** On December 8, 2020, the Mint received a formal notice of redemption by a holder of 6,000,000 ETRs under the Canadian Gold Reserves Program (representing approximately 24% of the outstanding gold ETRs on that date) that it intends to redeem such ETRs. The Mint does not believe that this redemption is likely to have an impact on trading liquidity of ETRs under the Canadian Gold Reserves Program.
ЛОБ написав:Тривале накопичення торгових обсягів в порівняно вузенькому ціновому діапазоні вказує на вибуховий потенціал росту драгів
XAU, XPT & XAG спроможні додати 30%-50% до своєї вартості за лічені тижні
... та подвоїти її за пару кварталів !!!
Час робити великі сміливі ставки - безризикові та консервативні за своєю сутністю.
ЛОБ без образ...
Ставки ризикові нажаль...
Наразі починає відчуватись на ринку обмаль доларової ліквідності, як би зі всіма КУЕ це не звучало... ))))
Тому тиждень назад один британський фонд і ливанув паперового золота на 600 чи 800 млн. зваливши золото з 1950...
Бакс потихеньку укріплюється, якщо фонда почне валитись, то можливо паперове золото ще ззілють нижче, навіть можливо до 1600...
От ви встанете наразі в лонг по 18хх, а вас прокатять вниз до 16хх. Навряд чи зможете висидіти... Можна і маржин кол спіймати і / чи фіксувати прилічного "лося" при швидкому русі вниз...
зі. Я стратегічно в лонзі по голду, але це мені не заважає торгувати і в шорт паперове золото...
До чого це я - обережніше нам всім треба бути, нажаль ринок ДМ дуже маніпулятивний (((
Ukrainian написав:** On December 8, 2020, the Mint received a formal notice of redemption by a holder of 6,000,000 ETRs under the Canadian Gold Reserves Program (representing approximately 24% of the outstanding gold ETRs on that date) that it intends to redeem such ETRs. The Mint does not believe that this redemption is likely to have an impact on trading liquidity of ETRs under the Canadian Gold Reserves Program.
Здається, ти таке казав і на рівні 19хх, нема бажання перечитувати пости.
Так ось питання - якщо хтось взяв по 19хх читаючи тебе, тобі що?
дискусію варто підкріплювати цитатами опонента, вказуючи дату коментаря ваша сумнівна теза про нестачу доляра та моє заперечення про % ставки залищилися без увагу
нажаль наша розмова перетворюється на сцену східного базару.
ЛОБ Додано: П'ят 05 чер, 2020 17:33 написав: у Березні ми були свідками блискавичного падіння ауруму на $250 з позначки $1.703 до $1.451 упродовж короткого періоду часу 08/03-16/03
у результаті "падіння" вже у Квітні ціна переписала багаторічні максимуми з 2012-го року
тому зниження золота на $200 нічого не може змінити - ані у послідовності трендових екстремумів, ані у моїх прогнозах
зрозуміло, що торгівля і прогнози (у сенсі очікувань) - речі не тотожні
сетап на купівлю спрацював, цілі росту досягнуто, частину позицій зафіксовано
у випадку зниження - чого я не можу звісно виключати - спрацюють або профітні лосі, або я зможу вийти на без-збитковому рівні
мої прогнози при цьому взагалі ніяк не постраждають ))