erdeuser написав:Намагався провести платіж, на картку іншого банку в Україні (навіщо ви вимагаєте ідент код отримувача - загадка, такого ніхто ніколи вам не скаже, приберіть цей пункт, такого в жодному банку немає, будуть від фонаря люди його вписувати)
Я, видимо, что-то пропустил... или в Интернет-Банке действительно запрашивают что-то новенькое %) Насколько я знаю, идент.код получателя обязателен при переводе денег. Если деньги идут через транзитный счёт (такое происходит в большинстве случаев), то указывается ЄДРПОУ банка. Если деньги идут прямо на карт.счёт, то указывается ІПН получателя.
erdeuser написав:Намагався провести платіж, на картку іншого банку в Україні (навіщо ви вимагаєте ідент код отримувача - загадка, такого ніхто ніколи вам не скаже, приберіть цей пункт, такого в жодному банку немає, будуть від фонаря люди його вписувати)
Я, видимо, что-то пропустил... или в Интернет-Банке действительно запрашивают что-то новенькое %) Насколько я знаю, идент.код получателя обязателен при переводе денег. Если деньги идут через транзитный счёт (такое происходит в большинстве случаев), то указывается ЄДРПОУ банка. Если деньги идут прямо на карт.счёт, то указывается ІПН получателя.
Конечно что обязательно указывать ИНН получателя. Просто г-н erdeuser не такой уж и продвинутый user
П.С. И в Приват24 запрашивает ИНН получателя...так что не надо ля-ля Как вы там создавали платёж...непонятно.
був вказаний ЄДРПОУ тому інн не обовязковий. в приваті при переказі на картковий рахунок при вказанні єдрпоу інн не обовязковий єдрпоу вказаний був. але ще вимагали інн отримувача.
- зайдіть в будь-яке відділення банку і перерахуйте на картку в іншому банку гроші - вимагають тільки єдрпоу - жодного ІНН, не показуйте свій розум, коли він не потрібен
erdeuser написав:був вказаний ЄДРПОУ тому інн не обовязковий. в приваті при переказі на картковий рахунок при вказанні єдрпоу інн не обовязковий єдрпоу вказаний був. але ще вимагали інн отримувача.
- зайдіть в будь-яке відділення банку і перерахуйте на картку в іншому банку гроші - вимагають тільки єдрпоу - жодного ІНН, не показуйте свій розум, коли він не потрібен
ИНН получателя нужно указывать в назначении платежа вместе с фамилией и номером карточного счета
Boundless написав:ИНН получателя нужно указывать в назначении платежа вместе с фамилией и номером карточного счета
Для внутрішньоукраїнських банківських переказів в якості реквізитів отримувача, необхідно використовувати наступні:
Отримувач: АТ "ЕРДЕ БАНК" Код банка отримувача (МФО): 380667 ЄДРПОУ: 34817907 № рахунку в банку отримувача: 2924306 Призначення платежу: "Поповнення картрахунку, відкритого згідно з Договором № #<вписати номер Договору >, ПІБ". Наприклад: "Поповнення картрахунку, відкритого згідно з Договором № ПК-68489, Іванов Петро Михайлович."
erdeuser написав:Підтримую octopus - якщо є єдрпоу, то інн не потрібен, все питання закрите, Кволіті сказва що це буде дорацьоване, сподіваюсь на це
Ні...питання не ЗАКРИТЕ !!! Да не путайте всё и всех.....у каждого банка по разному...у одного из банков идёт пополнение картсчёта через транзитный счёт (к примеру Приват)...тогда указывается ЕДРПОУ банка....а у других банков (к примеру Дельта) идёт пополнение на конкретный картсчёт физлица 2625... и там обязательно указание ИНН получателя. Так что erdeuser не показывайте ВЫ свой примитивный ум. http://www.deltabank.com.ua/personal/de ... opolnenie/
Внимательно читаем и придумываем новые вопросы и аргументы.....напрягаем так сказать свой ум.
Я просто хотел обратить внимание на то, что по правилам, изложенным на сайте ЭРДЭ Банка, ИНН не нужен. В некоторых других банках действительно требуется указать как номер счета 2625..., ФИО, так и ИНН.
Погрався з інет-банкінгом. Інформація по рахункам і рухи відображаються коректно, помилки вже через раз не вилітають... Платежами користуватися не намагався - немає поки потреби...
Betis_ck написав:Погрався з інет-банкінгом. Інформація по рахункам і рухи відображаються коректно, помилки вже через раз не вилітають... Платежами користуватися не намагався - немає поки потреби...
А что версию инет-банкинга обновляли ?
П.С.У меня далее некоторые транзакции двояться, да и в выписке внутрибанковские зачисления/списания не отображаются.