Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
>Delta Official: На новому сайті перемикач "Коротко/Детально" ("Кратко/Подробно"), як мені здається, поставлений догори ногами (чи то право на ліво). Коли натиснена кнопка "Коротко" і її піктограма зображена глибше (втисненою), насправді включається режим "Детально", і навпаки...
На рахунок сайту дозвольте своїх скромних п'ять копійок. Прошу вибачення, мені дуже шкода, якщо ви потратили багато грошей на новий дизайн, але це дитячий садок, а не корпоративний сайт солідної банківської установи. Для повної гармонії, не вистачає ще одягнути персонал відділень в костюми клоунів цирку "Шапіто". http://smile-smile.org.ua/smiles/kolobok/jester.gifhttp://smile-smile.org.ua/smiles/kolobok/jester.gif
Mirax написав:На рахунок сайту дозвольте своїх скромних п'ять копійок. Прошу вибачення, мені дуже шкода, якщо ви потратили багато грошей на новий дизайн, але це дитячий садок, а не корпоративний сайт солідної банківської установи. Для повної гармонії, не вистачає ще одягнути персонал відділень в костюми клоунів цирку "Шапіто".
согласен с таким утверждением. Это как раз тот случай, когда дорого не значит хорошо. Денег студия лебедева как обычно бабулесов рубанула видать знатно. И почему украинские банки так тянет на неё. Многие же прошли через эту ошибку. Потом жеж отказывались и далали новые порталы уже нормально. Но часто находятся другие которые идут по тем же граблям.
Mirax написав:На рахунок сайту ... це дитячий садок, а не корпоративний сайт солідної банківської установи. ... не вистачає ще одягнути персонал відділень в костюми клоунів цирку "Шапіто".
Ну навіщо так різко. Інноваційний дизайн. Дельта завжди брав нові висоти неординарним підходом. Інтерфейс інтуїтивний, легко запам'ятовується. Візуально залишає яскравий відбиток в уяві... Але дуже важливо, щоб разом із цим була точність, коректність, і відлагодженість на рівні добротного годинникового механізму. Я хотів би звернути увагу топ-менеджменту Дельти: не втратити здорову рівновагу (тут мова не стільки про сайт, а загалом про підхід до роботи установи). В інноваціях та сміливому підході не забути про фундаментальні речі... Щоб не розвалилось це все диво (яке зображене на головній сторінці нового сайту) на сміх курам...
Востаннє редагувалось NazarK в Пон 25 кві, 2011 16:32, всього редагувалось 1 раз.
wizardtux написав:... дорого не значит хорошо. Денег студия лебедева как обычно бабулесов рубанула видать знатно. ... И почему украинские банки так тянет на неё. ...
А ось із цим погоджусь. Будь-яка сильна і здорова (в т.ч. банківська) система має глибокі власні корні, а не виблискує в першу чергу мавпуванням "передових гламурних практик сусідів". Я думаю, що зроблені Дельтою кроки можна інтегрувати у здорове зростання, але потрібен тверезий самостійний підхід із зерном власного духу.