|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 07 чер, 2011 07:41
фор БУДИВЕЛЬНЫК Теория- это то что к вам придёт покупатель при цене завышенной в разы. А аксиома- это когда предложение многократно превышает спрос и для стимуляции торговли надо многократно снизить цену. 
-
htz
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 10:20
budivelnik написав:Це теорія. В аксіому вона ще не перетворилась , тому потребує доказів. Доказам буде варіант , коли Ви озвучивши -50% отримаєте згодаПоки Ви цього не отримали - це не більше ніж Ваша хотелка , яка нічим не відрізняється від хотелки продавця.
Я уже как-то писал что -40% после пары минут по телефону я получил. Вразумительного объяснения отчего заявлена цена Х, а уже Х-40% - так и не получил. Да и МОЯ цена ощутимо меньше чем предложенные владельцем Х-40% ! И еще - я даже не смотрел тот объект с владельцем. Т.к. примерно знаю что там и как и чего ожидать.
После этого кое-кто так же дописал (тут на форуме) что получил -35%. Но кажецто также не согласился. З другого боку Я як продавець , почувши що є чудік який з ходу пропонує -50% , можу помножити свою ціну на 2 і дати Вам гарантію що від новостворенної ціни Ви мінус 50 отримаєте гарантовано . Чи мій алгоритм буде відрізнятись тоді від Вашого ?.
Вы как продавец можете делать все что угодно, любые выкрутасы. Только не скажите что бизнес выиграет при этом. Особенно "массовый" бизнес. Я - так же само, могу предлагать все что мне нравится. Хоть например даже бартер. 
-
1715
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 10:30
1715 написав: budivelnik написав:Це теорія. В аксіому вона ще не перетворилась , тому потребує доказів. Доказам буде варіант , коли Ви озвучивши -50% отримаєте згодаПоки Ви цього не отримали - це не більше ніж Ваша хотелка , яка нічим не відрізняється від хотелки продавця.
Я уже как-то писал что -40% после пары минут по телефону я получил. Вразумительного объяснения отчего заявлена цена Х, а уже Х-40% - так и не получил. Да и МОЯ цена ощутимо меньше чем предложенные владельцем Х-40% ! И еще - я даже не смотрел тот объект с владельцем. Т.к. примерно знаю что там и как и чего ожидать.
После этого кое-кто так же дописал (тут на форуме) что получил -35%. Но кажецто также не согласился. З другого боку Я як продавець , почувши що є чудік який з ходу пропонує -50% , можу помножити свою ціну на 2 і дати Вам гарантію що від новостворенної ціни Ви мінус 50 отримаєте гарантовано . Чи мій алгоритм буде відрізнятись тоді від Вашого ?.
Вы как продавец можете делать все что угодно, любые выкрутасы. Только не скажите что бизнес выиграет при этом. Особенно "массовый" бизнес. Я - так же само, могу предлагать все что мне нравится. Хоть например даже бартер. 
бартер на ланос. На большее они не заслуживают.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 10:47
1715 написав: budivelnik написав:Це теорія. В аксіому вона ще не перетворилась , тому потребує доказів. Доказам буде варіант , коли Ви озвучивши -50% отримаєте згодаПоки Ви цього не отримали - це не більше ніж Ваша хотелка , яка нічим не відрізняється від хотелки продавця.
Видишь ты не один такой "талановытоАБдарованый" пацанчик  А прикинь если с пол-часика по телефону - еще и доплатят 
-
ВИТУС
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 11:08
budivelnik написав:Артём123 Это я попытался предсказать Ваши будущие тараканы, когда цена упадёт ещё Вы начнёте придумывать новые интерпретации. Потом начнёте говорить, что 8 300 - это не минимальная средняя цена, а средняя цена из всех минимальных и она входит в Ваш диапазон цен. А потом, когда гривню девальвируют, будут с авоськами бумаги в магазин за хлебом ходить, Вы скажете, что цена взлетела в национальной валюте и так далее. В общем я думаю у Вас очень много разных интерпретаций в запас
1 Ви ще навіть не зрозуміли того що я написав , а вже полізли вгадувати що я далі напишу. 2 До Вашого відому , ще 6 місяців тому , в мене в підписі для Києва була ціна в 7800 . Тому я міг її не піднімати , щоб потім не пробувати перед такими як Ви оправдуватись . Але я її підняв , і чомусь великого резонансу від цього не відбулось .То що ціна виросла , чи мозок в обвалістів трошки зарухався ? 3 Гривню ще не девальвували , а Ви про це говорите як про незаперечний факт , хоча кілька тижнів тому пояснював , що девальвація гривні наприклад до 12 , змусить мене повністю зупитини будівництво , бо будувати не буде для кого приблизно ще з пару років ( і повязано це з доступністю житла , при девальвації Ваші доходи в попугаях ростуть , а в реалі падають )
1. Я всё понял, что Вы написали- Будеттолькодаражать, другого не дано. Об этом Вы уже более 2-х лет пишите, а цены как падали, так и падают как в гривне, так и в валюте, не смотря на различные интерпритации. 2. От того что Вы поставите цену 7 800 или 20 000 ничего не изменится- квартиры не начнут моментально продаваться.
-
Артём123
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 11:12
htz написав:фор БУДИВЕЛЬНЫК Теория- это то что к вам придёт покупатель при цене завышенной в разы. А аксиома- это когда предложение многократно превышает спрос и для стимуляции торговли надо многократно снизить цену. 
Это когда спрос нулевой (например пересекается с другой группой более современных товаров). А так для стимуляции достаточно чтобы ваше предложение было самым выгодным С тех объяв, в которых цены минимальны - уже практически ничего не сбрасывают за редким исключением.
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 11:20
Артём123 Вспоминаю - это я постил Вот будивельник в начале этой весны изменил свои взгляды на киевскую недвигу и указал что: budivelnik написав:1 В будівельників як було 3200 х 4,80 = 15360 грн , так і залишилось 1700 х 8 = 13600 грн ( з поправкою на загальне зменшення доходів )
А до этого занимался загоном: Падение цен на недвижимость остановитсяДобавлено: Ср 04 фев, 2009 00:31 А якщо серьозно по темі форуму , то падіння цін на нерухомість не має , особливо в гривні Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?Добавлено: Сб 14 мар, 2009 23:54 budivelnik Я ніколи і ніде не казав що ціна не впала в долларах і не буде падати в них далі. Все залежить від курсу . Але саме тому я стверджую , що ціна в гривнях буде зростати Падение цен на недвижимость остановитсяДобавлено: Пн 23 фев, 2009 10:58 Ціна пропозиції житла в гривні як стояла так і стоїть
Прошла весна ... Падение цен на недвижимость остановитсяbudivelnik Вс 28 июн, 2009 16:01 Я рахую в доларах тільки тому що так зручніше для більшості користувачів форуму ( привязка до долара дозволяє їм розказувати про дике падіння цін , бо в гривні житло не те що не падає а навіть зростає
budivelnik Пн 24 авг, 2009 20:56 Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?1 По великому рахунку житло в гривні і не падало , якщо за точку відліку брати 03-2008 ( тобто до кризи ) , потім під час кризи коли за серпень грудень 2008 , курс піднявся з 4,70 до 9,40 , а ціна житла по традиції номінувалась в валюті + житло товар консервативний + на початку кризи ніхто навіть не допускав , що житло буде падати в ціні + на фоні нульових продаж стався арифметичний казус який задер ціну на житло в гривнях в рази . після чого з грудня по березень ціни в гривні вернулись на докризовий рівень . 2 З березня 2009 йде ріст ціни в гривневому еквіваленті
Цены растут и растут, растут и растут Уже с 15360 подскочили до 13600 Скоро взлетят до 10 тыс. грн 
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 11:33
jde написав:Артём123 Вспоминаю - это я постил Вот будивельник в начале этой весны изменил свои взгляды на киевскую недвигу и указал что: budivelnik написав:1 В будівельників як було 3200 х 4,80 = 15360 грн , так і залишилось 1700 х 8 = 13600 грн ( з поправкою на загальне зменшення доходів )
А до этого занимался загоном: Падение цен на недвижимость остановитсяДобавлено: Ср 04 фев, 2009 00:31 А якщо серьозно по темі форуму , то падіння цін на нерухомість не має , особливо в гривні Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?Добавлено: Сб 14 мар, 2009 23:54 budivelnik Я ніколи і ніде не казав що ціна не впала в долларах і не буде падати в них далі. Все залежить від курсу . Але саме тому я стверджую , що ціна в гривнях буде зростати Падение цен на недвижимость остановитсяДобавлено: Пн 23 фев, 2009 10:58 Ціна пропозиції житла в гривні як стояла так і стоїть
Прошла весна ... Падение цен на недвижимость остановитсяbudivelnik Вс 28 июн, 2009 16:01 Я рахую в доларах тільки тому що так зручніше для більшості користувачів форуму ( привязка до долара дозволяє їм розказувати про дике падіння цін , бо в гривні житло не те що не падає а навіть зростає
budivelnik Пн 24 авг, 2009 20:56 search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=%28%D1%86%D1%96%D0%BD%D0%B0+%2B%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D1%96%29+%7C%28%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D1%8F%D1%85%29&author=budivelnik&ch=1000&start=1501 По великому рахунку житло в гривні і не падало , якщо за точку відліку брати 03-2008 ( тобто до кризи ) , потім під час кризи коли за серпень грудень 2008 , курс піднявся з 4,70 до 9,40 , а ціна житла по традиції номінувалась в валюті + житло товар консервативний + на початку кризи ніхто навіть не допускав , що житло буде падати в ціні + на фоні нульових продаж стався арифметичний казус який задер ціну на житло в гривнях в рази . після чого з грудня по березень ціни в гривні вернулись на докризовий рівень . 2 З березня 2009 йде ріст ціни в гривневому еквіваленті
Цены растут и растут, растут и растут Уже с 15360 подскочили до 13600 Скоро взлетят до 10 тыс. грн 
1 Як бачите - я послідовний 2 Я змушений зсилатись на якісь джерела. Тому зіславшись на домік я змушений цитувати його цифри. При цьому я особисто з цими цифрами не згоден . 3 Так само я не згоден з тим що гривневі ціни падають і як підтвердження тому , масові повідомлення місячної давності , що накінець то в квітні 2011 рівень цін досяг рівня березня 2009 . Таким чином Ваші оповідання про обвал за цей же період часу - так оповіданнями і залишаться. Бо не можна два роки падати і все одно опинитись на тій же величині. 4 З іншого боку , якщо в березні 2009 було дно , а потім два роки було падіння - значить був стрімкий ріст в цих двох роках - покажіть мені цей ріст хочаб на якомусь графіку ( за виключенням мегакварталу ) , але в мегакварталі дно в березні 2009 на рівні 1600 , а сьогодні 1670 - що повністю корелюється з моїми повідомленнями
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 07 чер, 2011 11:34
jdeДа у него растут цены с учётом того, что сбережения населения в гривне падают. Если считать по сравнению с 2001 годом по индексу Рубанова, то цены вообще взлетели в вверх Он неправильную базу использует. Нужно ему посоветовать как считать, чтобы всем рассказывать, что цены растут.
-
Артём123
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 11:47
Артём123 написав:jdeДа у него растут цены с учётом того, что сбережения населения в гривне падают. Если считать по сравнению с 2001 годом по индексу Рубанова, то цены вообще взлетели в вверх Он неправильную базу использует. Нужно ему посоветовать как считать, чтобы всем рассказывать, что цены растут.
1 Насправді збереження населення в гривні - зростають ( як аргумент величина депозитів на сьогодні більша ніж станом на 2008 , а кредитів менша ) 2 При цьому є негативна для мого бізнесу тенденція. Ростуть величини збережень у найбагатших ( а я будую одне з найдешевших ) , тому ріст заощаджень в багатих за рахунок зменшення заощаджень в середнього класу ( бідні заощаджень не роблять апріорі ) - для мене що мертвому припарка . 3 Вся моя інформація приводилась для того щоб максимальна кількість населення ( і в тому числі ті хто по маминій/татовій прихоті є студентом , хоча по рівню розумового розвитку і можливості усвідомити інформацію максимум могли бути в ПТУ ) - зрозуміли слідуючі речі а - будівництво це галузь економіки і величина прибутку там адекватна прибуткам в інших галузях економіки держави б - тільки масове будівництво в стані опустити ціни , жодні оповідання про те що в когось є забагато і він роздасть надлишок по демпінговим цінах не більше ніж мрії і в вигляді мрії це твердження з часом і помре. 4 Жодна девальвація не в стані покращити доступність товару внутрішнього виробництва в складових якого є висока матеріальна частина ( особливо енергоносії )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1