Иногда идут навстречу: вы покупаете у них 1-2-3 евро, а остаток мелочи (евроценты) банк выкупает у вас назад. Соответственно, плюс еще 2 квитанции.Теперь хоть укекайтесь, а ищите евро
|
|
![]()
Обіцянки треба виконувати... Я - не втбЕ-Е-е-е, тому трішки поділюся. ![]() Заяву в районний суд подав прилизно місяць тому, відбулося перше засідання суду, втб-шні юристи на нього не зявилися... Розгляд справи по суті перенесли на два тижні. За цей час втб-шні юристи подали апеляцію на підсудність. Справу передано в апеляційний суд. Чекаю виклику на апеляцію. Налаштований оптимістично. ![]() Далі буде... ![]() Хух, хорошо я забрал оттуда свои деньги, сейчас бы мучился как Вы. Всем искренне желаю забрать оттуда свои сбережения, и не встречать больше в такие передряги!
![]() Re: ВТБ опустился ниже плинтуса. Вкладчики защищают свои праА как насчет того, что ВТБ просто вот таким образом пытается вынудить людей забрать свои депозиты, видимо у них появились более дешевые денъги.
![]() Не з'явилося в них більш дешевих грошей. В російського ВТБ24 ставки по рублях і євро вищі, гривень в них нема. Тільки по доларах укробанко очухалося і на пробу поставло виші ставки за російські, але нижчі за ринкові. Питання ще, чи захоче російська мамка вічно дотувати безмозглу ліниву українську доцю? Побачите що буде чудити це банко по результатах 2011-го після масового відтоку депозитів.
![]() Будьте простішими. Їх заділо як тут деякі форумчани усердно стовбили кризові ставки. У відповідь кєровніки банку стали на роги і сказали "тпрууу!" - тактикою пробували щось вигадати, зекономити на сірниках. Оце так стратегія - розлякати всіх клієнтів, навіть не стільки низькими депоставками, скільки своєю непередбачуваністю і тою легкістю, з якою банк порушує договореності і законодавство. Тому й пролітають, що 2011-й покаже. Дріб'язкова вошива натура. Стратегії в таких "умах" не водяться.
![]()
Недооцінка супротивника - шлях до поразки... Будьмо обєктивними - виграних судових справ у депозитчиків ще не чути... Моя справа більше 2 місяців в суді і кінця не видко... Переноси, апеляції... А зекономило у виплаті відсотків по депо втбЕЕЕ думаю, що непогано... А скільки втратило і втратить грошей через підмочену репутацію - так то ніхто й не рахував і рахувати не збирався... Ось якось так сумбурно... ![]() ![]() Може для Вас банк і супротивник, а для мене партнер. Цей виявився дріб'язковим невдахою (рос. мелочным неудачником), який не здатен ні спланувати зважені відсоткові ставки (кому потрібні ці шарахання з одної крайності в іншу хто слідкував за ставками, з вище середньоринкових впали нижче плінтуса, потім підтянули до нижче середньоринкових. Стратегія?
![]() Ось так, не сумбурно. ![]()
|
|