|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 06 лип, 2011 13:11
100realty.ua/newbuild/3520
novakvartira.com.ua/tag/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%89%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0/
100realty.ua/newbuild/372
По Киеву даже встречаются и по 7000 гривен за квадрат, на сколько я помню весной 2008 года меньше 9500 гривен за квадрат по Киеву не было цен, это на то время приравнивалось к 2000 долларам. Уважаемые очень всё таки хочу услышать мнение по вопросу --- -- Давайте предположим что всё таки девальвация гривны начнётся в ближайшие месяцы или пол года, рассмотрим два варианта, после всех качелей курс гривны остановится к лету 2012 вариант А- на отметке 10-11 за доллар !? : - вариант - Б 13- 15 за доллар!?. На сколько тогда в обоих случаях подешевеет ещё в цене квадратный метр к концу 2012 года на первичку и вторичку???
-
Микола
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2011 13:14
За галузями економіки частка зарплати в сукупних операційних витратах з реалізованої продукції становила: у промисловості - 7,7%, сільському господарстві - 25,5%, будівництві - 7,7%, торгівлі - 1,8%, готельно-ресторанному секторі - 20,1%, транспорті і зв'язку - 17,3%, фінансовій діяльності - 1,2%, торгівлі нерухомістю - 7,4%, освіті - 40,5%, медицині - 26,4%, у сфері комунальних послуг - 26%
з/п с оборота платится все меньше, следовательно бедные беднеют, богатые богатеют, следовательно бетон буитокадешеветь
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2011 13:15
RONДавайте по порядку При операціях з житлом - виникають затрати в розмірі 5-8 % від кінцевої ціни житла . Про оцінку для договору купівлі-продажу чули. Я не кажу про інші нюанси. І не требя ля-ля – я плачу всі податки. «В этой стране их платят только трусы!» (с) 
Що я написав не правильно ? Так Ви платите і що ? З іншого боку якщо Ви втрачаєте кошти , то єдиним стимулом проведення операції є покращення житлових умов ,
не єдиним, повірте. Превалюючим. Ще є спекуляція, купівля каєна, виїзд на ПМЖ і т.д.
На ПМЖ виїхало чи то 1000 чи то 3 000 осіб - згоден спекуляція - так я вже питав скільки у нас населення володіє більше ніж одним помешканням + спекуляція в нерухомості це продав дорожче-купив дешевше , але кількість метрів не змінив купівля авто - без проблем , спокійно разом з ПМЖ вкладеться в 10% ( приблизно 20 000 подібних угод в рік) , а покращення це як правило розширення ,
в моєму випадку першою операцією з ЖН був переїзд в нормальний район – таких угод дуже багато. Враховую Ваше «як правило». , а розширюватись можна тільки тоді коли у всьому ланцюжку зявляються додаткові метри , а додаткові метри це тільки первинка.
В вашому випадку це не додаткові метри, а додаткові мантри. Є ще розширення в більшу вторинку, будівництво будиночку і т.д.
Для того щоб Ви переїхали у більшу вторинку - хтось з неї повинен переїхати в меншу Часто чули про таке ? А продаж заради будівництва/купівлі нового будиночку - це на 100% операція з первинкою . Чи по Вашому будівництво приватних будиночків це щось особливе ? Оповідання про спадщину яка зявилась і обрушить ціни - нехай так оповіданнями і залишаються , адже населення зменшується вже 20 років і щороку зявлялась спадщина , але чомусь на протязі 19 років з 1990 по 2008 ця спадщина не могла вплинути на поведінку цін яки росли.
Ясен пень. Загальне вимирання українців як нації, столиці не стосується, тут все перекриває міграція. 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 лип, 2011 13:39
Микола написав:На сколько тогда в обоих случаях подешевеет ещё в цене квадратный метр к концу 2012 года на первичку и вторичку???
как минимум на % девала ну и + % от следующего за этим девалом покращення)))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2011 13:45
budivelnik написав:RONДавайте по порядку При операціях з житлом - виникають затрати в розмірі 5-8 % від кінцевої ціни житла . Про оцінку для договору купівлі-продажу чули. Я не кажу про інші нюанси. І не требя ля-ля – я плачу всі податки. «В этой стране их платят только трусы!» (с) 
Що я написав не правильно ? Так Ви платите і що ? З іншого боку якщо Ви втрачаєте кошти , то єдиним стимулом проведення операції є покращення житлових умов , не єдиним, повірте. Превалюючим. Ще є спекуляція, купівля каєна, виїзд на ПМЖ і т.д.
На ПМЖ виїхало чи то 1000 чи то 3 000 осіб - згоден спекуляція - так я вже питав скільки у нас населення володіє більше ніж одним помешканням + спекуляція в нерухомості це продав дорожче-купив дешевше , але кількість метрів не змінив купівля авто - без проблем , спокійно разом з ПМЖ вкладеться в 10% ( приблизно 20 000 подібних угод в рік) , а покращення це як правило розширення , в моєму випадку першою операцією з ЖН був переїзд в нормальний район – таких угод дуже багато. Враховую Ваше «як правило». , а розширюватись можна тільки тоді коли у всьому ланцюжку зявляються додаткові метри , а додаткові метри це тільки первинка. В вашому випадку це не додаткові метри, а додаткові мантри. Є ще розширення в більшу вторинку, будівництво будиночку і т.д.
Для того щоб Ви переїхали у більшу вторинку - хтось з неї повинен переїхати в меншу Часто чули про таке ? А продаж заради будівництва/купівлі нового будиночку - це на 100% операція з первинкою . Чи по Вашому будівництво приватних будиночків це щось особливе ? Оповідання про спадщину яка зявилась і обрушить ціни - нехай так оповіданнями і залишаються , адже населення зменшується вже 20 років і щороку зявлялась спадщина , але чомусь на протязі 19 років з 1990 по 2008 ця спадщина не могла вплинути на поведінку цін яки росли. Ясен пень. Загальне вимирання українців як нації, столиці не стосується, тут все перекриває міграція. 
Що я написав не правильно ? Так Ви платите і що ?
– Ви не зрозуміли, не плачу майже… А ви про макс. вартість оборудки розповідаєте і логіку на ній почали будувати. При операціях з житлом - виникають затрати в розмірі 5-8 % від кінцевої ціни житла . З іншого боку якщо Ви втрачаєте кошти , то єдиним стимулом проведення операції є покращення житлових умов , -
Ваші слова? Насправді затрати 2-3%. (Хочешь похудеть, спроси меня как:) ) Це не стимул… На ПМЖ виїхало чи то 1000 чи то 3 000 осіб - згоден спекуляція - так я вже питав скільки у нас населення володіє більше ніж одним помешканням + спекуляція в нерухомості це продав дорожче-купив дешевше , але кількість метрів не змінив купівля авто - без проблем , спокійно разом з ПМЖ вкладеться в 10% ( приблизно 20 000 подібних угод в рік)
От вже 10 відсотків. А Ви кажете єдиним… Для того щоб Ви переїхали у більшу вторинку - хтось з неї повинен переїхати в меншу Часто чули про таке ?
Ясень пень, що чув. В Києві валом таких угод. Точно сказати не можу (стату нема), але питома вага у них має бути достатня. Підніміть комуналку до обґрунтованої, застосуїте Львівський «образцовопоказатєльний» продаж квартири з аукціону за 19 000 грн. боргуза комуналку і масовий виїзд зубожілого населення в малометражі забезпечено. А продаж заради будівництва/купівлі нового будиночку - це на 100% операція з первинкою . Чи по Вашому будівництво приватних будиночків це щось особливе ?
Звичайно особливе – відсутня (переплата) оплата банкірам, рыгелтерам, девелоупирям та всяким КГСам надприбутків та солодкого життя. 
-
RON
-
-
- Подякував: 322 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2011 13:56
николай, то что дешевое в ваших ссылка - проблемное
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2011 13:57
Микола написав:-- Давайте предположим что всё таки девальвация гривны начнётся в ближайшие месяцы или пол года, рассмотрим два варианта, после всех качелей курс гривны остановится к лету 2012 вариант А- на отметке 10-11 за доллар !? : - вариант - Б 13- 15 за доллар!?. На сколько тогда в обоих случаях подешевеет ещё в цене квадратный метр к концу 2012 года на первичку и вторичку???
Гривневая цена останется стабильной или снизится незначительно.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2011 13:58
может быть кто то мне объяснит почему цена недвижимости в одной из беднейших стран Европы, такая же как и в развитых странах? potter
ну, во-первых не совсем такая, а во-вторых там же у вас правильные ответы - коррупция, монополизм, неэффективность.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2011 14:05
Cricetus cricetus написав:николай, то что дешевое в ваших ссылка - проблемное
Просто шикарный РН , чтоб приобрести недвижимость в Укр.. нужно быть супер-пупер специалистом и аналитегом ...  Оно всё проблемное так как финансирование поступает очень вяло , а это и затягивание сроков сдачи , подключение гор. хол. воды и тд РН Укр. проблемный весь если так можно сказать 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2011 14:14
mortimer написав: Микола написав:-- Давайте предположим что всё таки девальвация гривны начнётся в ближайшие месяцы или пол года, рассмотрим два варианта, после всех качелей курс гривны остановится к лету 2012 вариант А- на отметке 10-11 за доллар !? : - вариант - Б 13- 15 за доллар!?. На сколько тогда в обоих случаях подешевеет ещё в цене квадратный метр к концу 2012 года на первичку и вторичку???
Гривневая цена останется стабильной или снизится незначительно.
Гривневая цена останется стабильной или повысится незначительно А если серьёзно, то хз... По отдельным групам товаров инфляция 50-150 % в год. С друхгой стороны "пАкращення хеолога"  отсутствие денех у пакупанов. ИМХО. Я бы в гривне не держал...  Рисковое это дело.
-
RON
-
-
- Подякував: 322 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
|