Что лучше: квартира или частный дом?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5556575859 ... 94>
Повідомлення Додано: Вів 26 жов, 2010 23:05

Это НЕ ДЛЯ ОТДЕЛЬНОГО ДОМА!!!

Даже у нас в Украине ставят уже!

кий вже раз Вас питаю
Чого Ви лізите з фантастичними проектами в конкретну гілочку з назвою
Що краще будинок чи квартира.

Де тут обговорення мікрорайонів і так далі .
Я згоде що десь , колись , те що коштує від 0,5 млн грн може зацікавити сільраду :D , але це буде ще не скоро і як мінімум набагато пізніше ніж забудуть про те що Ви тут написали .

ПС
В мене всетаки кілька конкретних запитань
1 Який фіз-мат Ви закінчували
2 Кандидатом в якій галузі технічних наук Ви є
3 Як повязано те що з 90-тих років Ви користуєтесь депозитами і ні разу не прогоріли з веденням бізнесу ( наприклад я на початках тільки позичав гроші , а не розкладав їх по депозитам , бізнес завжди приносив більше )
4 Яка Ваша ділянка роботи по впровадженню мікротурбін
5 Чому Ви не знаєте фізичних величин які доступні в будь-якому паперовому довіднику по теплоті ззгорання метану ( 50 мДж/кг ) , чому Ви не знаєте що 1 м куб метану = 556 грам =30Мдж , що природний газ який транспортується по трубах до споживача згідно госту на 98% складається з метану
5 Як це повязано з магазином по шмоткам
6 Чому якщо мова йде наприклад про Вас , то середня ситуація по галузі ( наприкла ставки по депо ) - Вас не цікавить , бо є тільки Ваш досвід , а коли йде розмова про інших ( наприклад про мене і ціни , то моя реальна ситуація Вас не цікавить , а цікавить виключно середнє значення по галузі .
Як Ви поясните цей подвійний підхід.
7 Як Ви прокоментуєте мій розрахунок сторінку наперед про розхід на холостому ходу і висновок в цьому повідомленні , що
реальний розхід газу на виготовлення реального кіловатта буде становити 1,25 м куб.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 жов, 2010 14:19

budivelnik
В мене два практичних запитання
1 Чи стоїть у Вас на вході до генератора лічильник газу
2 Чи стої у Вас на виході генератора лічильник електроенергії.

Відразу даю відповід
1 В 99% випадків не має ні того ні другого
2 В 99.99% випадків Ви не відключали газове споживання всього , щоб засікти скільки кВт годин виходить з 1 м куб газу.

Як кажуть дурному не скучно й самому....

Так у мене є і лічильник газу і лічильник електроенергії, але щоб я зараз не написав, ви все одно мені не повірите, тому можете дискутувати сам з собою і надалі :D
Zipfer

Повідомлення Додано: Сер 27 жов, 2010 19:50

Zipfer написав:
budivelnik
В мене два практичних запитання
2 Чи стої у Вас на виході генератора лічильник електроенергії.

Відразу даю відповід
1 В 99% випадків не має ні того ні другого
2 В 99.99% випадків Ви не відключали газове споживання всього , щоб засікти скільки кВт годин виходить з 1 м куб газу.

Як кажуть дурному не скучно й самому....

Так у мене є і лічильник газу і лічильник електроенергії, але щоб я зараз не написав, ви все одно мені не повірите, тому можете дискутувати сам з собою і надалі :D

Як у Вас з розумінням прочитанного :?:
Я чудово розумію , що у Вас є лічильник як на газ так і на електроенергію , але при цьому питав я про інше
2 Чи стої у Вас на виході генератора лічильник електроенергії

Тому все таки де стоять у Вас ці лічильники
На вході в будинок , чи там де я написав :?:

Видно Вашого розуму вистарчає тільки когось дурним вважати , а зрозуміти те що написане - не вистарчає.

Тому для Вас конкретне запитання
Яке у Вас споживання газу генератором , коли генератор працює на холостому ходу :?:
В мене є надія , що Вам відомо , що таке холостий хід .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 жов, 2010 10:05

budivelnik
А я вам ще раз повідомляю, що я використовую генератор тільки у разі потреби і на холостому ходу він в мене не працює, а лічильників електроенергії у мене мабудь зо два десятки, тому що свого часу я працював у службі обліку в енергозбуті і маю можливість виділити один лічильник персонально для обліку електроенергії виробленоі генератором.

Я не заперечую, що якщо генератор запустити і дати йому працювати на холостом ходу півтори години, а потім на 10 хвилин нагрузити його, то і витрати газу будуть величезними, але ж це економічно не доцільно. Він розрахований на роботу під нагрузкою і коли я маю потребу ним скористатись, то заздалегідь визначаю як його нагрузити на максимальну потужність. А ви мені розповідаєте зі свого досвіду використання генератору на будівництві. Я вваажаю це недоречним.
Zipfer

Повідомлення Додано: Чет 28 жов, 2010 14:41

Zipfer написав:budivelnik
А я вам ще раз повідомляю, що я використовую генератор тільки у разі потреби і на холостому ходу він в мене не працює, а лічильників електроенергії у мене мабудь зо два десятки, тому що свого часу я працював у службі обліку в енергозбуті і маю можливість виділити один лічильник персонально для обліку електроенергії виробленоі генератором.

Я не заперечую, що якщо генератор запустити і дати йому працювати на холостом ходу півтори години, а потім на 10 хвилин нагрузити його, то і витрати газу будуть величезними, але ж це економічно не доцільно. Він розрахований на роботу під нагрузкою і коли я маю потребу ним скористатись, то заздалегідь визначаю як його нагрузити на максимальну потужність. А ви мені розповідаєте зі свого досвіду використання генератору на будівництві. Я вваажаю це недоречним.

Отже цим своїм повідомленням Ви підтвердили , що використовуєте генератор тільки як резервне джерело .
Тепер дозвольте спеціально для Вас і Вашого пошановувача jde . провести легкий математичний розрахунок
1 Нехай вартість генератора 5000 грн ( на справді я не зустрічав дешевших ніж 8000-9000 )
2 Нехай Ви завжди використовуєте його на повну потужність і отримуєте 300кВт годин в місяць ( 100 годин по 3 кВт)

Таким чином , якщо користуватись розрахунками jde по депозиту , Ваші затрати в місяць становлять:
1 Втрати по депозиту ( 5000 грн х 1% в місяць = 50 грн в місяць)
2 Оплата за газ
1,1 м куб в годину паспортні данні) х 100 годин х 0,75 грн м куб = 82,5 грн
3 Амортизація генератора
Розрахунковий робочий період - 10 000 годин , Ви використовуєте 100 годин в місяць , таким чином :
100/ 10 000 х 5 000 = 50 грн

Отже в місяць Ви отримуєте 300 кВт годин і виплачуєте за це
50 грн( депозит) + 82,5 грн(газ) + 50 грн( амортизація) = 182,5 грн
Вартість отриманного Вами кВт години = 182,5 / 300 =0 ,61грн , що приблизно в 2,5 рази дорожче ніж послуги обленерго
Висновок

Використання генератора електроенергії будь якого типу доцільно при
а - недоступності електроенергії з загальних мереж
б - при аварійних ситуаціях.
У всіх інших випадках , Ви даремно втрачаєте кошти.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 жов, 2010 19:22

Шановний budivelnik, я з самого початку і мав на увазі використання генератора як резервного джерела, і погодьтесь зі мною що такий генератор є економічнішим від бензинового, тому що 61коп/кВт це значно дешевше від бензинових 3-4 грн/кВт....
Zipfer

Повідомлення Додано: Чет 28 жов, 2010 19:33

Zipfer написав:Шановний budivelnik, я з самого початку і мав на увазі використання генератора як резервного джерела, і погодьтесь зі мною що такий генератор є економічнішим від бензинового, тому що 61коп/кВт це значно дешевше від бензинових 3-4 грн/кВт....

Не погоджусь .
Вся справа в різниці ціни і кількістю отриманної енергії .
1 В наслідок того , що енергія з електромережі в 2,5 рази дешевша від генераторної , то генератор Ви запускаєте не часто . Максимум на 20-100 годин в рік
2 Різниця ціни( між бензо - і газо - агрегатами ) приблизно 3000 грн
3 Виграш в рік між газо- і бензо - , приблизно рівна:
(ціна 0,25 л бензину - ціна 0,35 м куб газу ) х (60-300 кВт годин) =120 - 600 грн в рік
5 Таким чином тільки вирівнювання вартості генератора при подібному рівні споживання займе у Вас 5-25 років :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 30 жов, 2010 21:47

минус частному дому

.......с приходом холодов
в дом начинают лезть мыши.......процесс сложно(невозможно) предотвратить......
но можно и нужно бороться.....пока не устоиться мороз.......обычно с наступлением мороза все заканчивается
есть много разных способов борьбы......здесь на вкус и цвет
мой метод явно супэрэчыть зеленым.........и защитникам животных........как самый антигуманный
лучше бы эта серенькая прелесть умерла мгновенно.........
еще хочу сказать что я против всяких там ядов........зачем мертвое и воняющее тельце где-то....куда не залезть??!!!!!!!!!!
итак
в практически каждом саде-огороде вы можете купить жидкую мышеловку........не всегда продавец может понять ЧТО ЭТО?!............другими словами РЭТ ТРЭП........RAT TRAP////////////////
RaTrap-торговая марка.........стоимость около 25 грн....хватает надолго
принцип работы можно прочитать на упаковке...........и если вкратце он следующий
берете какуюнить ненужную штуку аля кусок фанерки.....стекла.пластика..картона...тощо
выдавливаете из тюбика жидкость полоской........кружками......треугольниками....или остальными творческими фигурами.....это не важно.........
кладете чтонить вкусное для них......крошки..семечки.....муку.........чуть-чуть.....
и забываете на время.......
мышка попадает туда и меедлееееееенноооооо умирает от голода.........обычно сутки...не больше
как правило одной такой мышеловкой можно выловить всех........
потом берете этот натюрморт в пакетик.........и в мусорник
занавес!!!!!!
меры предосторожности
работать с этой вязкой жидкостью предельно осторожно...........влипнуть очень просто......
помимо мышей.........этим средством можно бороться с остальными грызунами(крысы,коты,соседи).......
а также насекомыми в саду и дома........в доме(квартире -тараканымухи) принцип тотже..........в саду весной делаете ободок-поясок на дереве........и то что было бы к примеру в яблоке.....к сожалению не доползло......
чисто....быстро....негуманно
))))))))))
в этом году уже три........не клюет......жду морозов
))))))))
bevzaalex

Подякував: 2418 раз.
Подякували: 205 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 жов, 2010 19:07

Re: минус частному дому

bevzaalex написав:.......с приходом холодов
в дом начинают лезть мыши.......процесс сложно(невозможно) предотвратить......
но можно и нужно бороться.....пока не устоиться мороз.......обычно с наступлением мороза все заканчивается
есть много разных способов борьбы......здесь на вкус и цвет
мой метод явно супэрэчыть зеленым.........и защитникам животных........как самый антигуманный
лучше бы эта серенькая прелесть умерла мгновенно.........
еще хочу сказать что я против всяких там ядов........зачем мертвое и воняющее тельце где-то....куда не залезть??!!!!!!!!!!
итак
в практически каждом саде-огороде вы можете купить жидкую мышеловку........не всегда продавец может понять ЧТО ЭТО?!............другими словами РЭТ ТРЭП........RAT TRAP////////////////
RaTrap-торговая марка.........стоимость около 25 грн....хватает надолго
принцип работы можно прочитать на упаковке...........и если вкратце он следующий
берете какуюнить ненужную штуку аля кусок фанерки.....стекла.пластика..картона...тощо
выдавливаете из тюбика жидкость полоской........кружками......треугольниками....или остальными творческими фигурами.....это не важно.........
кладете чтонить вкусное для них......крошки..семечки.....муку.........чуть-чуть.....
и забываете на время.......
мышка попадает туда и меедлееееееенноооооо умирает от голода.........обычно сутки...не больше
как правило одной такой мышеловкой можно выловить всех........
потом берете этот натюрморт в пакетик.........и в мусорник
занавес!!!!!!
меры предосторожности
работать с этой вязкой жидкостью предельно осторожно...........влипнуть очень просто......
помимо мышей.........этим средством можно бороться с остальными грызунами(крысы,коты,соседи).......
а также насекомыми в саду и дома........в доме(квартире -тараканымухи) принцип тотже..........в саду весной делаете ободок-поясок на дереве........и то что было бы к примеру в яблоке.....к сожалению не доползло......
чисто....быстро....негуманно
))))))))))
в этом году уже три........не клюет......жду морозов
))))))))

А где такую ... покупать.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 01 лис, 2010 13:35

да, где? у меня на чердак ломятся. я старым дедовским способом: пару тройку мышеловок поставил. но вот уезжал и вероятнее всего они все сработали, а остальные непойманные гуляют себе как хотят. еще есть проверенный метод- поймать кота и закрыть в помещении без еды. но у меня с чердака они удирают. и вобще у нас коты почему то на птиц в основном охотятся.
ram1rez

#<1 ... 5556575859 ... 94>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє