исправили...
Почекаємо офіційної відповіді. Можливо ОР чи ще хто розповість як воно повинно бути з ЗГ
-
wizardtux
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 08 тра, 2010 04:00
wizardtux написав:Sain було ж декiлька днiв по тому. Ви на тiй сторiньцi теж були  Valerios написав:ygn было когда-то давно нечто похожее по ЧГ. при просмотре баланса через банкомат снимало 2 грн. менеджеры сказали, что деньги возвращаются в конце месяца, мол это тариф для кредитных карт такой за просмотр. рекомендовали дабы не было таких неприятностей, просто спрашивать у них о балансе. с тех пор так и поступаю. возможно до сиг пор не исправили...
Почекаємо офіційної відповіді. Можливо ОР чи ще хто розповість як воно повинно бути з ЗГ
Якщо я не помиляюсь, то вже була офіційна відповідь про те, що ніякі 2 грн не знімаються. Крім того, після перегляду приходить смс, а там пише що здійснена операція вартістю 0 грн. Тому і виникло питання, софт Дельти не правильно віднімає чи дійсно знімають 2 грн за перегляд залишків по карті.
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 08 тра, 2010 08:58
Оставил вчера онлайн вопрос по поводу начисление % на карту ЧГ... сегодня залез в тарифы карты и увидел пункт претензыйна робота...
Хорошие у них там тарифы )))
Интересно заявление на на сайте и складання заяви это одно и тоже ? 
-
ПозитифчеГ
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|