Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14141415141614171418 ... 2815>
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2010 20:13

Почему это касается всех новостроек?
Почему дешевле не будет?

За новобудови можу Вам відповісти я .
1 На превеликий жаль для мене 300-400 % в будівництві не було . 100 % - було , але за три роки , тому 30 % в рік при інфляції в 15 % - не такиі вже й великі надприбутки
2 Виходячи з п1 , маневру через зменшення прибутків - не має , існують варіанти по зниженню вартості кредитних ресурсів + зміни законодавчої бази , але поки що цього не спостерігаю
3 Внаслідок тотального підняття цін на все навколо , однозначно будуть рости розміри місячних заробітних плат , а так як вплив заробітних плат і енергоресурсів досить сильно впливають на вартість будь-якого продукту , то й нерухомість тут не буде виключенням
4 Я допускаю зменшення обємів виробництва внаслідок зменшення попиту , але не допускаю зменшення ціни продажу.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2010 21:57

mation написав:
СержиО написав:Андрей_В,
Судя по Вашим участившимся постам с мантрами "будеттолькодешеветь", заметно что Вы уже поднапряглись и сами не верите в то что недвига подешевеет на 15-20% в скором времени. Так надеялись на обвал этим летом, а его не произошло? беда - беда. :lol:
У меня вот есть информация от родственницы работающей в Сведбанке, что с осени они возобновляют ипотеку. И это достаточно осторожный банк, не сильно вляпавшийся в период ипотечного бума. Остальные подтянутся тоже скоро, надо же деньги зарабатывать чтобы проценты по депозитам платить. Как Вы думаете, в таких условиях сильно упадет цена???
Сейчас Вы начнете смеятся и кричать про дикие проценты, и уговаривать всех (и себя в первую очередь), что только полный идиот сможет взять кредит под 25% годовых. Только вот таких идиотов у нас полно (вспомните 2007-2008), и их вполне хватит чтобы держать цены на сегодняшнем уровне. (Я придерживаюсь мнения, что сегодняшний уровень цен продержиться пару лет, и только потом будет какой-либо рост, или в случае нового витка кризиса - падение)

Ай маладца!!!

Шведский собственник не уберег Сведбанк от убытков в размере 4,3 млрд грн, вследствие чего он стал самым убыточным учреждением с иностранными инвестициями.

Причина такого негативного результата - рост доли невозвратных кредитов до 53% и появление 6 млрд грн безнадежных займов. Банкиры полагают, что проблемы в кредитном портфеле вызваны агрессивной предпродажной подготовкой учреждения, и надеются, что Swedbank сможет сохранить свои позиции в Украине
http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/186828

Уважаемый, Вы хоть знаете какие убытки зафиксировал Сведбанк.
Достаточно осторожный - ржу не могу ))))
Danilov777

Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2010 22:09

budivelnik написав:На превеликий жаль для мене 300-400 % в будівництві не було . 100 % - було , .

брехня

было до 300% как с куста
знаю от людей которые строили и продавали коттеджи

подозреваю шо в многоэтажном стороительстве, где были замешаны "серьезные" люди, рентабельность была еще выше по понятным причинам
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2010 22:20

mphet написав:Это касается всех новостроек. Такого что случится банкротство и начнется массовый слив квадратных метров за бесценок НЕ БУДЕТ!
Цена вероятно пока постоит на месте, а потом пойдет в рост. Дешевле не будет.

.

да глупости
помнуться и начнут делать скидки, как уже делали этой зимой, если кто не заметил

нет спроса - делаем скидки и распродажи
есть спрос - не делаем скидки и распродажи
все просто
к чему велосипед изобретать
на весь Киев по разным оценкам от 65 до 200 квартир в новостроя продается в месяц при 14000 на продаже, веренее не на продаже, а сданом, бо на продажу у нас выставляют порционно, шоб алень прочувствовал "дифсит")))
собственно это катит токма в ожидании Аживления, асеннего
которое будет такое же "активное" как весеннее, если не хуже
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2010 22:23

Андрей_В написав:
budivelnik написав:
вобще то у меня одно среднетехническое образование(электроника) и одно высшее (финансы)
так, для справки)))

Міряємось піпіськами :?:
На Ваше вище фінанси - в мене вище інженерно будівельне + так для довідки , там цілих два курси економіку читають
На Ваше середньотехнічне - в мене таке саме військове .
.

ну я тож служил и кое чему научили

и к чему меряться?
дело не в этом, а в том, шо давайте признаем тот факт(который вы сами мне все время навязывали) шо я дилетант в стройке, а вы дилетант в экономике
и, следовательно, не можете пранализировать финэконом состояние того или иного рынка, включая РН
бо любой рынок это не как там строят или сталь плавят, а в первую очередь финансовоэкономические отношения субъектов

другими словами Стройка это ваш профиль
но не Деньги которые там крутяться
бо в любой стройкомпании есть строители и архитекторы, а есть Экономисты и бухгалтеры, отдел Маркетинга

так вот ответь те мне на простой вопрос, если бы мы оба устраивались в такую большую компанию работать, кто в какой бы отдел попал?

ответ очевиден
вы бы пошли в прорабы итп
я бы пошел экономистом, маркетологом

так кто из нас лучше разбирается в ситуации??)

а то вас тут привыкли называть профи и считаться с вашим мнением
а мне всегда смешно
бо Тупо спрашивать прораба о маркетинговых исследованиях рынка(бо постороить пару котеджей на волне безудержного роста ума много не надо, и этим занимались многие, как многие и зависли теперь с метрами)))
так же как тупо спрашивать маркетолога о том как ж/б плиту правильно уложить

вывод то какой логический?
он только один - в сад :arrow: :lol: :lol:

Бывшие менты высокого ранга во время роста ввязались в стройки-продажи объектов, с привлечением кредитов. Удачно раскрутились, только вот беда вышла - бывших ментов с хорошими связями не учили економике и финансам.
Сейчас на стадии банкротства с повисшими долгами....
turbina

Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2010 22:41

вы даже Очевидное не признаете
и считаете шо предприниматель от сохи, коих на рынках тьма, разбирается в экономических процессах

Ні . я так не рахую , але наприклад пан Ахметов починав шофером а потім охоронцем .
Ви будете і далі стверджувати що Ваш диплом по фінансам більше важить ніж його кілька мільярдів :?:
Так що підприємець - від підприємця відрізняються . І як правило у сьогоднішніх власників мільонів за спиною або технічні вузи , або темні провулки .
Отже диплом на сьогодні це інструмент , який не дає навіть 10 % гарантії на подальший успіх у бізнесі . За Вас повинні говорити ваші досягнення , а не теоретичні знання.

брехня

Якщо модератори будуть послідовні , то завтра у Вас буде вже 8 попереджень

было до 300% как с куста

.
До речі щоб 300 % на житлі отримати - будувати його взагалі не обовязково було .
Купуєш в 2000 по 150 , продаєш в 2008 по 3000 , маєш 2000% за 8 років .
Тільки чомусь мені здається що ця різниця не прибуток , а так собі заміна одних фантиків на другі .
В 2000 на 150 можна було так само добре жити як 2008 на 3000 , отже це ніби й не виграш , а так собі гримаси математики і економіки ( тобто економічний процес під назвою реальна ( а не статистична ) інфляція .

подозреваю шо в многоэтажном стороительстве, где были замешаны "серьезные" люди, рентабельность была еще выше по понятным причинам

Підозрювати можете . Я так само підозрюю що ціни на горілку , мобілки , автомобілі , програмування і ще з 100 галузей так само завищені , але звинувачувати нікого не маю права .
Маю право влізти в їх бізнес і влаштувати їм кузькіну-мать ( якщо я розумний і правий ) , або отримати цю саму мать ( якщо не правий )
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2010 23:06

budivelnik написав:
вы даже Очевидное не признаете
и считаете шо предприниматель от сохи, коих на рынках тьма, разбирается в экономических процессах

Ні . я так не рахую , але наприклад пан Ахметов починав шофером а потім охоронцем .
Ви будете і далі стверджувати що Ваш диплом по фінансам більше важить ніж його кілька мільярдів :?:
Так що підприємець - від підприємця відрізняються . І як правило у сьогоднішніх власників мільонів за спиною або технічні вузи , або темні провулки .
Отже диплом на сьогодні це інструмент , який не дає навіть 10 % гарантії на подальший успіх у бізнесі . За Вас повинні говорити ваші досягнення , а не теоретичні знання.

брехня

Якщо модератори будуть послідовні , то завтра у Вас буде вже 8 попереджень

было до 300% как с куста

.
До речі щоб 300 % на житлі отримати - будувати його взагалі не обовязково було .
Тільки чомусь мені здається що ця різниця не прибуток , а так собі заміна одних фантиків на другі .
В 2000 на 150 можна було так само добре жити як 2008 на 3000 , отже це ніби й не виграш , а так собі гримаси математики і економіки ( тобто економічний процес під назвою реальна ( а не статистична ) інфляція .

Підозрювати можете . Я так само підозрюю що ціни на горілку , мобілки , автомобілі , програмування і ще з 100 галузей так само завищені , але звинувачувати нікого не маю права .
Маю право влізти в їх бізнес і влаштувати їм кузькіну-мать ( якщо я розумний і правий ) , або отримати цю саму мать ( якщо не правий )

:) Смеялся, чуть со стула не упал! :)

"До речі щоб 300 % на житлі отримати - будувати його взагалі не обовязково було .
В 2000 на 150 можна було так само добре жити як 2008 на 3000 , отже це ніби й не виграш , а так собі гримаси математики і економіки ( тобто економічний процес під назвою реальна ( а не статистична ) інфляція ."

:lol: :lol: :lol: Може намалюете нам графік про інфляцію 2001 - 2008 (про реальну і статистичну)??? :) :) :)

К сведению для народа, чтоб вас будивельнык не попутал. Инфляция о которой хотел родить идею будивельнык должна была бы отобразиться прямопропорционально и в росте средней з/п.
Тобто он хотел сказать, что сейчас в среднем работающий человек получает 3000 долл., в 2000м - получал 150 долл.
Востаннє редагувалось turbina в Суб 17 лип, 2010 23:18, всього редагувалось 3 разів.
turbina

Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2010 23:13

было до 300% как с куста

Бывшие менты высокого ранга во время роста ввязались в стройки-продажи объектов, с привлечением кредитов. Удачно раскрутились, только вот беда вышла - бывших ментов с хорошими связями не учили економике и финансам.
Сейчас на стадии банкротства с повисшими долгами....

Два персонажі з одного табору , оба хвастаються хорошою економічною і фінансовою підготовкою , і оба пишуть повідомлення які автоматично себе виключають .
Отже якщо я правильно розумію то :
"серьезные" люди - Андрія і Бывшие менты высокого ранга - Турбіни , це скрш за все одні і тіж самі люди :D
Таким чином :
Я розумію що Андрій розповідає про 300 % прибутку з цінами 2008 , отже :
3200 - ціна , 800 - затрати - 2400 прибуток ( 300 % до 800 )
Виходить що для того щоб побудувати бувшим високопосадовцям МВД потрібно було взяти кредитів по 800 на квадрат( навіщо їм більше ) + нехай за 2 роки наросло 30 % процентів по кредиту ( 30 % на 800 = 240 доларів ) , отже на сьогодні собівартість побудованного по данним Андрія_В буде становити
800 + 240 = 1040 .
Середня ціна продажу - 1600
Щановний Турбіна , де Ви в такому разі бачите збитки бувших :?:

Для того щоб у бувших зявилися збитки потрібно щоб сьогоднішня ціна продажу була нижчою ціни створення + відсотки за кредит .
Сьогоднішня ціна 1600 , тоді ціна створення повинна бути :
1230( собівартість ) +30% (370 -за кредит ) = 1600

Якщо ціна створення - 1230 , то на якій підставі Ви чекаєте ще більшого опускання ціни :?:
Ви що думаєте , що хтось буде працювати три роки за 10% річних прибутку :?:

Отже тепер порівняйте які на сьогодні величини депозитів і Ви зрозумієте чому сьогоднішня ціна в 1600 - не має право на життя вже в найближчому майбутньому.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2010 23:40

Може намалюете нам графік про інфляцію 2001 - 2008 (про реальну і статистичну)???

дата________золото$___золото євро____кв м мегаквартал$ ___кв м в євро
січень 2001____266_______266______________220_______________220
липень 2010___1234_______950____________1800______________1385
нафта лютий 1999 - 10,2 долара за барель
нафта липень 2010 - 74,2
Різниця в 74,2/10,2=7,27 рази
Реальну інфляцію тепер шукайте самі .
Маєте слідуючі пари
Золото виросло в доларах в 1234 / 266 =4,6 рази , в євро в 950 / 266 =3,6 рази
Нерухомість виросла в доларах 1800 / 220 =8,2 рази , в євро 1385 / 220 =6,3 рази

Таким чином реальна інфляція твердих валют за останніх 10 років становила приблизно 400- 500% , від бази 2000 року

Можете сміятись , можете плакати , але змінити цього Ви не можете.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2010 23:47

budivelnik написав:
Може намалюете нам графік про інфляцію 2001 - 2008 (про реальну і статистичну)???

дата________золото$___золото євро____кв м мегаквартал$ ___кв м в євро
січень 2001____266_______266______________220_______________220
липень 2010___1234_______950____________1800______________1385
нафта лютий 1999 - 10,2 долара за барель
нафта липень 2010 - 74,2
Різниця в 74,2/10,2=7,27 рази
Реальну інфляцію тепер шукайте самі .
Маєте слідуючі пари
Золото виросло в доларах в 1234 / 266 =4,6 рази , в євро в 950 / 266 =3,6 рази
Нерухомість виросла в доларах 1800 / 220 =8,2 рази , в євро 1385 / 220 =6,3 рази

Таким чином реальна інфляція твердих валют за останніх 10 років становила приблизно 400- 500% , від бази 2000 року

Можете сміятись , можете плакати , але змінити цього Ви не можете.

Ржу нимагу. А почему золото не 3000 долл. И почему нерухомисть аж в 8 раз , а золото в 2 раза меньше ???
А чего нафту забыл про 150 долл, а сразу перескочыв на менше 74$ (забув трошки що впало?) ?? :) :) :)

:)
turbina

#<1 ... 14141415141614171418 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми