Российский - это не синоним надежный. Сбер и ВТБ - 2 клиента, которые заслуживают внимания. Если до следующего лета ничего плохого не произойдет в мировой экономике, то я поменяю свое мнение.
akurt написав:А ось іще, шановний l_s_v! З приводу Вашого пояснення : "т.е. некуда валюту размещать.". Здавалося б - бери у пересічного валюту на депозит під 10% річних, САМ конвертуй у гривню, віддавай бажаючому (іншому) пересічному під 48% річних, а першому пересічному віддавай обіцяні 10%. У наварі ж ніби-то? Чи ні? Ось я й думаю, щоб це все значило? Це перше. Друге - з приводу поради про "80% - у палату "А"". Саме керуючись квестором та плюшкіним МИ Ж ТАК І ЗРОБИЛИ! Да! Ми просто хочемо зазирнути на 2- 3 роки уперед - а там якось сумно, то й питаємо..... А тут іще той мордатий дядько, що зіпсував усі школи якимись п'яними поліцейськими, лякає та лякає....
Аналитики в банках предсказывают поведение на валютном рынке не лучше шимпанзе с кубиками, поэтому никто не захочет брать на себя валютные риски по депозитам. Тем более, что у западных банков и своей валюты достаточно (по крайней мере на сегодня).
akurt написав:Здавалося б - бери у пересічного валюту на депозит під 10% річних, САМ конвертуй у гривню, віддавай бажаючому (іншому) пересічному під 48% річних, а першому пересічному віддавай обіцяні 10%. У наварі ж ніби-то? Чи ні? Ось я й думаю, щоб це все значило? ..
Банкам запрещено покупать валюту для возврата депозитов. Поэтому они не могут воспользоваться вашим советом.
akurt написав:Здавалося б - бери у пересічного валюту на депозит під 10% річних, САМ конвертуй у гривню, віддавай бажаючому (іншому) пересічному під 48% річних, а першому пересічному віддавай обіцяні 10%. У наварі ж ніби-то? Чи ні? Ось я й думаю, щоб це все значило? ..
Банкам запрещено покупать валюту для возврата депозитов. Поэтому они не могут воспользоваться вашим советом.
банкам не запрещено своими силами покупать валюту для возврата депозитов.