IMPRINTER
ну и как по ней угадать, что счет ваш?
|
|
![]() я предоставил документы подтверждающее это. это первое. второе - наличие сомнений дает право банку только прыпыняты сомнительную операцию, а не блокировать доступ к деньгам вообще как таковым. к примеру я делаю перевод - им непонятен конечный получатель - а вдруг это бен ладен? они прызупеняют эту операцию (отказуют в ее осуществлении на основании того, что у них есть какие-то подозрения именно в этой конкретной операции) ... если я делаю сэп, где четко видно, что конечный получатель понятен или прихожу лично я в банк снять деньги со своего личного счета - в этой операции нет каких либо сомнений и никто не имеет право ее прызупынять. Мне отзывают в инициировании любой операции в т.ч. даже погасить задолженность по кредиту в этом же банке или в другом банке, что я обязан делать в соответствиии со взятыми на себя договорными обязательствами. ![]() Re: ПУМБПУМБ завжди діяв і буде діяти з чітким дотриманням законодавства України. В даному випадку дії банку правомірні, зважаючи на вимоги Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» та інших регулятивних документів правового поля України. Востаннє редагувалось PUMB в Вів 24 січ, 2017 16:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: ПУМБРекомендуем обратиться в банк, где вас смогут достворено идентифицировать и дадут необходимые разъяснения. Сделать это можно лично, обратившись в ваше отделение ПУМБ с паспортом. Либо с помощью Call Center ПУМБ: Приносим извинения за возможные неудобства. Спасибо за понимание! ![]()
Дякую за відповідь? Вставив слово....зміст Вашого повідомлення не зіпсув? Це дійсно блокування рахунків? На який час воно здійснено?
![]()
Зміст не зіпсували. На ваші питання ми не можемо відповідати, зважаючи на конфіденційність. Дякуємо за розуміння! ![]()
просьба указать конкретную статью закона и процитировать ее на основании которой вы не прызупеняете какую-то конкретную операцию, вызывающую сомнение, а вообще не даете клиенту доступа к его средствам как таковым? Стаття 17. Зупинення фінансових операцій 1. Суб’єкт первинного фінансового моніторингу має право зупинити здійснення фінансової (фінансових) операції (операцій), яка (які) містить (містять) ознаки, передбачені статтями 15 та/або 16 цього Закону, та/або фінансові операції із зарахування чи списання коштів, що відбувається в результаті дій, які містять ознаки вчинення злочину, визначеного Кримінальним кодексом України, та зобов’язаний зупинити здійснення фінансової (фінансових) операції (операцій), якщо її учасником або вигодоодержувачем за ними є особа, яку включено до переліку осіб, пов’язаних з провадженням терористичної діяльності або щодо яких застосовано міжнародні санкції (якщо види та умови застосування санкцій передбачають зупинення або заборону фінансових операцій), і в день зупинення повідомити спеціально уповноваженому органу в установленому законодавством порядку про таку (такі) фінансову (фінансові) операцію (операції), її (їх) учасників та про залишок коштів на рахунку (рахунках) клієнта, відкритому (відкритих) суб’єктом первинного фінансового моніторингу, який зупинив здійснення фінансової (фінансових) операції (операцій), та у разі зарахування коштів на транзитні рахунки суб’єкта первинного фінансового моніторингу - про залишок коштів на таких рахунках в межах зарахованих сум. Таке зупинення фінансових операцій здійснюється на два робочих дні з дня зупинення (включно). так же прошу уточнить где в ст. 15 и 16 указанного закона есть что-то относительно запрета на переводы между счетами одного клиента? наоборот это право - свободно распоряжаться имуществом гарантировано Конституцией. Часть первую статьи 1075 Гражданского кодекса Украины говорит что: Договір банківського рахунка розривається за заявою клієнта у будь-який час. Вы обязаны принять заявление на разрыв договора и вернуть мне мои деньги. еще в пятницу было сказано - приходите пишите заявление на закрытие - мы снимем вам "девятки" и выводите деньги безналом - к вечеру счета будут закрыты .. я пришел в понедельник - но снова ушел ни с чем. Востаннє редагувалось IMPRINTER в Вів 24 січ, 2017 16:51, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Та ладно... Здесь же все взрослые люди. Так вокально-инструментально и я умею излагать. Вы бы блоканули на месяц таким образом счета деточке ген. прокурора или баблере? Ответ же очевиден ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|