|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 06 чер, 2011 17:13
Haza написав: Platinum Bank написав:Всем доброго дня! Приносим свои извинения, произошла небольшая ошибка с обновлением ставок по этому депозиту. Спасибо, что заметили и сообщили!
Не до кінця відредагували інформацію по "Вільним коштам": в описі депозиту потрібно змінити "Процентая ставка: - в гривнах до 13,15% - в долларах США до 8,00% - в евро до 4,00%" на "Процентая ставка: - в гривнах до 11,50% - в долларах США до 5,30% - в евро до 2,30%" По депозит «Знайомство» також ніяких змін на сайті. P.S. Більше працювати коректором інформації на сайті банку безкоштовно не буду 
Невже тепер і платинум валюту не потребує!!??? наприклад: мій вклад бажане збільшення на 18 міс до 5 тис - ставка 5,5%, на рік - 5. Альфа на рік 7. В дельті навіть залишок по ЗГ з капіталізацією виходить більше (не реклама -реальність) тощо. Якщо ставки не переглянуть, після закінчення договорів - будемо міняти банк.
-
andriyl
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 чер, 2011 19:08
Хотіли скласти конкуренцію по кредитах Дельті, Альфі, Привату, але в Пл "бобік здох", і тепер конкуренція з Авалем і тп. за мінімальні ставки по депо. Перший рубіж - по євро вже взято. Далі решта валют.
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 чер, 2011 19:26
andriyl
А навіщщо бажане збільшення? можно ж Готівку щомісяця. Ставка не 5,5 а 7%. В мене такій вклад, відсоткі забираю и поповнюю стовп в іншому банку, там ще рік в мене 9,5% з правом поповнення, звісно якщо той банк не переграє з поповненням.
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 чер, 2011 19:32
wolt450 написав:Хотіли скласти конкуренцію по кредитах Дельті, Альфі, Привату, але в Пл "бобік здох", і тепер конкуренція з Авалем і тп. за мінімальні ставки по депо. Перший рубіж - по євро вже взято. Далі решта валют.
Можливо я не вірно зрозумів, але ви порівнюєте кредити з депозитами. В Дельті ставки вищще ніж в Авалі по депозитах, але ж і по кредитах вищще. а Платинум ніколи по євро не відзначався нормальними ставками. Классні були тільки по гривні і долларам. Побачимо що інши будуть робити. Запустять вклади Відпускний але ставкі будуть ще нижче. Згадайте коли гривня була під 15 на рік, і це було дуже классно. Але памятаю 2002р були під 30%  . Нижче ставки дешевше кредити. Можна буде купляти нерухомість 
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 чер, 2011 20:04
PUnder Йдеться про те, що нема кредитування, тому падають ставки по депо. Були ставки рівні по депо з порівнюваними банками, а зараз смішні (по долару теж з лютого майже в два рази впали!)
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 чер, 2011 23:39
PUnder написав:andriyl А навіщщо бажане збільшення? можно ж Готівку щомісяця. Ставка не 5,5 а 7%. В мене такій вклад, відсоткі забираю и поповнюю стовп в іншому банку, там ще рік в мене 9,5% з правом поповнення, звісно якщо той банк не переграє з поповненням.
Так це в мене стовпчики такі були ... основна сума на 2-3 місяці... а Готівка щомісяця немає поповнення. 
-
andriyl
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 00:50
kuynka написав: Platinum Bank написав:Всем доброго дня! Приносим свои извинения, произошла небольшая ошибка с обновлением ставок по этому депозиту. Спасибо, что заметили и сообщили!
не слишком ли много для одного банка ошибок? я так думаю, наоборот ничего банк не делает а уже если на форуме говорят про те или иные ошибки, вы исправляете
ага..согласен...все что угодно в банке делают лижбы ничего не делать... 
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 00:52
PUnder написав: wolt450 написав:Хотіли скласти конкуренцію по кредитах Дельті, Альфі, Привату, але в Пл "бобік здох", і тепер конкуренція з Авалем і тп. за мінімальні ставки по депо. Перший рубіж - по євро вже взято. Далі решта валют.
Можливо я не вірно зрозумів, але ви порівнюєте кредити з депозитами. В Дельті ставки вищще ніж в Авалі по депозитах, але ж і по кредитах вищще. а Платинум ніколи по євро не відзначався нормальними ставками. Классні були тільки по гривні і долларам. Побачимо що інши будуть робити. Запустять вклади Відпускний але ставкі будуть ще нижче. Згадайте коли гривня була під 15 на рік, і це було дуже классно. Але памятаю 2002р були під 30%  . Нижче ставки дешевше кредити. Можна буде купляти нерухомість 
нормальный банк дал клиентам несколько процентов по депазитам..чем тратить деньги на рекламу и пустой пиар.... 
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 08:21
специально зарегистрировалась, чтоб высказаться! Срочно понадобились деньги-поверила рекламе и обратилась в пункт оформления кредитов. Сумма, которую можно взять наличкой-5000 грн, хотя на сайте обещают 10000. Полчаса расспрашивали обо мне, моем бизнесе, партнерах, родственных связях,зачем нужен кредит и смогу ли я его выплатить, причем, оформляют на 30 месяцев, никак не меньше, хотя я просила всего на 6 месяцев.Через полчаса отказали. Тогда я пошла в ПРИВАТБАНК, и мне за полчаса без лишней волокиты за полчаса оформили кредитную карту на 15000 грн, с возобновляемой кредитной линией и под меньшие проценты! СПАСИБО ПЛАТИНУМБАНКУ, что вы такие бестолковые!
-
рикки-тики
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 09:00
Не могу найти на сайте Платинума их курсы обмена валют, не подскажите где там искать?
-
arnika
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему