Вот дом аналогичной конструкции как на Бальзака и с похожими как ни странно проблемами - рожками, только не в таких количествах как по дому Бальзака 6.
Находится по адресу ул. Маршала Тимошенко 13A, метро Минская.
|
|
![]() В защиту будивельныка и для размышлений и обсуждения.
Вот дом аналогичной конструкции как на Бальзака и с похожими как ни странно проблемами - рожками, только не в таких количествах как по дому Бальзака 6. Находится по адресу ул. Маршала Тимошенко 13A, метро Минская. Востаннє редагувалось turbina в Нед 12 чер, 2011 15:01, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я живу на Троещине с 1983г и видел как этот дом строился. На Тимошенко дом облицованый кирпичем, а на Бальзака бетонный. Повторяю, не из панелей. Бетон в опалубку даже зимой заливали, строили года 3-4, в начале 90-х. Видимо то что зимой заливали трескается...
![]() Информбюро от моего водителя: - на днях подвозил какого-то кента, который жаловался: предоставил свою дачу знакомым, потому что те продают свою хату на Борщаговке и на время продажи негде жить. Параметры хаты: 3-шка, в новом доме (2000-года), хотят 100 тысяч. Продают с зимы. Итог: нихто не берет, предлагают 75 - продаваны крутят носом, продолжают жить на даче у другана, а у другана уже семейные разборки с женой, на предмет "посторонние на территории" ![]() ![]() ![]() Он уже и сам не рад, что выручил...короче, дружбе - конец! Мораль сей басни: "Незваный гость хуже татарина" и "Жадность фраера сгубила"! P.S. всем продаванам адресуется ![]()
![]()
вау ![]() ![]() ![]() Водитель проверенный ![]() ![]() " ... на время продажи негде жить... " ![]() ![]() ![]() П.С. водиле привет ![]()
![]() тріщини1 Я не знаю жодного фахівця-будівельника який візьметься по фоторграфії 800 х 600 пікселів( багатоповерховий будинок ) судити про проблеми конструкції
2 Я не знаю жодного фахівця будівельника , який без вивчення технічної документації + обстеження обєкту на місці - дасть заключення про придатність до експлуатації того чи іншого обєкта . 3 З того що я бачу що в будинку живуть люди , я роблю висновок , що обєкт обстежений спеціалістами , висновки спеціалісти зробили . і ці висновки звучать слідуючим чином Тріщини на експлуатацію будинку не впливають , небезпеки для життя мешканців - не має , відселення - не потрібне. 4 Я бачу що кілька теоретиків по загальним питанням ( фалкон ,1715. турбіна )не тільки в стані зробити технічний висновок по будинку , а й на підставі цих своїх висновків пробують звинуватити в некомпетентності і всіх чия думка не співпадає з їхньою . Правда з таким самим успіхом вони судять і про те є життя на марсі і як пахнуть їх вихлопи. Для тих хто має базову , вищу освіту і проходив таку дисципліну як опір матеріалів. а - Навантаження під віконними пройомами - нульове , тому у випадку просідання фундаменту , тріщини зявляться під найбільшнавантаженними і найслабшими участками , а такими є точки опирання віконних перемичок б - не має жодної суцільної тріщини , а у випадку розрушення контрукції така тріщина повинна бути обовязково . Тому базуючись на цих твердженнях Я й роблю висновок Тріщини знаходяться тільки в декоративному шарі . Варіантів чому це зявилось - десятки , а у випадку коли мені невідомі вихідні величини ( чи є утеплення , який тип будинку і так далі ) - то зробити який кінцевийвисновок бючи себе кулаком в груди - не серьозно . Висловлювати гіпотези - скільки завгодно . Не хочете з ватою , отримуйте ще одну. Якщо будинок панельний , то я припускаю , що це могли бути панелі якоїсь південної серії в яких були збільшенні розміри віконних пройомів , і в місці закладання наприклад газобетоном цих проємів - і зявились тріщини . І таких фантазій я можку привести ще з сотню.
![]() Для тих хто не любить лазити по ссилкам , привожу вирізку однієї з них
А тепер для тих кому пиво мозок відшибло. 1 На момент початку будівництва вода знаходилась на глибині в: 32 м + 1 м в рік х 1987 ( аварія) - 1972 збудували = 47 м ( півторакратний запас) , заводнення відбувалось за рахунок каналізації і водопроводу 2 Жертв не було , з житлових будинків постраждали дві малосімейки. з 1969 по 1987 рік було побудовано на території України 400 млн м2 ( приблизно 40 000 будинків , коефіцієнт аварійності 2 / 40 000 = 1 /20 000 . Багато знаєте галузей з таким рівнем надійності ? Так що пийте пиво , і не лізте в те чого не розумієте.
![]()
Я вижу что вы везде и все "розумиете". Однако, встречал таких "везунчиков". Теперь продолжаем: 1. почему не было жертв - потому что когда люди в 5 утра проснулись от дикого треска стен, то поняли что пахнет жареным - и таки все организованно покинули жилище. Т.е. люди жили до последнего в доме, вероятно веря словам - "Так это не трешины, это так - декоративный слой только треснул". Теперь подумайте а правильно ли они сделали не послушав ответственных властей и т.д. ? 2. мне как потребителю ниразу не легче от чего обрушился мой дом - толи от плавуна (наверное знаете что это такое), толи от взрыва газа, толи от соседней стройки. Вы очень лихо проигнорировали тот факт что вы не вкурсе того что жилие дома обрушиваются не только от взрыва газа. Или вы так молоды - что просто пропустили 1997 год и его события, от которых кровь стынет. 3. пострадало не просто 2 малосемейки - а много больше, если бы вы тогда в 1997 видели МЧС-ную схему оползня, и зону его распространения - то поняли почему сейчас дома там называются "пьяные". Под удар попало много строений - школа, гаражный кооператив и т.д. ВАМ ЭТО ВСЕ ФИГНЯ Я ВИЖУ ?! ПОКА НЕ БУДЕТ ЖЕРТВ - НИКТО НЕ ПОЧЕШЕТСЯ ИЗ СТРОИТЕЛЕЙ и ВЛАСТЕЙ ? 4. где ваше "посыпание головы пеплом", что строители всегда делают супер-качество и всегда знают что делают ? Поэтому 10 лет гарантии на объект - обязаны быть ! Я так понимаю что вы очень сильно завидуете моему нику. Мне это льстит. ![]() ![]() Цены на жилье до конца 2011 года в Киеве могут снизиться как минимум на 15-20%, прогнозирует председатель Национального совета Риэлторской палаты Украины Александр Бондаренко.
По его словам, сегодня рынок недвижимости находится в состоянии приближения ко "дну". Александр Бондаренко считает, что в ближайшей и среднесрочной перспективе следует ожидать снижения стоимости жилья в Киеве и крупных городах Украины. "Мне кажется, что в ближайшем будущем и в среднесрочной перспективе цены на недвижимость в Киеве и основных крупных городах еще упадут. Речь идет о первичном и вторичном рынках. Я лично жду снижения средней стоимости 1 кв.м жилья как минимум на 15-20% до конца этого года ", - предполагает Александр Бондаренко. По оценкам председателя Национального совета Риэлторской палаты Украины, средняя стоимость 1 кв. м жилья на первичном рынке должна снизиться примерно до $ 1 тыс., вторичного - до $ 1,2 тыс. Сегодня же, по его данным, средняя стоимость 1 кв. м первичного жилья в Киеве составляет $ 1,6 тыс., вторичного - $ 1,3 тыс. / кв. м. "Это те цены, которые в состоянии переварить среднестатистический гражданин", - уточняет Бондаренко. ![]()
Отже 1 Прочитавши народну мудрість , автором якої є не будівельник , а Ходжа Насретдін - Ви вирішили що я когось образив ? Дивно , чого це людство з задоволенням його почитує вже сотні років, а для Вас його думки - це образи. 2 На рахунок виховання і компетентності - чия б корова мичала , а Ваша мовчала. В своєму повідомленні , Ви не привівши жодного конкретного прикладу в чому мене звинувачуєте , огульно піддали сумнівам як мою фахову компетентність так і людські якості . Так що , у випадку коли написати нічого - тихенько сопіть в тряпочку , навіть тоді коли емоції очі кровю наливають. 3 Останніх дві сторінки присвячені обговоренню тріщин ,і основні аргументи обвалістів повязані з публікаціями такого епатажного ресурсу як зеркало тижня 10 річної давності. Мої повідомлення , що з 600 млн м2 житлових , збудованих за 50 останніх років , не від вибухів газу , землетрусів , повеней і так далі - не загинули люди . Розбиваються об оповідання , що люди просто встигали вискочити. Так хто з нас нормальна людина - а хто слюньтявий параноїк ? А техногенні катастрофи - відбувались , відбуваються , і будуть відбуватись . Але , в будівництві , тому що стояти будинок повинен сотні років , відразу закладаються надлишкові параметри по міцності . Це приводить до дороговизни житла , але навіть такі фахівці як Ви , які не знаючи броду - лізуть переплановувати несучі стіни і розповідати що там де в мене бетон 400 , можна покласти цеглу 75 і це все на протязі сотень років - не можуть поламати те що такі як я спроектували і побудували.
|
|