нехай аурум самотужки долає рівні спротиву крок за кроком - $1.214 - $1.224
ми ж як роздрібні хом'ячки (краще їжачки)) просто приєднуватимемося до стопових покупців з корекційних відкатів після оновлення локальних максимумів зовсім на короткий проміжок часу
ЛОБ написав:нехай аурум самотужки долає рівні спротиву крок за кроком - $1.214 - $1.224 ми ж як роздрібні хом'ячки (краще їжачки)) просто приєднуватимемося до стопових покупців з корекційних відкатів після оновлення локальних максимумів зовсім на короткий проміжок часу
Скальперы заигрались, подыгрывая манипуляторам. Недооцененное золото, а особенно серебро, им этого не простит и улетит в разы, оставив их ковыряться в мнимых линиях и точках.
Золото нарисовало разворотную фигуру, а серебро тормозит, а именно оно сейчас наиболее недооценено. Надо тарить физическое серебро - оно вырастет в разы.
ніяких теплих сантиментів до ауруму. все дуже жорстко
першу ціль досягнуто з перевиконанням плану - аж до мінімумів $1.160,26 від 16/08
поточна висхідна тенденція має розглядатися в межах корекційного відскоку для пошуку прийнятних цін на продаж з ширшим видноколом по дійсному низхідному тренду
отже, продовжуємо тактично купувати рудого з відкату (від хая п'ятниці на $1.208,50) із стопом під $1.191 - увага на ціну закриття Липня біля $1.224 (та Червня - біля $1.252)
цілі росту не вигадуємо - може бути й $1.260, а спостергіаємо за сигналами на призупинку чи й розворот тенденції, щоб вчасно скинути свої прибуткові довгі позиції
ЛОБ Додано: Чет 16 сер, 2018 10:11 написав:чергове розширення/оновлення локальних мінімумів аж до $1.160 та жвавий відскок на +$15 не помітно змінює тактичний розклад для короткострокових спекуляцій :
hxbbgaf написав:Золото нарисовало разворотную фигуру, а серебро тормозит, а именно оно сейчас наиболее недооценено. Надо тарить физическое серебро - оно вырастет в разы.
Какую именно фигуру видите ? Знаю пару фигур, типа - "плечи", но очень мало. И главный вопрос по фигурам - на сколько по времени эти фигуры СУЛЯТ разворот ? На 2 дня или на 2 месяца ? Зависит от формата самих фигур ? Я постоянно в этих грфиках вижу какие-то "фигуры". Просветите слегонца в общих чертах. Я в курсе - что все эти графики не есть точные рекомендации , а то бы давно "разгрыз" их . Но вот Лоб пишет что пользуется и предсказывает. То есть - эти фигуры - может быть вспомогательным средством. А сегодня - так я вообще других ориентиров не вижу - кроме этих. Сейчас судя по динамике - золото может провалиться еще больше через месяц. Есть 2 варианта - 1 вариант - падение цен - "что бы затариться перед скачком вверх" - и второй вариант - падение золота в поддержку доллара на долгосрок . Третий вариант - топтание на месте - 1200 -1300 расшатывают. Трамп - сторонник золотого стандарта, как опоры финансовой и золота был. Поэтому я удивлен падением золота.
ЛОБ Додано: Чет 16 сер, 2018 10:11 написав:чергове розширення/оновлення локальних мінімумів аж до $1.160 та жвавий відскок на +$15 не помітно змінює тактичний розклад для короткострокових спекуляцій :
закриття сесії над $1.178 призведе до зміни поточної тенденції (за контрольними зонами) на висхідну, що дасть змогу розторгувати нагору 20 баксів
АЛЕ. зараз дійсним залишається напрямок на Південь
начебто все логічно, насамперед - актуально по ринку раціональна торгівля без забаганок, іллюзій чи зайвих страхів
Извините, за малоинформированность. Вот вы высказались "закриття сесії над $1.178 призведе до зміни поточної тенденції " - а якось доступніше можно - для не дуже обізнаних? Перекладу - " Закриття вище 1.178"? Я так зрозумів - як що б золото знову провалилося би донизу - та до 1.178 - то повернувся б низсхідний тренд - до низу. Вірно ? Але золото зростає поки що. То ж цікаво ваше резюме? Що скажете на це ? Я хочу трошки розібратися в графіках та навчитися читати іх. А зараз не завжди впевнений , що навіть вірно розумію ваші тексти та букви , але дуже цікаво - особливо буде цікаво - як розберуся, та зможу користуватися та розуміти. Нічого , що воно не дає 100 % гарантії, навіть 80 не дає, інші аргументи та факти теж впевненності не дають 100 %.
під "закриттям" дня зазвичай розуміють останню (зафіксовану) ціну укладених ф'ючерсних контрактів на завершенні торгів американської сесії Chicago Mercantile Exchange (СМЕ Group) o 16-00 у Чікаго