|
|
![]() Leopolis На макеті все гарно виглядає, але - на макеті немає жовтого 5-поверхового будинку Львівської політехніки, в попередньому пості я писав. А зараз, щоб втиснути цей 16-поверховий, треба , як мінімум, зруйнувати торгове приміщення поряд, і котельню гуртожитків політехніки. Як будете мати можливість, то заїдьте подивіться. Від "медика" сходами уверх, і зразу натрапите на цю будову. Ходять легенди у Львові, що славнозвісний "кросворд" на Сахарова, навпроти Фуршету, тріщину в фундаменті дістав, так що, і на Лукаша може бути те саме.
![]() Да-а-а печально это все...эта 16-ти этажка окончательно "убьет" этот неплохой район...и так там достаточно дискомфортно из-за политеховских общаг, вернее из-за их обитателей.
В этом месте нельзя такое строить.1)как уже говорилось выше, это р-н малоэтажной застройки.2)когда построили общаги, некоторые начали "сползать" , некоторые "трескаться", при совке там что то усиливали-бетонировали...в общем понятно что будет с такой "оглоблей", а если не с ней, то с рядом стоящими домами... Я не понимаю какая б..ть такое разрешает?руки рубить надо за это...и куда смотрят местные жители! Давно там не был...все-таки во время уехал оттуда... ![]() someone А на жителів ніхто увагу і не звертав. Приїхав "Беркут", і розігнав 20 бабульок, які ледве з паличкою ходять. Щодо укріплень гори - дійсно, зі сторони 10-11 гуртожитків робились до Сахарова бетонні каркаси, щоб припинити сповзання вниз. В мене є надія, що будівництво стане, бо народ не спішитиме купляти голий котлован по ціні від 1000 у.е.
А інвестори, думаю, такої суми не потягнуть самостійно, не особняк будують. А щодо студентів - зараз вони тихіші стали. Або п'ють менше, або всі в інтернеті сидять, по району не лазять. ![]()
1000 у.е. точно не продадут. насчет жителей, люди себя недооценивают, необходимо взять какого нибудь близьживущего депутата, заставить его принимать меры(запросы и пр.), инициативную группу создать и шуметь в инете, ZIK долбать и пр., но не сидеть за студентов рад, вернее за жителей ![]() ![]() НовобудоваЩе якась новобудова. Рзміщення і ціна цікаві.
Банер посилається на ![]() Re: Список новобудов ЛьвоваРебята тут есть такой супер специалист со Львова "будивэльнык" называется ,
может затащите его к себе на ветку он прям бог всё знает , но смотрю тут ему не интересно , он всё на Киевский форум лезет ...
![]() Re: Список новобудов ЛьвоваБудівельника знаємо - будує на Кільцевій по дорозі на Брюховичі коробки, переконує, що там жити краще, ніж в місті, бо природа. І за окрему плату вріжеться в міську каналізацію. І в сільські школи краще дітей віддавати, там рівень освіти кращий. І нічого, що до супермаркету найближчого полем 15 хв йти, на зекономлені в його квартирах гроші можна 2 машини купити. Людина продає, те що вдалось побудувати, це його право, рекламує , так, як вміє. Нікого насильно не тягне. Але ми тут якось самі потихеньку розберемся, без будівельників
![]()
"І за окрему плату вріжеться в міську каналізацію. " - це Будівельник тільки обіцяє?
|
|