проблема із шортами у XAU-похідних інструментах полягає у тому, що у якийсь черговий похмурий понеділок ринок може відкритися із висхідним гепом по базовому XAU на 5-10-30% вище закриття минулої п'ятниці
нажаль суспільно-політичні події у США розвиваються за найгіршим сценарієм
проблема із шортами у XAU-похідних інструментах полягає у тому, що у якийсь черговий похмурий понеділок ринок може відкритися із висхідним гепом по базовому XAU на 5-10-30% вище закриття минулої п'ятниці
нажаль суспільно-політичні події у США розвиваються за найгіршим сценарієм
ось чому гратися з золотими шортами не варто.
Чудово розумію! Мою ціль 1850 вже практично добили, тому скоріш за все сьогодні закриюсь.
Позицію на вихідні залишати не буду, дуже стрьомно! Там же ж Трамп ще планує суддю вибрати в суботу, то понеділок може бути жорстим.
Американский банк JPMorgan попался на манипулировании с ценой золота. Претензии ему выкатили Министерство юстиции США, Комиссия по ценным бумагам и биржам и Комиссия по торговле товарными фьючерсами. Речь идет о так называемом спуфинге – подаче крупных заявок на покупку и продажу без намерения их исполнять. Банк заплатит рекордный штраф - $1 млрд
на графіку чітко видно, що за 10 років інвестори повиводили капітал із сектора - а зараз грошики потихеньку знову повертаються туди
поточна корекція (червона лінія вказує на рівень закриття минулого тижня) очікувана та бажана якраз для тих хом'ячків, котрі в темі
Чесно кажучи, я сумніваюсь трішки в рості золота на достойний рівень.
Поясню чому - я працюю з дому вже півроку. За цей час багато чого змінилось і міняється. Я думаю, що в такому режимі більшість людей світу пропрацює ще десь 1-2 роки.
В офіси по великому гатунку більшість вже не повернеться. В нас на очах формується нова економіка - віртуальна, яка по розмірам буде в рази більше нині існуючої традиційної.
І валютою там навряд чи буде золото. Імхо, що золото може сходити і на 3 тисячі, але основний ріст буде не там.
Тому чи варто на нього взагалі дивитись чи краще відшуковувати сектори і компанії, які дадуть тобі + 1000-3000% за той чамий час, що золото дасть лише 100-200%
на графіку чітко видно, що за 10 років інвестори повиводили капітал із сектора - а зараз грошики потихеньку знову повертаються туди
поточна корекція (червона лінія вказує на рівень закриття минулого тижня) очікувана та бажана якраз для тих хом'ячків, котрі в темі
Чесно кажучи, я сумніваюсь трішки в рості золота на достойний рівень.
Поясню чому - я працюю з дому вже півроку. За цей час багато чого змінилось і міняється. Я думаю, що в такому режимі більшість людей світу пропрацює ще десь 1-2 роки.
В офіси по великому гатунку більшість вже не повернеться. В нас на очах формується нова економіка - віртуальна, яка по розмірам буде в рази більше нині існуючої традиційної.
І валютою там навряд чи буде золото. Імхо, що золото може сходити і на 3 тисячі, але основний ріст буде не там.
Тому чи варто на нього взагалі дивитись чи краще відшуковувати сектори і компанії, які дадуть тобі + 1000-3000% за той чамий час, що золото дасть лише 100-200%
Прыщавые подростки вряд ли захватят мир. Надо кушать, надо одеваться, надо, извините, тр..хаться, надо и золотую цепуру повесить. И жить где-то надо, и желательно компактно, чтоб уменьшить траты. Виртуально сыт не будешь.
спробуйте сформулювати нові галузі чи сектори цієї віруальної економіки яку саме нову споживчу цінність/вартість вони створюють ? хто і чому за це заплатить
у мене є своє цілком критичне бачення цієї теми, бо я залишаюсь прихильником реальної економіки та старої школи економістів
небачена за усю економічну історію кредитна експансія викликала багато ілюзій : у споживачів, роздрібних інвесторів - державних чиновників, офіційних економістів-монетарщиків - про винахід "вічного двигуна" економічного зростання та добробуту
віртуальний друкарський верстат не може стати таким двигуном насправді це потужна смертельна термоядерна бомба
зухвало необережне поводження із вибухівкою завжди закінчується летальним кінцем, а невідворотня глибока економічна криза розчистить справжню реальність від оманної віртуальності.