|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 07 чер, 2011 18:40
yopti написав: Из полезного, точнее любопытного - динамика стоимости жилья (ну да, элитка тут мало кому по карману, но все же, интересно) в разных городах-столицах. Остальное, конечно, мусор.
Да,мало кому по карману но помечтать никому не вредно 
-
htz
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 18:43
Артём123 написав: turbina написав: budivelnik написав:1 Як бачите - я послідовний 2 Я змушений зсилатись на якісь джерела. Тому зіславшись на домік я змушений цитувати його цифри. При цьому я особисто з цими цифрами не згоден . 3 Так само я не згоден з тим що гривневі ціни падають і як підтвердження тому , масові повідомлення місячної давності , що накінець то в квітні 2011 рівень цін досяг рівня березня 2009 . Таким чином Ваші оповідання про обвал за цей же період часу - так оповіданнями і залишаться. Бо не можна два роки падати і все одно опинитись на тій же величині. 4 З іншого боку , якщо в березні 2009 було дно , а потім два роки було падіння - значить був стрімкий ріст в цих двох роках - покажіть мені цей ріст хочаб на якомусь графіку ( за виключенням мегакварталу ) , але в мегакварталі дно в березні 2009 на рівні 1600 , а сьогодні 1670 - що повністю корелюється з моїми повідомленнями Если посчитать, что стоимость хрущёвок в 2001 г. было около 7 000 долларов, и износ составляет 82 %(срок эксплуатации 50 лет, даты постройки с 1955 по 1970 г.), то они должны стОить по 1 260 долларов. 
Ну тыщ 5 хрущику хватит на сегодня Надо идею подкинуть на сайт риэлторам, которые хомяков не любят  Если новострой будет по 400 долл/метр, то какой вася хрущик по 300 будет выгребать??? 
Новострой- это уже ылитное жилье.
Шановний 1 Все було б так якби Ви не плутали гарантійний термін експлуатації і величину амортизації. Так для порівняння Всі автомобілі мають як правило два варіанти гарантії 50 000 - 150 000 , або 2-5 років . Ви що хочете сказати що після того як автомобільвідїздив гарантійний кілометраж його амортизація = 100% ? 2 Чому Ви вважаєте , що матеріальні цінності - підлягають амортизації , а грошові знаки які самі по собі вартують ноль ( нагадайте мені собівартість виготовлення 100 доларової купюри ) і які є просто мірилом обміну одних товарів на інші - не підлягають. Тому сьогоднішня вартість хрущовки коштує стільки само скільки коштує спорудження аналогічного по якості товару.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 07 чер, 2011 18:58
"Тому сьогоднішня вартість хрущовки коштує стільки само скільки коштує спорудження аналогічного по якості товару."
А как построить хрущик и довести его сразу до сегодняшнего состояния??? Спецом бомжей загонять на пол года??? Или очень интенсивно шуршать по паркету и хлопать дверьми??? Может сразу гнилые протекающие трубы ставить, на заводе заказывать спецом чтоб с дырками уже были?
Востаннє редагувалось turbina в Вів 07 чер, 2011 19:02, всього редагувалось 2 разів.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 18:59
budivelnik написав: Артём123 написав: budivelnik написав:1 Як бачите - я послідовний 2 Я змушений зсилатись на якісь джерела. Тому зіславшись на домік я змушений цитувати його цифри. При цьому я особисто з цими цифрами не згоден . 3 Так само я не згоден з тим що гривневі ціни падають і як підтвердження тому , масові повідомлення місячної давності , що накінець то в квітні 2011 рівень цін досяг рівня березня 2009 . Таким чином Ваші оповідання про обвал за цей же період часу - так оповіданнями і залишаться. Бо не можна два роки падати і все одно опинитись на тій же величині. 4 З іншого боку , якщо в березні 2009 було дно , а потім два роки було падіння - значить був стрімкий ріст в цих двох роках - покажіть мені цей ріст хочаб на якомусь графіку ( за виключенням мегакварталу ) , але в мегакварталі дно в березні 2009 на рівні 1600 , а сьогодні 1670 - що повністю корелюється з моїми повідомленнями Если посчитать, что стоимость хрущёвок в 2001 г. было около 7 000 долларов, и износ составляет 82 %(срок эксплуатации 50 лет, даты постройки с 1955 по 1970 г.), то они должны стОить по 1 260 долларов. 
Новострой- это уже ылитное жилье.
Шановний 1 Все було б так якби Ви не плутали гарантійний термін експлуатації і величину амортизації. Так для порівняння Всі автомобілі мають як правило два варіанти гарантії 50 000 - 150 000 , або 2-5 років . Ви що хочете сказати що після того як автомобільвідїздив гарантійний кілометраж його амортизація = 100% ? 2 Чому Ви вважаєте , що матеріальні цінності - підлягають амортизації , а грошові знаки які самі по собі вартують ноль ( нагадайте мені собівартість виготовлення 100 доларової купюри ) і які є просто мірилом обміну одних товарів на інші - не підлягають. Тому сьогоднішня вартість хрущовки коштує стільки само скільки коштує спорудження аналогічного по якості товару.
Я ничего не перепутал, цена на хрущёвку должна быть 1 260 долларов за квартиру.  ЗЫ. Бумага всегда свежая, деньги изношенные изымают, новые купюры пускают в обращение.
Востаннє редагувалось Артём123 в Вів 07 чер, 2011 19:08, всього редагувалось 1 раз.
-
Артём123
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 18:59
budivelnik написав:Шановний 1 Все було б так якби Ви не плутали гарантійний термін експлуатації і величину амортизації. Так для порівняння Всі автомобілі мають як правило два варіанти гарантії 50 000 - 150 000 , або 2-5 років . Ви що хочете сказати що після того як автомобільвідїздив гарантійний кілометраж його амортизація = 100% ? 2 Чому Ви вважаєте , що матеріальні цінності - підлягають амортизації , а грошові знаки які самі по собі вартують ноль ( нагадайте мені собівартість виготовлення 100 доларової купюри ) і які є просто мірилом обміну одних товарів на інші - не підлягають. Тому сьогоднішня вартість хрущовки коштує стільки само скільки коштує спорудження аналогічного по якості товару.
Боюсь что вы перепутали ГАРАНТИЙНЫЙ срок и срок ЭКСПЛУАТАЦИИ. У хрущей СРОК ЭКСПЛУАТАЦИИ был 25-50 лет (в зависимости от типа дома). У авто срок эксплуатации от 10 лет - но служат в Украине, конечно больше. Справедливости ради скажу, что практически все хрущи на самом деле имеют срок эксплуатации 100 лет (был поднят еще при Союзе) - за исключением т.н. "разборных" - этим с 25 лет подняли до 50...
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 19:08
jde написав: budivelnik написав:Шановний 1 Все було б так якби Ви не плутали гарантійний термін експлуатації і величину амортизації. Так для порівняння Всі автомобілі мають як правило два варіанти гарантії 50 000 - 150 000 , або 2-5 років . Ви що хочете сказати що після того як автомобільвідїздив гарантійний кілометраж його амортизація = 100% ? 2 Чому Ви вважаєте , що матеріальні цінності - підлягають амортизації , а грошові знаки які самі по собі вартують ноль ( нагадайте мені собівартість виготовлення 100 доларової купюри ) і які є просто мірилом обміну одних товарів на інші - не підлягають. Тому сьогоднішня вартість хрущовки коштує стільки само скільки коштує спорудження аналогічного по якості товару.
Боюсь что вы перепутали ГАРАНТИЙНЫЙ срок и срок ЭКСПЛУАТАЦИИ. У хрущей СРОК ЭКСПЛУАТАЦИИ был 25-50 лет (в зависимости от типа дома). У авто срок эксплуатации от 10 лет - но служат в Украине, конечно больше. Справедливости ради скажу, что практически все хрущи на самом деле имеют срок эксплуатации 100 лет (был поднят еще при Союзе) - за исключением т.н. "разборных" - этим с 25 лет подняли до 50...
Хотіли просто поговорити , чи мали що сказати ? З цього венігрету я нічого не зрозумів. Смешались в кучу кони -люди. Так який термін гарантії , який термін експлуатації , на які документи ссилаєтесь . Все це саме і по автомобілям будь-ласка. Бо мені по авто відомий тільки Гарантійний термін експлуатації в процесі якого фірма виробник несе на собі обовязок безкоштовної заміни запчастин , дефект яких є заводським.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 07 чер, 2011 19:23
Коротко не может стоить куча глины и извести таких денег, максимум с работой и коммуникациями: 200-300$ на настоящий момент. То, что произошло с недвигой, ничем не отличается от МММ, такой же пузырь. В настоящий момент держатели билетов МММ(бетонных будок) все еще пытаются их продать  Недвига рухнет не в разы, а на порядок, и вот тогда только и начнут ее покупать. (Ответить) (Ветвь дискуссии) [info]melnikpavel 2011-05-18 07:10 (UTC) я когда то уже говори, что упадет цена б/у до 10 000 за однокомнатную  mppc.livejournal.com/90819.html пока еще цены держатся, но недолго осталось. под Киевом частники уже строят многоквартирные дома по 20-22 тыс долларов за 1-комнатную.
-
htz
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 19:42
budivelnik Ёще один момент - если кто-то переезжает в другое жилье, то он освобождает предыдущее, т.е. естественная убыль жилого фонда невероятно низкая, это не автомобили со сроком службы 10 лет, не бытовая техника (5-7 лет), и естественно не продукты питания...
-
htz
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 19:47
budivelnik написав: jde написав: budivelnik написав:Шановний 1 Все було б так якби Ви не плутали гарантійний термін експлуатації і величину амортизації. Так для порівняння Всі автомобілі мають як правило два варіанти гарантії 50 000 - 150 000 , або 2-5 років . Ви що хочете сказати що після того як автомобільвідїздив гарантійний кілометраж його амортизація = 100% ? 2 Чому Ви вважаєте , що матеріальні цінності - підлягають амортизації , а грошові знаки які самі по собі вартують ноль ( нагадайте мені собівартість виготовлення 100 доларової купюри ) і які є просто мірилом обміну одних товарів на інші - не підлягають. Тому сьогоднішня вартість хрущовки коштує стільки само скільки коштує спорудження аналогічного по якості товару.
Хотіли просто поговорити , чи мали що сказати ? З цього венігрету я нічого не зрозумів. Смешались в кучу кони -люди. Так який термін гарантії , який термін експлуатації , на які документи ссилаєтесь . Все це саме і по автомобілям будь-ласка. Бо мені по авто відомий тільки Гарантійний термін експлуатації в процесі якого фірма виробник несе на собі обовязок безкоштовної заміни запчастин , дефект яких є заводським.
Срок эксплуатации панельного дома 125 лет, но это если каждые 25 лет делать капитальный ремонт. Т.к. ремонт никто не проводил, то срок эксплуатации составляет 50 лет. Т.е. цена квартиры в таком доме, по моим подсчётам должна составлять 1 260 у.е. По поводу себестоимости 100 долларовой купюры, я могу насчитать на хлопский розум(материалы, транспортные расходы, амортизация оборудования, зарплата художнику,дизайнеру-оформителю  и т.д.) будет равняться 6 000 грн. за одну купюру 
-
Артём123
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 чер, 2011 19:57
budivelnik написав:Хотіли просто поговорити , чи мали що сказати ? З цього венігрету я нічого не зрозумів. Смешались в кучу кони -люди. Так який термін гарантії , який термін експлуатації , на які документи ссилаєтесь . Все це саме і по автомобілям будь-ласка. Бо мені по авто відомий тільки Гарантійний термін експлуатації в процесі якого фірма виробник несе на собі обовязок безкоштовної заміни запчастин , дефект яких є заводським.
Ну документы - это вам виднее - вы ж строитель. Но у каждой вещи есть гарантийный срок и срок эксплуатации. Гарантия на новый дом м.б. 10-20 лет, а срок эксплуатации (РЕСУРС) м.б. и >300 лет. Гарантия на простенькое авто - 50 тыс. км. пробега, а срок эксплуатации - от 10 лет. Именно на это рассчитан кузов (чтобы не прогнила), двигатель до капремонта от 300 тыс. и т.п. - явно ресурс не на 50 тыс Точно так же - любой товар. Например ТВ, гарантия 1-3 года, срок эксплуатации в среднем 10 лет (за исключением ламп). Мобилка - 1-2 года, а срок эксплуатации намного больше (устаревает быстрее). Хрущи делятся на 2 типа - сносимые и несносимые. Сносимые - временные дома, строили до наступления коммунизма (80-й год) - это серии К-7, II-32, 1605-АМ (и еще м.б.). Потом их относительно легко разобрать и возвести на этом месте новый дом (Москва как пример - там таких было много - уже практически нет). Остальные несносимые - 50 лет. Позднее срок эксплуатации первых был продлен до 50 лет, а несносимых до 100-150 лет. Это просто говорит о том, что простоит коробка(не будет опасности для жильцов). А вот гарантия - это срок за который дом не потеряет своих потребительских характеристик обозначенных в гарантийном договоре. А если потеряет - то производителю прийдется компенсировать.
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
|