АЛІКО АІГ Життя (ALICO AIG Life) Metlife Alico

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг страхових компаній, що діють в Україні. Відгуки клієнтів про діяльність українських страхових компаній. Вислови свою думку про рівень обслуговування в українських страхових компаніях.
  #<1 ... 3637383940 ... 51>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цій СК (або її філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

АЛІКО АІГ Життя (ALICO AIG Life) Metlife Alico 3.4 5 126
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
20%
25
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
21
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
12
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
10%
12
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
44%
56
Всього голосів : 126
Повідомлення Додано: Пон 13 лип, 2009 21:09

kleo* написав:А чи є я агентом Граве? - Ні, я фін. консультант Євролайф, представляю програми як Аліко, так і Граве.

І взагалі граве не має своїх власних агентів по лайфу(лише ризикове), всі права на продажу в євролайф.
Ставлячи питання, я питався чи безпосередньо Ви продаєте граве.
Jekill

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 14:59

[quote]Так, показана загальна сума страхових платежів за весь період роботи граве на ринку.
А яка сума за 2008?[/quote]

Ви такий неуважний!!!! Документ, який ви навели - це інфа за 1-ий квартал 2009 року! А, якщо цікавить цифри за 2008 рік, чи попередні роки, то читайте звіти на сайті Ліги страхових організацій України -
http://www.uainsur.com/ua/insurance_mar ... is/lifeins

[quote]З.І. І що ви можете рекомендувати, якщо граве не виплачує навіть за групи(І,ІІ,ІІІ), лише по таблиці травм. Та й розбивок платежів нема, лише разовий[/quote]

Групи 1,2,3 - це класифікація інвалідності, визнана в Україні. А Аліко та Граве визначають інвалідність за %-ми, які в усьому світі приблизно однакові. Для клієнта різниці немає: він може мати за державною класифікацією, наприклад, 2 групу, що прирівнюється 40% (чи 50,60% і т.д.) за таблицями СК. Кожен випадок індивідуальний.
А щодо порядку сплати, то Ви неправі. Граве Україна йде на зустріч своїм клієнтам і дозволяє (за проханням клієнта)розбивати платежі на піврічні і поквартальні. Хоча перший має бути разовим

[quote]Я не кажу, що граве погана компанія, я звернув увагу на те, що в них зараз не найкращий час в зв'язку з їхньою привязкою до долара(точніше поналуплювали доларових полісів).[/quote]

А я кажу, що потрібно підтверджувати свої висловлювання про "не найкращий час" фактами і цифрами!!!!! А поки що я наведу показники фінансової діяльності за 2008 рік - http://www.grawe.ua/cps/rde/xchg/SID-8B ... 32_956.htm
Востаннє редагувалось kleo* в Вів 14 лип, 2009 15:06, всього редагувалось 1 раз.
kleo*

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 15:04

Jekill
І взагалі граве не має своїх власних агентів по лайфу(лише ризикове), всі права на продажу в євролайф.

Ви думаєте, я не в курсі???
kleo*

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 17:13

2kleo*
каждый год индексируется только страховая сумма на случай смерти, но деньги, которые Вы проплатили за индексацию никуда не уходят, а откладываются в Вашем личном Фонде Индексации, который Вы также получите при дожитии.

Когда Алико начинает информировать о размере этого фонда?
And.rue

Подякував: 3 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 20:44

And.rue
Когда Алико начинает информировать о размере этого фонда?

Alico начинает ежегодно информировать клиента о состоянии его сбережений (инвестиционный доход, Фонд индексации и т.д.) после трёх лет действия программы, т.е. с 4-го
kleo*

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 23:56

kleo*

Тобто ситуація з оплатою податку на курс коливаня валют (20%) це нормально для фінансової структури(тобто граве)?
Jekill

Повідомлення Додано: Сер 15 лип, 2009 01:07

Jekill

Я не працюю у фінансовому відділі компанії Граве, а тому не можу сказати на скільки негативно даний податок впливає на їх фінансову діяльність. Проте за 2008 р.показник ЧИСТОГО ПРИБУТКУ (вже оподаткованого усіма можливими і неможливими податками) складає більш, ніж 21 МЛН грн. А це говорить про те, що Граве залишається надійною та стабільною компанією, яка в змозі повністю виконувати свої зобов'язання перед клієнтами

І хоча я не проти далі обговорювати діяльність СК Граве Україна, проте це ж все таки тема Аліко АІГ Життя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kleo*

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 17:52

Юрко написав:Ничего в этом мире не идеально, но уверен, что на Украине (как минимум) нету более надёжного места и ве-е-есьма сомневаюсь что появится хотябы аналог!

Интересно было бы знать как вы оцениваете надежность страховой компании?
Какими критериями руководствуетесь? Кроме того, что вы там работаете как агент.
Rich-Life

Повідомлення Додано: Суб 23 січ, 2010 01:33

kleo* написав:
Так, показана загальна сума страхових платежів за весь період роботи граве на ринку.

Групи 1,2,3 - це класифікація інвалідності, визнана в Україні. А Аліко та Граве визначають інвалідність за %-ми, які в усьому світі приблизно однакові. Для клієнта різниці немає: він може мати за державною класифікацією, наприклад, 2 групу, що прирівнюється 40% (чи 50,60% і т.д.) за таблицями СК. Кожен випадок індивідуальний.

Підла брехня!
Для виплати по інвалідності вимагають довідку про інвалідність не нижче 2-ї групи. Інфаркт для них не нещасний випадок (ну так, сім"я має бути щасливою, ви не знали?!). Ніяких власних коефіцієнтів не застосовують - говорюяк людина, яка з цим стикалася і отримала грубу відмову у виплаті страхової суми. Договір розриватимемо, оскільки сенсу в ньому ніякого
Paloma

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 11:29

Paloma написав:
kleo* написав:
Так, показана загальна сума страхових платежів за весь період роботи граве на ринку.

Підла брехня!
Для виплати по інвалідності вимагають довідку про інвалідність не нижче 2-ї групи. Інфаркт для них не нещасний випадок (ну так, сім"я має бути щасливою, ви не знали?!). Ніяких власних коефіцієнтів не застосовують - говорюяк людина, яка з цим стикалася і отримала грубу відмову у виплаті страхової суми. Договір розриватимемо, оскільки сенсу в ньому ніякого

Ну блииин
Ну чому мы такі глюпіііі!!!!

Чому че інфаркт має обслуговуватись стандартним договором лайфу?
Після інфаркту були віддалені наслідки?
Не відновилась "нормальна" функція органів?

Зрозумійте одне, поліси Аліко та Граве для живих та здорових. (у самому широкому змісті)

Після поганого прелому не відновлювалась робота кисті руки.
Так, це страховий випадок. Так це неочікувана подія, які не можна було передбачити.

А інфаркт? Це прогнозована подія. Подія якій не змогли запобігти. Але яка погла бути упереджена за певних зусиль.
Тут має працювати поліс іншого типу. Інфакрт це лікарська помилка!!!
bdragon76

#<1 ... 3637383940 ... 51>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє