Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
1 Я не привязую , я порівнюю
2 Я не порівнюю з хлібом - бо це товар повсякденного використання .
3 Я порівнюю з золотом - бо золото крім того що це товар має функцію яке має й золото - а саме заощадження .
4 Я порівнюю з нафтою , бо нафта повязана як з золотом так і з нерухомістю , бо це енергія яка потрібна при виробництві як золота так і нерухомості
а якщо порівняти графік золота та нерухомості.. то буде видно
що золото росте досить плавно а решта дала великий скачок протягом якогось періоду.. після чого такий же обвал до рівня повільного зростання.
а якщо порівняти графік золота та нерухомості.. то буде видно що золото росте досить плавно а решта дала великий скачок протягом якогось періоду.. після чого такий же обвал до рівня повільного зростання.
Згоден... по нафті... А по нерухомості це не обвал... це тільки початок... в Україні...
имхо не все так печально, как минимум в милионниках проблем нет, ну и то что поездка скажем из чернигова или житомира в киев иногда по времени сравнима с поездкой скажем троещина-чоколовка тоже ни для кого не секрет
budivelnik написав:1 Я не привязую , я порівнюю 3 Я порівнюю з золотом - бо золото крім того що це товар має функцію яке має й золото - а саме заощадження .
вы поривнюйте но не забывайте что золото это средство сбережения мирового класса а недвижимость местного...
это все равно что приравнять гривну к доллару и то и то деньги только ... мягко говоря разные