Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Третий день сотрудники не могут объяснить ОТРИЦАТЕЛЬНЫЙ остаток БЕЗ расходный операций.
А какой отрицательный? Минус 999,999999 лярдов? Так там другая причина
А если серьезно, то берите выписки за предыдущие периоды. И там от какого-то положительного остатка отнимайте все дебетовые (отрицательные) обороты (операции), про кредитовые тоже не забывайте. Если не сойдется, требуйте пояснений.
Как вариант, задним числом прошли какие-то операции (обороты), о которых Вы не знаете или уже забыли о них. Они могут давать непонятный минус.
Всё это уже пройдено. Я не зря спросил про операции, которые не отражаются. Поскольку в выписках из ИБ нет остатков по дню,не от чего считать. Скрины с экрана каждый день --- не документ. Вот я и требую пояснений.
Козак-характерник написав:PUMB ПУМБа, чому ви не попередили, що переказ з карти на карту обмежений 14999 на добу з карти? Без оголошення на сайті підмінили ліміти і все... Раніше було 30000 на добу з карти. Я з Укргазу фондові монетки виводив вам на карту.... Поверніть як було!
П.С. Прєсуху Імпрінтера я вам не прощу...матюкав вас в бані...Ви карму собі зіпсували. Не буде хфарту...
Звертаємо увагу, що обмеження щодо переказів з карти на карту прозоро вказані прямо на сайті: https://online.pumb.ua
Для цього натисніть, будь ласка, на відповідне посилання внизу під кнопкою "Виконати переказ".
Актуальні ліміти:
Обмеження на переказ коштів по одній карті: •Максимальна сума одного переказу без врахування комісії - 14 999 грн. 99 коп. •Максимальна сума переказів по одній карті за день, без врахування комісії - 14 999 грн. 99 коп. •Максимальна сума переказів по одній карті на місяць, без врахування комісії - 149 999 грн. 99 коп.
Востаннє редагувалось PUMB в Чет 02 лют, 2017 19:32, всього редагувалось 1 раз.