|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 02 чер, 2011 23:59
Ні на які пропозиції не погоджувався. Ліміти діяли "для тих, хто не погодився". Рахунок тупо заблокований, і тому ні знайомий, ні альфа не допоможе. Цікавить, чи є підстави в банку блокувати рахунок (а фактично шантажувати), бо зараз на підході друга справа - "стягнення за прострочення..."
-
рюрик
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 чер, 2011 06:55
рюрик на рахунок може бути накладено арешт тільки за рішенням суду. Подивіться аргументацію в файлі з мого підпису (про стянгнення пені, неустойки і т.д.) там листка два розписано від а до я все що має робити банк (що порушив)....
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 чер, 2011 10:05
Monya3 Дякую за відповіді! І за всі інструкції! Досвід МОНІ і його вказівки були мені дуже помічними... Не те, щоб "арешт". Мені представник банку перед тим щось говорив про те, що вони (навіть у ході судового розгляду) можуть заблокувати рахунок, а точніше припинити виплати у межах лімітів. Тепер вони це і зробили. Звичайно, що їм це навіть дуже вигідно, тим більше з огляду на те, за скільки часу може стягнути кошти виконавча. Свого роду такий урок: судіться, судіться... Але я і до цього був готовий. Ні копійки не поступлюся такому підлому банку... Можливо виплати пришвидшаться після виводу ТА...
-
рюрик
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 чер, 2011 11:08
Согласно тарифам падла берет 2% комиссии от суммы платежа до 5000грн,т.е на каждой платежке теряешь 100 грн+конвертация если вклад в валюте? Кто сталкивался с системой раураl ? зачисление денег туда проходит с комиссией или без?
-
nvn2006
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 чер, 2011 12:00
nvn2006 написав:Согласно тарифам падла берет 2% комиссии от суммы платежа до 5000грн,т.е на каждой платежке теряешь 100 грн+конвертация если вклад в валюте? Кто сталкивался с системой раураl ? зачисление денег туда проходит с комиссией или без?
На свой раураl ты зачислить не можеш - только заплатить кому-то кто может принять ( это забугорщики) курс конвертации будет очень интересным - не советую. А откуда 2% ? у тебя же покупка в магазине - она всегда была безплатной ( платит магазин)?
-
ostinmartin
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 чер, 2011 12:09
рюрик
Ви неправильно інтерпретуєте сказане. Ваші кошти можуть бути заблоковані тільки якщо на такі дії банку є відповідне розпорядження суду. Законом не передбачено ніяких інших підстав обмеження Ваших прав в вільному користування Вашими грошима. Навіт преславитий мараторій не може обмежувати Вас в ваших правах, оскільки ст. 85 суперечить ЦК, а отже не повинна виконуватися....
Отже банк не має ніяких підстав для обмеження. утримування і т.д. Тільки якщо вони покажуть рішення суду в якому написано що Ви злочинець і на ваше майно накладено арешт....
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 чер, 2011 12:42
рюрик
а что именно укзано в резолютивной части решения суда?
-
Odri
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 чер, 2011 12:55
ostinmartin написав: nvn2006 написав:Согласно тарифам падла берет 2% комиссии от суммы платежа до 5000грн,т.е на каждой платежке теряешь 100 грн+конвертация если вклад в валюте? Кто сталкивался с системой раураl ? зачисление денег туда проходит с комиссией или без?
На свой раураl ты зачислить не можеш - только заплатить кому-то кто может принять ( это забугорщики) курс конвертации будет очень интересным - не советую. А откуда 2% ? у тебя же покупка в магазине - она всегда была безплатной ( платит магазин)?
Я неправильно задал вопрос, следовало разделить его на несколько: a).Платежки Monya3 1. Мойко Александр Владимирович 2. 4700 грн по 1 платежке 3. платежек есть штук 6-7, каждая сулит 3000 - 3300 грн. 4. гемор у Падлы, я не напрягаюсь 5. не ради корысти а токмо в воспитательных целях 6. мной потрачено около 400 грн (включая поездку в Хмельницкий) платежки куда и сколько падла снимает комиссии2% комиссии от суммы платежа до 5000грн? б)Падла отправляет деньги на раураl или LiqPay с комиссией или без и размер ее? Мой пакет абсолют счет текущий евро
-
nvn2006
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 чер, 2011 12:59
Odri У своєму позові поміж іншим я просив розблокувати рахунок, а вийшло зовсім навпаки. У резолютивній частині судового рішення про це не згадується, натомість починається усе словами "стягнути з ПАТ... на користь... в рахунок повернення коштів...", а далі все стандартно. Може якраз проблема в цьому "стягнути"? Значить тут тільки через виконавчу? Коли я з рішенням і з виконавчим листом прийшов у нашу філію, мені відразу сказали подавати заяву у виконавчу, а тоді, нібито, вони на цій підставі будуть розглядати. Склалося враження, що так роблять з усіма. Навіть нічого не пропонували, типу реструктуризації. Що мені краще: 1)подати заяву з вимогою пояснення причини заблокування рахунку (підозрюю, що в них якась відмазка знайдеться) 2) як ні в чому не бувало, подати заяву з вимогою повернення залишку на поточному рахунку, підкріпивши до цього копії рішення та викон. листа. Бо у виконавчій сказали, що тільки через 10 днів (!) буде визначено виконавця, тобто щось почне рухатись. Невже всі так поневіряються? Я вже мовчу про річну судову тяганину (судовий наказ - апеляція, перша заява - апеляція, закінчення повноважень судді і т.д., і т.п.) Однозначно напрохується висновок, що Падлу всюди прикривають і як тільки можна затягують розгляди і виконання
-
рюрик
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 чер, 2011 14:17
рюрик написав:Odri У своєму позові поміж іншим я просив розблокувати рахунок, а вийшло зовсім навпаки. У резолютивній частині судового рішення про це не згадується, натомість починається усе словами "стягнути з ПАТ... на користь... в рахунок повернення коштів...", а далі все стандартно. Може якраз проблема в цьому "стягнути"? Значить тут тільки через виконавчу? Коли я з рішенням і з виконавчим листом прийшов у нашу філію, мені відразу сказали подавати заяву у виконавчу, а тоді, нібито, вони на цій підставі будуть розглядати. Склалося враження, що так роблять з усіма. Навіть нічого не пропонували, типу реструктуризації. Що мені краще: 1)подати заяву з вимогою пояснення причини заблокування рахунку (підозрюю, що в них якась відмазка знайдеться) 2) як ні в чому не бувало, подати заяву з вимогою повернення залишку на поточному рахунку, підкріпивши до цього копії рішення та викон. листа. Бо у виконавчій сказали, що тільки через 10 днів (!) буде визначено виконавця, тобто щось почне рухатись. Невже всі так поневіряються? Я вже мовчу про річну судову тяганину (судовий наказ - апеляція, перша заява - апеляція, закінчення повноважень судді і т.д., і т.п.) Однозначно напрохується висновок, що Падлу всюди прикривають і як тільки можна затягують розгляди і виконання
Что-то новенькое - раньше счета не блокировали. Иначе судики бы до сих пор ждали своих депозитов
-
ostinmartin
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
|