Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11221123112411251126 ... 1543>
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:48

budivelnik написав:
  kuynka написав:мое мнение, будивельник
получая квартиры от своих сотрудников продает, ведь хочет квартиры которые оценивают не менее 30000 зелени
данные деньги кладет на депо
и вуаля - не надо париться с зарплатой, проценты с этого объема покрывают полгода работы строителя
а ведь строительство дело сезонное

а бедный раб продолжает выплачивать свое жилье :lol:

1 Я не отримую від своїх працівників квартири.
2 Я не заставляю нікого цією схемою йти
3 Право на цей варіант потрібно ще заслужити як мінімум рік-два праці в мене.
4 Мої працівники( найкращі )отримуючи середньостатистичну по Україні в вигляді премії отримують додатково 3-5 м2 в рік.

Хто з Вас може похвастатись такими умовами ?

Я могу похвастаться намного лучшими условиями. Правда при этом не надо слушать всяких будивельныков... И за год средний прирост в 35 метров в Киеве обеспечен.
Востаннє редагувалось turbina в П'ят 10 чер, 2011 13:50, всього редагувалось 2 разів.
turbina

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:49

budivelnik написав:
  kuynka написав:budivelnik
тогда объясните, что вы подразумеваете под вашим изречением:
твоя будет та квартира, которая была хуже?
кому тогда в этому случае нужно давать в око?
если было отклонения от стандарта

Теоретики свято вірять що в світі все може бути правильно.
Практики - точно знають що досягнути ідеалу або неможливо , або дуже дорого , тому вибирають компромісне рішення між дорого і доступно.
Тому , рівизна стіни в одного працівника може бути +-0,5 см , а в другого +-1,5 см . І в одному і в другому випадку будинок буде стояти ( бо це в межах нормативних відхилень ) . Але там де стіна кривіша - треба більше попрацювати над її вирівнюванням.
Тому , якщо ті хто працюють , самі допустили гіршу якість , то чому хтось інший повинен за це платити ?
Тому мої працівники - отримують те житло , яке найскладніше привести до ідеального стану, але це не знімає з мене ні обовязків по технічному нагляду , ні права матеріально впливати за неякісно виконані роботи.

А если не будет желающих среди работников купить себе жилье плохого качества??? :shock:
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:52

jde написав:Так и не смог представить более-менее реалистичной схемы каким образом рабочий, получающий 4800, имеющий 1к квартиру в 30 тыс.$, может приобрести 2к за 45 тыс. и жить в ней (ремонт, мебель и т.п.).
Даже за 10 лет :shock:
Или тогда дети отменяются (допрасходы+жена в декрете)?
Это ж просто нереально! Наверное и кредит ему дают не под 0-е проценты :D

Тем более непонятен механизм защиты работника от вашей недобросовестности.
А если не будет премиальных? Или они будут выплачиваться из размера минимальной оплата труда :mrgreen: Сомневаюсь что кто-то на такое пойдет.
Но если и найдуться - то скорее от отчаяния, которое их охватывает, при виде цен на РН...

суть в рассказах будивельника, только в том, что только один или два сотрудника вообще СМОГУТ иметь возможность приобрести по такой схеме жилье
только админперсонал держится годами (да и то, редко кто покупает квартиры), а рабсила меняется как перчатки

так что покупка квартиры у своей фирмы это не тенденция, а редкое исключение
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:58

jde написав:Так и не смог представить более-менее реалистичной схемы каким образом рабочий, получающий 4800, имеющий 1к квартиру в 30 тыс.$, может приобрести 2к за 45 тыс. и жить в ней (ремонт, мебель и т.п.).

А если не будет премиальных? Или они будут выплачиваться из размера минимальной оплата труда :mrgreen: Сомневаюсь что кто-то на такое пойдет.
Но если и найдуться - то скорее от отчаяния, которое их охватывает, при виде цен на РН...

Всі Ваші твердженнявиходять з того , що людина під ніком Будівельник - це вселенське зло .
Допустити , що під цим ніком ховається економічно грамотний фахівець і порядна людина - для Вас як я бачу неприпустимо .
Тому в черговий раз мушу повторити свою приказку.
Кожен судить в міру своєї розпущенності/порядності/фаховості.

1 На сьогодні 80% населення України живе при середній зарплаті не вище в 2400 грн
2 Я крім цієї зарплати в вигляді преміальних даю ще 2400 ( не всім і не поголовно ) , чим піднімаю своїх працівників в 20% найуспішніших .

В чому моя вина ? В тому що я не можу підняти їх ще вище ?
Так я сам знахожусь десь в 5-10% найуспішніших .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:59

jde
хорошо подмечено, почему передается квартира с огрехами своим, да потому, что своими силами строители доделают, но время больше займет

а вот квартира по нормам быстрее купят
вот весь расклад
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 14:00

kuynka написав:

суть в рассказах будивельника, только в том, что только один или два сотрудника вообще СМОГУТ иметь возможность приобрести по такой схеме жилье
только админперсонал держится годами (да и то, редко кто покупает квартиры), а рабсила меняется как перчатки

так что покупка квартиры у своей фирмы это не тенденция, а редкое исключение

1 В мене не має адмін персоналу . Весь адмін персонал - це я
2 За останніх 6 років , в мене змінилось 30% працівників ( з урахуванням скорочень під час кризи )
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 14:01

budivelnik написав:
  dandrew написав:Тож він вже навів всі потрібні цифри 7*50000/20000 = 17.5 років. 3.4 метри на рік, якщо існувати на $300/міс.

Шановні
Ви будь ласка полегше з цифрами .

А з цифрами що не так?
dandrew

Подякував: 1 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 14:04

jde написав:
  budivelnik написав:
  kuynka написав:budivelnik
тогда объясните, что вы подразумеваете под вашим изречением:
твоя будет та квартира, которая была хуже?
кому тогда в этому случае нужно давать в око?
если было отклонения от стандарта

Теоретики свято вірять що в світі все може бути правильно.
Практики - точно знають що досягнути ідеалу або неможливо , або дуже дорого , тому вибирають компромісне рішення між дорого і доступно.
Тому , рівизна стіни в одного працівника може бути +-0,5 см , а в другого +-1,5 см . І в одному і в другому випадку будинок буде стояти ( бо це в межах нормативних відхилень ) . Але там де стіна кривіша - треба більше попрацювати над її вирівнюванням.
Тому , якщо ті хто працюють , самі допустили гіршу якість , то чому хтось інший повинен за це платити ?
Тому мої працівники - отримують те житло , яке найскладніше привести до ідеального стану, але це не знімає з мене ні обовязків по технічному нагляду , ні права матеріально впливати за неякісно виконані роботи.

А если не будет желающих среди работников купить себе жилье плохого качества??? :shock:

Ви цікаво сформулювали запитання
Не має житла поганої якості.
Є або сарай , або житло .
Якщо це житло , а я спеціалізуюсь саме на ньому , то є те яке легше привести до ідеалу і те яке тяжче привести до ідеалу , але привести завжди можна , були б гроші .
Якщо проблеми настільки суттєві , що потребують додаткових капіталовкладень для їх усунення , то як завжди в ринковій економіці , на цю величину + бонус опускається ціна цього товару.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 14:06

kuynka написав:jde
хорошо подмечено, почему передается квартира с огрехами своим, да потому, что своими силами строители доделают, но время больше займет

а вот квартира по нормам быстрее купят
вот весь расклад

А що в цьому поганого ?
Хто погано зробив - той хай і виправляє .

На сьому до вечора , обід закінчився , в мене сьогодні по плану після обіду прийом бетону. :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 14:06

budivelnik написав:

Всі Ваші твердженнявиходять з того , що людина під ніком Будівельник - це вселенське зло .
Допустити , що під цим ніком ховається економічно грамотний фахівець і порядна людина - для Вас як я бачу неприпустимо .
Тому в черговий раз мушу повторити свою приказку.
Кожен судить в міру своєї розпущенності/порядності/фаховості.

1 На сьогодні 80% населення України живе при середній зарплаті не вище в 2400 грн
2 Я крім цієї зарплати в вигляді преміальних даю ще 2400 ( не всім і не поголовно ) , чим піднімаю своїх працівників в 20% найуспішніших .

В чому моя вина ? В тому що я не можу підняти їх ще вище ?
Так я сам знахожусь десь в 5-10% найуспішніших .

:shock: Вселенское зло :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Насмешили...
Ну я так точно не считаю и никогда не считал :mrgreen:

Вы путаете доходы и среднюю зарплату. Люди получают деньги в конвертах, вместо сверхурочных выращивают урожай на дачах или подрабатывают на ремонтах...
Прожить на 2400 грн у мужа и 2000 у жены - ой как не просто. На жилье не хватит по любому, или отказаться от всего на свете :D

И при чем тут ваша вина как работодателя??? Не понимаю кто об этом тут говорил?
Все уже давно сделали вывод что при зарплате 4800 у мужа и скажем 2000 грн у жены квартиру себе купить просто нереально!!!
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

#<1 ... 11221123112411251126 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор