|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 29 бер, 2011 00:07
VOLODYA 33 В суд який видав виконавчий лист - скарга на бездіяльність виконавця та невиконання рішення суду (тут кримінальна стаття)
Кримінальний кодекс Стаття 382. Невиконання судового рішення 1. Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню - карається штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років. 2. Ті самі дії, вчинені службовою особою, - караються штрафом від 750 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 3. Дії, передбачені частиною першою або другою цієї статті, вчинені службовою особою, яка займає відповідальне чи особливо відповідальне становище, або особою, раніше судимою за злочин, передбачений цією статтею, або якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам і свободам громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам юридичних осіб, - караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 4. Умисне невиконання службовою особою рішення Європейського суду з прав людини - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2011 00:16
господа, извините заренее что задаю глупый вопрос. есть застрявшаю сумма в гривне. есть карточка с заблокированой суммой. подскажите пожалуйста процендуру вывода денег с карточки ? максимально разжевано: где и какую карточку заказывать, в каком банке открывать счет и тд, вплоть до нажатия кнопок на надровском банкомате. Я к сожалению чел очень далекий от всяких разных переводов денег между карточками.... Заранее очень большое спасибо. Или ткните пожалуйста в последний разжеваный мануал, максимально подробный если он есть.
-
Кирпич
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2011 00:22
Кирпич написав:господа, извините заренее что задаю глупый вопрос. есть застрявшаю сумма в гривне. есть карточка с заблокированой суммой. подскажите пожалуйста процендуру вывода денег с карточки ? максимально разжевано: где и какую карточку заказывать, в каком банке открывать счет и тд, вплоть до нажатия кнопок на надровском банкомате. Я к сожалению чел очень далекий от всяких разных переводов денег между карточками.... Заранее очень большое спасибо. Или ткните пожалуйста в последний разжеваный мануал, максимально подробный если он есть.
В моей подписи файл там расписан вывод через альфа-банк и через ликпей Более подробно - появится уважаемый Булава - распишет.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2011 01:15
Добрий вечір Всім учасникам форуму такого гнилого банку "надра",суд я виграв в цього нікчемного банку 2009р. відкриті виконавчі провадження - результату О,писав листи у виконавчу службу ніяких реагувань ,а ось недавно "вельмишановні"судові виконавці дали мені "вичерпну" відповідь- ( хочу сказати,що виконавче провадження було відкрито у м. Києві по вул.Городоцькій 13),так ось відповідь,що Постановою заст.Міністра Юстиції- директора Департаменту викон. служ.від 17,12,2010р. №25-32/323 виконавчі провадження боржником за якими кб "надра"передані з відділу примусового виконання - до відділу державної виконавчої служби Шевченківського р-ного управління юстиції м. Київ вул. Саксаганського 110- просимо звертатись за даною адресою.- но не ВІСЛЮКИ!!!!!!!( ПІВТОРА РОКУ НЕ ДАЮТЬ ВІДПОВІДІ НАРЕШТІ ВРОДИЛИ.ПІДСКАЖІТЬ КУДИ ЗВЕРТАТИСЬ - ГЕН. ПРОКУРАТУРУ,НАЦ БАНК ЧИ ЩЕ КУДИСЬ.Може в когось була така ситуація - порадьте.Завчасно дякую за пораду.
Мені в квітні 2010-го року прийшла постанова, що моє провадження передали з Саксаганського на Городецького, моя думка, що це робиться для того, щоб заплутать сліди, ви будете плутатись на якого виконавця подавати в суд. А ще нагадаю, що після переведення в іншу виконавчу службу новий виконавець знову повинен мати 6-ть місяців на виконання, до сплину яких ви впринципі не можете подати в суд, так вони будуть передавати до безмежності, поки може якісь вибори не треба буде робити чи ще якась напасть їх не притисне до стіни, а так, фіг ви що добьетесь, я не відмовляю вас тиснуть, я сам хочу побачити когось хто би на виконавця подав в суд, просто реалії вам пояснюю.
-
mowian
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2011 01:19
До речі, зовсім забув, коли я в листопаді заходив особисто на Саксаганського, щоб подативиконавчій по інфляції, то випадково чув як двоє виконавців обурено говорили, що вони чули, що провадження по надрі передають їм назад, от і не дивно, що в грудні їх все-таки передали.
-
mowian
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2011 09:26
Идеальный вариант - нанять представителя в исполнительном производстве. Но в этом случае есть существенная проблема. ЗУ "Об исполнительном производстве" не упоминает о возмещении такого вида расходов с должника, понесенные взыскателем. Правда, если будет нанят представитель в суде по вопросу бездеятельности ГИС и суд утановит правоту взыскателя, то с ГИС по решению суда возместит расходы представителя в судебном споре. Не разделяю мнение, что необходимо ждать все 6 месяцев с целью дальнейшего обращения в суд для доказывания бездеятельности ГИС.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2011 09:37
tumos написав:... Не разделяю мнение, что необходимо ждать все 6 месяцев с целью дальнейшего обращения в суд для доказывания бездеятельности ГИС.
Тут двояко .... С одной стороны можно и через 1-2 месяца доказывать бездеятельность - на все 100% согласен с другой хочется сразу и за невыполнение решения суда - тогда 6 месяцев.... Но как мне кажется чем больше будет обращений по первому тем проще пот ом доказать второе.... Хотя как малограмотный могу ошибатся..... 
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2011 09:53
Принудительное исполнения взіскания - это комплекс мер по отношению к должнику. Это комплекс мер невозможно осуществить за последний день шестимесячного срока. Посещаете с определенной периодичностью исполнителя в приемный день и просите проинформировать о проделанной работе. Не допускают к телу исполнителя, он вас избегает - зачет в вашу пользу. К кому обращаться ? ЗУ Об исполнительном производстве дает ответ. В частности, к руководителю исполнителя. Есть и такой министр Лавринович. Он за ГИС в ответе, если не ошибаюсь.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2011 10:59
Odri Расскажи, получается ...?
-
Borisxyz
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2011 11:02
Odri написав:Пока жду письменного ответа банка на свое заявление. Примерный текст заявления: "Згідно з п. 4.2.16 Договору про комплексне банківське обслуговування (ДКБО), та у зв’язку з незгодою зі зміною тарифів банку, що вступили в дію 10.02.2011 прошу припинити обслуговування за Пакетом послуг № ХХХХХ та закрити рахунки згідно п. 17.3 ДКБО. Згідно п. 17.4. ДКБО залишок коштів з поточного рахунку № ХХХХХ прошу повернути у готівковій формі (тут можна указать и счет другого банка, на который вы хотите перечислить деньги ). Банк конечно ответит в своем стиле "бла-бла-бла, у нас ТА, отдаем "поэтапно", возможности закрыть счет нет, "Дякуємо за довіру". Вот с этим ответом тогда в суд с заявлением о незаконности повышения тарифов.
Расскажи, что получается ...?
-
Borisxyz
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|