Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11371138113911401141 ... 1543>
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 21:54

Андрей_В написав:
  убийца эфира написав:но ведь кто то же покупает....

кто то шо то хде то завсехда покупает, не токма на РН))

весь вапрос - Сколько
судя по снижающимся ценам (ну хорошо, стоящим на месте))) количество сделок не растет, но падает

весь этот стат от СВ девелопмента попахивает тухлятиной
потому как опыт жизни на теренах Неньки подсказывает мне, шо ежели бы кол сделок начало мало мальски расти, прадаваны и застройщики сразу бы начали менять ценники - укросовкоментальность никуда не денешь)))

акции всякие, заманухи, их наш талантливый маркет менеджмент не делает, кохда алень и так прет - заратустра не позволит

посему вывод - все плачевно и покрыто строжайшей тайной

логично?

ну то что всё плачевно это ни для кого не тайна....
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 23:13

vragina
там такие ... засели,что противно с ними общаться даже...

летом 2009 было дело надо было пробить одному хорошему человеку тему,так вот только отскочили от полной ЖЖЖ,но все равно писец,а риелторы даже задом не пошевелили,грили депо разморозили и сейчас попрет как год два назад вал покупателей,никакие доводы не действовали...

но позабавило одно,родственник дал телефон одного кадра(тоже типо верующего) из одного крупнейшего киевского агенства,так тот тоже такую пургу нес,я ему грю-ты с такой фирмы и такое задвигаешь,и что? он сказал ,что он там не работает....

так вот риелторы и укррынок недвиги это просто брехня ,брехня,брехня...

и сходки видать у них когда,то они видать последние росточки совести у молодых на корню выбивают...

не люди,а гниль,противно,как вспоминаю это общение,то такое впечатление,что мозг просто взорвался от этого чивокунизма :twisted:
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 23:13

ситуація із життя: Знайомим ріелтор "допомагає" продати квартиру в Києві. Переконав їх що зробить це. Вони хочуть чистими 85 тис.у.о. Він виставив на продажу за 100 тис.у.о. Дельту 15 тис.у.о., або менше як вже получиться, хоче забрати собі. Просто нема слів.
grape

Подякував: 110 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2011 00:14

убийца эфира написав:ну в декабре посмотрим.... снизятся ли цены на 15%

Хотелки за неполные 6 месяцев по многим отслеживаемым мной объектам упали на 7-8% при этом объекты не проданы. Это примерно 1,35% в месяц. Исходя их того что продавец все таки заинтересован продать ДО обвала нереальных цен (с) темпы снижения будут расти. Чтобы в декабре показать 15% им нужно вырасти всего на 1% в месяц. Реально?
flacon

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2011 01:48

[quote="976987:dest"]ТОРИ
Не могли бы Вы продублировать инфу про ОТП банк?
Или описать что там произошло? Заранее спс

Извините, что с опозданием:
OTP Bank
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2011 09:20

grape написав:ситуація із життя: Знайомим ріелтор "допомагає" продати квартиру в Києві. Переконав їх що зробить це. Вони хочуть чистими 85 тис.у.о. Він виставив на продажу за 100 тис.у.о. Дельту 15 тис.у.о., або менше як вже получиться, хоче забрати собі. Просто нема слів.

Народ, я в шоці, не звертайтесь до них, якщо вони такі погані. Якого милого - ходити і нити, видзвонювати по фірмах коли вони погані такі. Чому не піднімається питання по нотаріусах наприклад? Ви ж всі в курсі, як нотаріуси всім рекомендують по повній вартості оформити квартирку. Припустимо квартирка коштує 100тис.у.о. - з неї 2% потрібно дати нотаріусу - з яких 1% він бере тупо собі в кишеню + за переоформлення ще 250у.о. І того - годинка роботи 1250у.о.
Чому не піднімається питання по Бті- витяг з реєстру за день - одна печатка і підпис рівняється 100 доларам.
Чому не піднімається питання по земельних ресурсах - з осг під будівництво переведення - 10000-20000у.о. - три дні роботи.
От недавно випадок був - наїздився з однією клієнткою квартир 20 їй показав, потім вона вирішила будинок за Львовом придбати- ще разів 15-20 за місто зїздив. Бензини потратив на 200у.о. В результаті бере квартиру за 50000у.о. (на плюсі- квартира іншого маклера) і оплачує нам двом 3% - тобто по 750у.о. 200 у.о. тільки пішло на бензин, а ще амортизація машини, телефон, місяць нервів, побігати всі довідки взяти по інстанціях, що немає богів. І того 500у.о. заробітку - з яких 250у.о. на фірму.
Realtylviv

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2011 09:46

Realtylviv написав: Народ, я в шоці, не звертайтесь до них, якщо вони такі погані. Якого милого - ходити і нити, видзвонювати по фірмах коли вони погані такі. Чому не піднімається питання по нотаріусах наприклад? Ви ж всі в курсі, як нотаріуси всім рекомендують по повній вартості оформити квартирку. Припустимо квартирка коштує 100тис.у.о. - з неї 2% потрібно дати нотаріусу - з яких 1% він бере тупо собі в кишеню + за переоформлення ще 250у.о. І того - годинка роботи 1250у.о.
Чому не піднімається питання по Бті- витяг з реєстру за день - одна печатка і підпис рівняється 100 доларам.
Чому не піднімається питання по земельних ресурсах - з осг під будівництво переведення - 10000-20000у.о. - три дні роботи.
От недавно випадок був - наїздився з однією клієнткою квартир 20 їй показав, потім вона вирішила будинок за Львовом придбати- ще разів 15-20 за місто зїздив. Бензини потратив на 200у.о. В результаті бере квартиру за 50000у.о. (на плюсі- квартира іншого маклера) і оплачує нам двом 3% - тобто по 750у.о. 200 у.о. тільки пішло на бензин, а ще амортизація машини, телефон, місяць нервів, побігати всі довідки взяти по інстанціях, що немає богів. І того 500у.о. заробітку - з яких 250у.о. на фірму.

Для вашей информации:

Нотариус несёт ответственность за подписание договора (в вашем случае нотариус дорогой, надо было искать дешевле а разницу пополам с покупателем.) !!! За это он и берёт деньги так как он платит за бланки, за услуги по проверки объекта и т.д.
А какие риски несёте вы риэлтор ? Ответ никаких !!! После сделки вас и след простыл ! Все что вы обещаете сделать - незаконно ! и в некоторых случаях попахивает криминалом !!!! Ваше дело уменьшить расходы при покупке - за это и можете получить чаевые но не как не процент от сделки !!!

По поводу справок: Это проблемы продавца так что это он должен оплачивать услуги риэлтора раз такой ленивый !!!

Надо было под себя законы лоббировать а не слюни сейчас распускать !!!
vragina

Подякував: 46 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2011 10:29

Realtylviv
1. Ситуація із життя, а не власна. І наведена як приклад роботи деяких ріелторів що і впливає на складання думки про їх роботу взагалі і про них самих зокрема.
2. Особисто я ніколи не користувалась послугами ріелторів (щось сама знала, в чомусь просто везло) і надіюсь дальше без них обходитись.
3. Вибачте, але здається Ваш нотаріус "жадний" якщо стільки бере.
4. І правильно рекомендують оформляти по повній вартості. Звичайно, "жаба давить" платити податки по повній вартості, але, на мою думку, тут найбільше захищені інтереси покупця, тобто власника грошей. Принцип двосторонньої реституції в Україні ще ніхто не відміняв. Як завжди, скупий платить двічі! :|
grape

Подякував: 110 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2011 11:20

Realtylviv написав:Ви ж всі в курсі, як нотаріуси всім рекомендують по повній вартості оформити квартирку. Припустимо квартирка коштує 100тис.у.о. - з неї 2% потрібно дати нотаріусу - з яких 1% він бере тупо собі в кишеню + за переоформлення ще 250у.о. І того - годинка роботи 1250у.о.

Вижу вы не только наживаетесь на покупателях, но и впариваете дорого нотариуса? В доле?
flacon

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2011 11:21

[ вот как бы все.
Сдается мне, пан Будивельник на ходу придумал эту тему и теперь пытается выбраться из очередной какашкиной лужи, куда сам себя посадил. И это будет меньшее зло. Ибо если он самом деле такое практикует , то масштаб психических проблем и степень неадекватности умножаем на 10 от того что мы себе представляли ранее.[/quote]

Я вообще не верю в дееспособность подобной схемы на практике в конторе мелкого работодателя - это теоретический вымысел и не более того.
Для родственника или друга - допускаю. Но для обычного работника - нет.
Отобрать долг по расписке у физлица с детьми - ой как н просто - это риски кредитора.
А заемщик непонятно как будет выплачивать долг если кредитор не будет платить ему за сверхурочные Т.е. тоже несет риски со своей стороны.
Банки не так то просто заменить :mrgreen:[/quote]

бред полный :mrgreen:
серьезно, там направление к доктору большими буквами светиться[/quote]
Для тих хто не в стані зрозуміти написане іншими, пропоную дві маленьких ремарки
а - Японія , працівник як правило все життя працює на одній фірмі і це всіляко підтримується як на рівні фірми , так і на рівні держави.
б - на маленьких фірмах , а-ля моя , практично всі працівники знають один одного на протязі тривалого часу і хоча відносини не родинні , але досить тісні , тому те що дуже потрібно у великій фірмі ( контракт/юридична підтримка і так далі , в мене заміняється простим моїм словом . Цьому слову - вірять .А те як я визначаю кому його можна давати - а кому ні , це вже хай залишиться моїм ноу-хау.
На сьогодні жодного випадку , коли або я , або хтось з моїх людей не виконав обіцянного - не було .

Останнє
Тут дуже люблять порівнювати ціну житла до місячного доходу.
Думаю що Ви всі памятаєте , що я відстоюю ціну в 700 доларів= 5600 грн за квадрат.
В той самий час заробітна плата мого працівника виходить 4500-4800 грн за квадрат.
Такми чином
1 м2 = 5600/4800=1,17 місячного доходу.
Якщо в переводі до Києва , то заробітна плата моїх працівників
15 000 / 1,17 = 12 800 грн .
Після цього звинувачувати мене в рабовласницькому відношенні до працівників , чи шукати гімно в задниці - думаю не варто .[/quote]

Дык у вас там Япония в отдельно взятом пригороде Львова? Напомню на всякий случай. Япония находится в Японии, а Украина в Украине.Другими словами, тут не Япония :D Я думаю все все это придумали на ходу. Для пущего понту :D
Енот

Подякував: 4 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

#<1 ... 11371138113911401141 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор