Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
201276 написав:Питання до представника банку: Сьогодні зайшла в відділення банку ПУМБ в м.Львові заплатити останній платіж по кредиту і закрити кредитний договір але працівники відділення мене повідомили, що мені необхідно заплатити також 25 грн. за кожний місяць обслуговування кредиту. (25 грн * 24 місяці = 600 грн.), інакше мені нарахуються пені та штрафні санкції. Чому Ваші предстаники при оформленні кредиту в торгових точках не повідомляють про даний платіж і чому в договорі при оформленні також не вказуються данні виплати банку.
201276 написав:Питання до представника банку: Сьогодні зайшла в відділення банку ПУМБ в м.Львові заплатити останній платіж по кредиту і закрити кредитний договір але працівники відділення мене повідомили, що мені необхідно заплатити також 25 грн. за кожний місяць обслуговування кредиту. (25 грн * 24 місяці = 600 грн.), інакше мені нарахуються пені та штрафні санкції. Чому Ваші предстаники при оформленні кредиту в торгових точках не повідомляють про даний платіж і чому в договорі при оформленні також не вказуються данні виплати банку.
Тракторист написав:PUMB писал(а):Хочемо звернути увагу, що поповнення карткових рахунків, відкритих в ПУМБ, через сервіс переказу з карти на карту на головній сторінці сервісу "ПУМБ online" є безкоштовним: https://online.pumb.ua/
Почему бы Вашим разработчикам не подумать над тем что бы перенести сервис пополнения карт ПУМБ в личный кабинет для упрощения авторизации клиента и снижения количества заполняемой информации при перечислении (данные принимающей карты), как это например реализовано в Альфа Банке.
Если же сервис пополнения всё же останется на главной странице ПУМБ-онлайн, то просьба для авторизации клиента блокировать на карте отправителе средств сумму отличную от нуля (в других банках это как правило 1 грн.), так как в противном случае многие банки эти операции отбрасывают как ошибочные и не отражают подобные блокировки в ИБ...
Закрив карту, тому що вже дістала ця шаражка: офпред тут Пепка-пригни (дурень, який тіко вивчив пару фраз і як заїзджена пластинка всім повторює), у відділенні взагалі нічого сказати не можуть, запитуєш у них по тарифах, а вони відкривають виписку з ІБ за попередній період і починають теоретизувати. Ну про чат я взагалі мовчу, там повна дезінформація. А от платна гарячка на 044 так там зв"язок взагалі паскудний, ривками йде розмова Бути тут бета-тестером за свій рахунок не хочеться.
Скупердяй написав:Закрив карту, тому що вже дістала ця шаражка: офпред тут Пепка-пригни (дурень, який тіко вивчив пару фраз і як заїзджена пластинка всім повторює), у відділенні взагалі нічого сказати не можуть, запитуєш у них по тарифах, а вони відкривають виписку з ІБ за попередній період і починають теоретизувати. Ну про чат я взагалі мовчу, там повна дезінформація. А от платна гарячка на 044 так там зв"язок взагалі паскудний, ривками йде розмова Бути тут бета-тестером за свій рахунок не хочеться.
После написания пары своих опусов прошло более полгода, результаты по банку все те же. Заглядывание в тетрадки для ответа или выполнения какой то операции, умиляет. Идут по наклонной. Пара "Свободных" висят с копейками, просятся на выход. В отделении атмосфера в отношении к клиенту с натяжкой удовлетворительная, в погоне за подобной оценкой в городе только ТАС, правда здесь работает фактор региона, в отличие от ПУМБа, исходя из анализа отзывов.
Ну хіба що тут може спасти зміна голови правління. Он в Трасті не встиг скаргу додрукувати на форумі, як уже зателефонували і поріщали питання, а все тому що там знають ціну лояльності клієнта
Ну хіба що тут може спасти зміна голови правління. Он в Трасті не встиг скаргу додрукувати на форумі, як уже зателефонували і поріщали питання, а все тому що там знають ціну лояльності клієнта