Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 640641642643644 ... 1543>
Повідомлення Додано: Суб 02 кві, 2011 19:48

убийца эфира написав:
я к сожалению немогу пока всунуть жену на квартучёт а так бы по 5700 взял бы....

встать на кварт.учет не такое сложное дело; (там стоят десятки тысяч человек десятилетиями). Другое дело чтоб стать на первое место в этом списке :mrgreen:
нужно отвалить такую взятку, что весь смысл этой программы 60/40 пропадает
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 кві, 2011 20:52

Тобто хватить 31 000 щоб з хрущовки "пригнути" зразу в нову 4К? Незнаю. Знову вторинний? Так там ще не 1100. Чи вже 1100?

1 Я не даю порад на всі випадки життя
2 Я навіть взагалі не даю порад , бо не має нічого найбільш непотрібного ніж безкоштовні поради
3 Є море варіантів як перестрибнути з хрущовки в 40 м2+31 000 доларів в новобудову( навіть з таким-сяким косметичним ремонтом) від 60 м2 , але при цьому чим більшу площу хочеться і чим в кращому місці тим менша кількість варіантів.

vano написав:
  budivelnik написав:Всього на депо в Україні -285 388млн грн___100%
З них Київ і Київська обл- 97 829млн грн___34,3%

Як на мене , то ясно що 3/4 всіх депо Київської Області + Київ приходяться на місто Київ , тому табличку по депо для Київа можна переписати слідуючим чином
Всього на депо в Україні -285 388млн грн___100%
З них Київ ______________- 73 000млнгрн___25,6%

Хвилиночку! Якщо житель села в Київскій області (чи навість заробітчанин з Закарпаття) відкриє депозит в Киеві, це як буде враховано?

Ваша статистика по депозитам, ведеться по мосцю реєстрації депозитчика, чи по місцю місцезнаходження банківского відділення?
Хотілося би мати точну відповідь.

Давайте розкладемо Ваше запитання на атоми :D
1 Де зберігають гроші люди ?
Як на мене то в легкодоступних для себе місцях , тому якщо таке місце - банк , то він повинен бути легко доступним або з міся проживання , або з місця праці.
2 Якщо людина прописана в Закарпатті чи в селі якоїсь з областей і працює там де прописана , то чи повезе вона свої кровні в Київ , якщо найближче відділення того ж Приватбанку дає такі самі гарантії і відсотки як і відділення в Києві ,
3 Якщо людина прописана десь , а працює і 80% свого часу знаходиться в межах Києва , то як правильніше називати цю людину - Закарпатцем чи Киянином ?

Тому.
а)- Статистика не моя а НБУ
б) - статистика базується на тому в яке відділення вклали кошти
а в том, шо банки, особенно в последнее время, зацентрализованы
т.е. многие отделения Безбалансовые
так шо кладешь депо в таком отделении, а числиться он все равно по месту регистрации головного офиса либо крупного подразделения

Або Андрій не розбирається і в банківській сфері , або розбирається і свідомо всіх дезінформує.
Будь яке безбалансове відділення знаходиться на балансі не центрального офісу , а на балансі найближчого районного відділення , тому відслідкувати звідки кошти в межах району - складно , але з якого району - без проблем.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 кві, 2011 21:27

budivelnik написав:Будь яке безбалансове відділення знаходиться на балансі не центрального офісу , а на балансі найближчого районного відділення

шоб яснее було, объясню проще))

смотришь реквизиты банка, там пишется: банк "такой то", г. "такой то"(к примеру, Западное ГРУ "Приватбанк", м.Львiв)))

ну типа так
http://privatbank.ua/html/d6_3_1ar.html
:lol:

у более малых банков централизация еще больше
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 кві, 2011 22:00

budivelnik написав:1 Я не даю порад на всі випадки життя

:lol:
Помню в детском садике у нас был такой каверзный вопрос, проверка такая:
"Ты за Луну или за Солнце?"
Так вот, правильный ответ был "За Луну", потому как после этого ответа следовало "За Советскую страну!".
А если ответишь "За Солнце", то получишь со злорадным смехом - "За жирного японца!"

Так вот - Вы, уважаемый budivelnik, как раз "За Солнце", т.е. играете ПРОТИВ СВОИХ (обычных "пересичных" украинцев).
Только не перекручивайте сейчас "японцев" и Фукусиму, как Вы умеете :wink:
И все-то Вы понимаете :!: , и в жизни разбираетесь :!: , и в философии-психологии сильны (присутствует мощная интеллектуально-гуманитарная база)и циферки приводите правильные.
Вот только жонглируете и манипулируете этими словами и циферками, как ВАМ ВЫГОДНО, а не так как есть на самом деле.
Возможно, во время гастролей по стройплощадкам (2004-2008г) Ваши цирковые таланты жонглера и мистификатора неплохо кормили Вас, но сейчас, в связи с окончанием "сезона" и бедственным положением стройплощадок - Вы явно "халтурите" по подземным переходам :lol:, исписывая многотомные посты на разных форумах...ломая руки и голову. Жалко смотреть... поэтому подсказываю (на ушко): ситуация изменилась, народ включил мозг, тема стала тухлой и "непроходной", бабло не светит.
Может Вам стоит попробовать себя в НОВОМ качестве, жизнь ведь не ограничивается стройками, а возможности есть разные, например шоу "Украина мае талант", не пробовали?
Думаю у Вас есть 3 шанса проявить себя:
- в качестве жонглера
- в качестве артиста разговорного жанра (а-ля Верка Сердючка)
- в качестве судьи - лавры Сергея Соседова будут Вам к лицу
А может придумаете сольный номер и объедините 3 таланта в 1-м флаконе .....:wink:

Аплодисменты публики - гарантирую!
А там и гонорары пойдут...
ТЧК

Повідомлення Додано: Суб 02 кві, 2011 22:42

budivelnik написав:Давайте розкладемо Ваше запитання на атоми :D
Як на мене то в легкодоступних для себе місцях , тому якщо таке місце - банк , то він повинен бути легко доступним або з міся проживання , або з місця праці.
2 Якщо людина прописана в Закарпатті чи в селі якоїсь з областей і працює там де прописана , то чи повезе вона свої кровні в Київ , якщо найближче відділення того ж Приватбанку дає такі самі гарантії і відсотки як і відділення в Києві ,
3 Якщо людина прописана десь , а працює і 80% свого часу знаходиться в межах Києва , то як правильніше називати цю людину - Закарпатцем чи Киянином ?

Тоді для розрахунків, як число таких "киян" краще взяти 5 млн - буде точніше :)
vano

Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 кві, 2011 23:46

budivelnik написав:
Тобто хватить 31 000 щоб з хрущовки "пригнути" зразу в нову 4К? Незнаю. Знову вторинний? Так там ще не 1100. Чи вже 1100?

1 Я не даю порад на всі випадки життя
2 Я навіть взагалі не даю порад , бо не має нічого найбільш непотрібного ніж безкоштовні поради
3 Є море варіантів як перестрибнути з хрущовки в 40 м2+31 000 доларів в новобудову( навіть з таким-сяким косметичним ремонтом) від 60 м2 , але при цьому чим більшу площу хочеться і чим в кращому місці тим менша кількість варіантів.

Так я ж не прошу порад на всі випадки жіття. Я взагалі не прошу порад.
Це ж форум. Кожен висловлює своє бачення ситуації.
Звісно є безліч варіантів як перестрибнути з хрущовки в 40 м2 + 31 000 доларів в новобудову (навіть з таким-сяким косметичним ремонтом) від 60 м2, чи 80-100 м2.
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 кві, 2011 23:57

budivelnik писал(а):
Будь яке безбалансове відділення знаходиться на балансі не центрального офісу , а на балансі найближчого районного відділення

шоб яснее було, объясню проще))

смотришь реквизиты банка, там пишется: банк "такой то", г. "такой то"(к примеру, Западное ГРУ "Приватбанк", м.Львiв)))

1 Якщо в одного банку два безбалансових відділення по Україні і один центральний офіс в Києві , а у іншого мережа з сотень відділень ( по 1 в кожному районі + по 2 безбалансових в тому ж районі ) , то яка буде частка зібраних депозитів першого банку по відношенню до другого ?
2 Відділення приватбанку розкидані по всій Україні , тому постарайтесь знайти безбалансові і подивитись до яких філій ці безбалансові відносяться. Будете не приємно враженні , всі безбалансові відділення будуть відноситись до найближчого районного відділення банку.

Аплодисменты публики - гарантирую!
А там и гонорары пойдут...

Аплодисменти від люмпенів - радують тільки люмпенів , а я якось звик крім словесної подяки , ще й матеріально отримувати.
А так як з бідного нічого взяти крім його кайданів ( чого дурний бо бідний , чого бідний бо дурний ), то тому:
а) - стараюсь працювати з багатими
б)- стараюсь пояснити бідним , що для того щоб стати багатим , тільки розповідати в якій задниці вони знаходяться - малувато , треба потихеньку якісь зусилля прикладати для того щоб з тієї задниці викарабкатись.

vano написав:
  budivelnik написав:Давайте розкладемо Ваше запитання на атоми :D

Тоді для розрахунків, як число таких "киян" краще взяти 5 млн - буде точніше :)

А хто Вам заважає - беріть , але тоді до чистих Киян припишіть і тих хто знаходиться в Київській області разом з їх часткою і все одно вийде цифра приблизно така як я вказав.
В мене 2,7 млн - 73 млрд(27К на особу)___остальних 43,3 млн - 215 млрд(5К)-5,4 рази
У Вас 5 млн - __93 млрд(18,6к на особу)___остальних 41 млн-195млрд млрд(4,75)-4рази
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2011 00:10

budivelnik написав:постарайтесь

споры прекращаю в виду полной невменяемости оппонента)))
Андрей_В

Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2011 00:13

Xenon
Я ж запитав, чому не беру?!
Значить вже пропонують і запрошують підписувати договір!
Але я пас, хай лапу сосуть... :D
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2011 00:18

Андрей_В написав:
  budivelnik написав:постарайтесь

споры прекращаю в виду полной невменяемости оппонента)))

Андрій Ви що хочете сказати що всі гроші зібрані Укрсибом в статистиці НБУ фігурують як гроші зібрані в Харкові , а Приватбанківські - в Дніпропетровську ?
Чи просто черговий раз сіли в калюжу і пробуєте зїхати з теми ?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 640641642643644 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему