ВТБ опустился ниже плинтуса. Вкладчики защищают свои права.

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Депозити для фізичних та юридичних осіб, короткострокові банківські вклади, найвигідніші депозити в банках України.
  #<1 ... 7778798081 ... 86>
Повідомлення Додано: Пон 24 січ, 2011 21:02

Теперь хоть укекайтесь, а ищите евро
Иногда идут навстречу: вы покупаете у них 1-2-3 евро, а остаток мелочи (евроценты) банк выкупает у вас назад. Соответственно, плюс еще 2 квитанции.
octopus

Подякував: 98 раз.
Подякували: 137 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 бер, 2011 09:53

На требование иметь в кассе 1-2 евро и долларов по окончанию депозита - купюры предьявили, но из двух дюжин купюр выбрать приличную не удалось.
Хоть комиссию за получение не ввели - и то ладно.
Все суммы забрал, остались два столбика минимальные.
Философ

Подякував: 264 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 бер, 2011 19:58

Betis_ck написав:
yrbiko написав:что прошло 2 месяца ни у кого не возникло желание отстоять свои интересы в суде чего ждем денег не жалко иск все равно бесплатный или вкладчики ВТБ хотят банкиров сделать богаче за свой счет

В мене є бажання і я там буду ;-)

Обіцянки треба виконувати...
Я - не втбЕ-Е-е-е, тому трішки поділюся. :wink:
Заяву в районний суд подав прилизно місяць тому, відбулося перше засідання суду, втб-шні юристи на нього не зявилися... Розгляд справи по суті перенесли на два тижні. За цей час втб-шні юристи подали апеляцію на підсудність. Справу передано в апеляційний суд. Чекаю виклику на апеляцію. Налаштований оптимістично. :wink:

Далі буде...
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 11:41

Хух, хорошо я забрал оттуда свои деньги, сейчас бы мучился как Вы. Всем искренне желаю забрать оттуда свои сбережения, и не встречать больше в такие передряги!
sandero4ek

Повідомлення Додано: Чет 31 бер, 2011 12:57

Re: ВТБ опустился ниже плинтуса. Вкладчики защищают свои пра

А как насчет того, что ВТБ просто вот таким образом пытается вынудить людей забрать свои депозиты, видимо у них появились более дешевые денъги.
sinowi

Подякував: 20 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 кві, 2011 16:12

Не з'явилося в них більш дешевих грошей. В російського ВТБ24 ставки по рублях і євро вищі, гривень в них нема. Тільки по доларах укробанко очухалося і на пробу поставло виші ставки за російські, але нижчі за ринкові. Питання ще, чи захоче російська мамка вічно дотувати безмозглу ліниву українську доцю? Побачите що буде чудити це банко по результатах 2011-го після масового відтоку депозитів.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2011 14:38

А почему Вы не хотите признать что тут так задумано специально и это никакая не ошибка, а результат какой то стратегии, которую еще не раскусил никто?
sinowi

Подякував: 20 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 кві, 2011 19:24

Будьте простішими. Їх заділо як тут деякі форумчани усердно стовбили кризові ставки. У відповідь кєровніки банку стали на роги і сказали "тпрууу!" - тактикою пробували щось вигадати, зекономити на сірниках. Оце так стратегія - розлякати всіх клієнтів, навіть не стільки низькими депоставками, скільки своєю непередбачуваністю і тою легкістю, з якою банк порушує договореності і законодавство. Тому й пролітають, що 2011-й покаже. Дріб'язкова вошива натура. Стратегії в таких "умах" не водяться.
Mirax

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 кві, 2011 00:09

Mirax написав:Будьте простішими. Їх заділо як тут деякі форумчани усердно стовбили кризові ставки. У відповідь кєровніки банку стали на роги і сказали "тпрууу!" - тактикою пробували щось вигадати, зекономити на сірниках. Оце так стратегія - розлякати всіх клієнтів, навіть не стільки низькими депоставками, скільки своєю непередбачуваністю і тою легкістю, з якою банк порушує договореності і законодавство. Тому й пролітають, що 2011-й покаже. Дріб'язкова вошива натура. Стратегії в таких "умах" не водяться.

Недооцінка супротивника - шлях до поразки...
Будьмо обєктивними - виграних судових справ у депозитчиків ще не чути... Моя справа більше 2 місяців в суді і кінця не видко... Переноси, апеляції... А зекономило у виплаті відсотків по депо втбЕЕЕ думаю, що непогано...
А скільки втратило і втратить грошей через підмочену репутацію - так то ніхто й не рахував і рахувати не збирався...
Ось якось так сумбурно... :wink:
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 кві, 2011 15:25

Може для Вас банк і супротивник, а для мене партнер. Цей виявився дріб'язковим невдахою (рос. мелочным неудачником), який не здатен ні спланувати зважені відсоткові ставки (кому потрібні ці шарахання з одної крайності в іншу хто слідкував за ставками, з вище середньоринкових впали нижче плінтуса, потім підтянули до нижче середньоринкових. Стратегія? :lol: ), ні забезпечити спокій і тишу моїм грошам (яких ще фортелів чекати від банку, я не знаю). А ви кажете надійний російський банк. В гробу я бачив таку надійність в білих тапках.
Ось так, не сумбурно. ;)
Mirax

Профіль

#<1 ... 7778798081 ... 86>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей