|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 30 сер, 2010 22:34
Кондратий написав:Ребята уже придумали куда запихнуть будущую рекапитализацию.
Продолжаю ежедневно стоять под банком 1 час в день с 17 мая (4 прогула). Начальника отделения не вижу уже месяц, похоже он того... Точной информацией пока не обладаю, но похоже персональное давление намного эффективнее. Буду продлжать стоять пока всё мне не отдадут (золото). Слава Аллаху жара закончилась, а мороз ужо как нибудь перестоим. Рад за всех кто распрощался с этим банком-недоразумением.
блин банк богатеет на глазах уже кредиты начал большие раздавать неужели бабки влили в него...
-
Diplomnet
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 30 сер, 2010 23:51
Ага влили в 00:00 часов читай какой скандал был Надра начал выдавать ЗП на предприятиях Фирташа и сразу заморозил 370 000 грн, у 6,2 тыс работников... Какие лимоны.. Если бы там были бабки то вы бы вернули депозиты... Вы о чем... А это Комерсант написал между прочим...
Востаннє редагувалось AlexLuponosoff в Вів 31 сер, 2010 01:24, всього редагувалось 3 разів.
-
AlexLuponosoff
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 30 сер, 2010 23:52
pib написав:"Укргідроенерго" готова позичити 800 мільйонів у Надра Банку"Укргідроенерго" оголосило тендер на надання йому кредиту на 800 млн. гривень банком "Надра" з яким вже проведені переговори. Згідно з оприлюдненим на веб-сайті Міністерства економіки оголошення про проведення тендеру з наявністю одного учасника, процентна ставка по позиці складе 18%, пише "Інтерфакс-Україна". Кредит планується отримати протягом 2010-2015 років. Як повідомлялося, про намір залучити 800 млн. гривень в українських банків на завершення будівництва першої черги Дністровської гідроакумулюючої електростанції (ГАЕС) у складі трьох гідроагрегатів раніше заявляв голова правління "Укргідроенерго" Семен Поташник. Дністровська ГАЕС будується в Чернівецькій області на Дністрі. Її встановлена потужність у турбінному режимі, згідно з проектом, повинна становити 2268 МВт, у насосному режимі - 2947 МВт. Проект станції передбачає установку семи однотипних гідроагрегатів. Уряд у березні 2006 року затвердив наданий Мінпаливенерго проект завершення будівництва першої черги ГАЕС у складі трьох гідроагрегатів. Загальна кошторисна вартість першої черги, затверджена урядом, склала 3,547 млрд. гривень. "Укргідроенерго" експлуатує всі великі гідроелектростанції, розташовані на українських ділянках Дніпра й Дністра. http://www.epravda.com.ua/news/2010/08/30/246360/
Я тоже готов позичить, но кто нам даст. У них нет таких денег, это ПР ход, целью которого есть привлеч в банк клиентов, но дураков НЕМА!
-
AlexLuponosoff
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 30 сер, 2010 23:53
Кондратий написав:Ребята уже придумали куда запихнуть будущую рекапитализацию.
Продолжаю ежедневно стоять под банком 1 час в день с 17 мая (4 прогула). Начальника отделения не вижу уже месяц, похоже он того... Точной информацией пока не обладаю, но похоже персональное давление намного эффективнее. Буду продлжать стоять пока всё мне не отдадут (золото). Слава Аллаху жара закончилась, а мороз ужо как нибудь перестоим. Рад за всех кто распрощался с этим банком-недоразумением.
Готов бесплатно рассказывать о каждом дне Вашей акции у меня на портале...
-
AlexLuponosoff
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 00:14
AlexLuponosoff написав:Ага влили в 00:00 часов читай какой скандал был Надра начал выдавать ЗП на предприятиях Фирташа и сразу заморозил 370 000 грн, у 6,2 тыс работников... Какие лимоны.. Если бы там были бабки то вы бы вернули депозиты... Вы о чем... А это Комерсант написал между прочим... http://ua-banker.com.ua/news/incidents/8960/
Что то Вы путаете.
Там скандал был с другим гос банком. С Укргазпромбанком.
Обратите внимание на дату статьи.
18.08.2010 10:45
"Укргазвидобування" звинувачує банк у блокуванні зарплатних рахунків
Дочірня компанія "Укргазвидобування" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" звинувачує Укргазпромбанк у блокуванні зарплатних рахунків її співробітників.
Про це ідеться у повідомленні прес-служби "Укргазвидобування".
"З початку серпня керівництво банку, в односторонньому порядку, без пояснень і попереджень, змінило умови надання послуг для працівників ДК "Укргазвидобування". Зокрема, для працівників державної компанії було встановлено незнижувальний залишок по кожному окремому рахунку на рівні 60 грн. Це перший подібний випадок за час існування Компанії", повідомляє прес-служба.
Згідно із повідомленням, унаслідок таких дій Укргазпромбанку третина (6,2 тис.) працівників ДК "Укргазвидобування", зарплатні картки яких обслуговує банк, "стали заручниками свавілля з боку менеджменту фінансової установи".
"Таким чином, близько 370 тис. гривень, що були перераховані на зарплатні рахунки співробітникам Компанії сьогодні заблоковані банком", - наголошують в "Укргазвидобуванні".
Керівництво ДК "Укргазвидобування" вважає неприпустимим порушення зобов'язань з боку Укргазпромбанку.
Для недопущення зростання соціальної напруги в колективі ДК "Укргазвидобування" закликає керівництво Укргазпромбанку негайно відновити доступ до зарплатних рахунків у повному обсязі та утриматися від подібних дій в майбутньому.
"Якщо Укргазпромбанк і надалі буде порушувати права клієнтів, ДК "Укргазвидобування" буде змушена звернутися до правоохоронних органів щодо захисту прав своїх працівників та до Національного банку України дати правову оцінку діям менеджменту банку", - наголошується у повідомленні компанії.
http://www.epravda.com.ua/news/2010/08/18/245203/
И на фоне этого скандала "Укргазвидобування" перевело свои зарплатные проекты в Надра банк.
Я тоже очень не люблю Надра, но зачем же....
Это же очень НЕочень...
Востаннє редагувалось pib в Вів 31 сер, 2010 10:24, всього редагувалось 1 раз.
-
pib
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 01:21
Я ничего не путаю. Читайте Комерсант.
-
AlexLuponosoff
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 09:17
еще 3 месяца...
-
SwS
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 12:38
Скоро сентябрь, я уже нашёл куда потратить очередные 5000 грн, я так смотрю, что я быстрее выберу свой депо, чем выконавча стягне, но моралку и инфляционные они мне не выплатят без исполнительной, жду конца 6-ти месячного срока для провадження и если не стягнуть, подаю в суд на исполнителя, не хочу этого, но прийдётся.
-
mowian
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 13:39
mowian написав:Скоро сентябрь, я уже нашёл куда потратить очередные 5000 грн, я так смотрю, что я быстрее выберу свой депо, чем выконавча стягне, но моралку и инфляционные они мне не выплатят без исполнительной, жду конца 6-ти месячного срока для провадження и если не стягнуть, подаю в суд на исполнителя, не хочу этого, но прийдётся.
Судя по пердставленным Вами на форуме документам Вы не киевлянин. Если судиться с ГИС, то подавать обращение в суд надо будет в киевский районный суд ? Или киевский административный суд (жалоба очевидно будет рассматриватся по КАС) ? Я об этой теме еще не думал.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 14:31
tumos написав:mowian написав:Скоро сентябрь, я уже нашёл куда потратить очередные 5000 грн, я так смотрю, что я быстрее выберу свой депо, чем выконавча стягне, но моралку и инфляционные они мне не выплатят без исполнительной, жду конца 6-ти месячного срока для провадження и если не стягнуть, подаю в суд на исполнителя, не хочу этого, но прийдётся.
Судя по пердставленным Вами на форуме документам Вы не киевлянин. Если судиться с ГИС, то подавать обращение в суд надо будет в киевский районный суд ? Или киевский административный суд (жалоба очевидно будет рассматриватся по КАС) ? Я об этой теме еще не думал.
Думаю що можна і дома.
Цивільний процесуальний кодекс України.
Стаття 110. Підсудність справ за вибором позивача
5. Позови про захист прав споживачів можуть пред'являтися також за місцем проживання споживача або за місцем заподіяння шкоди чи виконання договору.
6. Позови про відшкодування шкоди, завданої майну фізичних або юридичних осіб, можуть пред'являтися також за місцем завдання шкоди.
7. Позови, що виникають з діяльності філії або представництва юридичної особи, можуть пред'являтися також за їх місцезнаходженням.
14. Позивач має право на вибір між кількома судами, яким згідно з цією статтею підсудна справа, за винятком виключної підсудності, встановленої статтею 1 14 цього Кодексу.
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
|