Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
V2 написав:Окружной суд Никосии вынес решение о временной блокировке акций местной компании, принадлежащей украинскому олигарху Ринату Ахметову, на сумму €656 млн. http://biz.liga.net/all/telekom/novosti ... metova.htm
поддерживаем решение уважаемого суда Никосии )
То походу опять по хитрому бабло перепрятывать будут. Чтобы фонд госимущества в виде тупого товарища Билоуса вообще офигел.
ПУМБ отжигает, в ИБ появилась новая неактивная карта MC Platinum Chip PayPass Persona которую я не заказывал, к счету на который подвязана обычная Visa. Сходил в отделение, там сказали что мы ничего не видим, и что это за карта такая не знаем, сказали что скорее всего ошибка какая то.
В мене теж така з'явилась, мабуть будуть незабаром втюхувати її, там і номер додаткового договіру є. По тарифу вона безкоштовна якщо заходило на рахунки більше 30000 за останні 6міс. Начебто так.
root написав:В мене теж така з'явилась, мабуть будуть незабаром втюхувати її, там і номер додаткового договіру є. По тарифу вона безкоштовна якщо заходило на рахунки більше 30000 за останні 6міс. Начебто так.
V2 написав:Окружной суд Никосии вынес решение о временной блокировке акций местной компании, принадлежащей украинскому олигарху Ринату Ахметову, на сумму €656 млн. http://biz.liga.net/all/telekom/novosti ... metova.htm
root написав:В мене теж така з'явилась, мабуть будуть незабаром втюхувати її, там і номер додаткового договіру є. По тарифу вона безкоштовна якщо заходило на рахунки більше 30000 за останні 6міс. Начебто так.
Американців?
При надходженні на рахунки** Клієнта в еквіваленті понад 30 000 UAH* за кожний із останніх 6 місяців
Треба буде подзвонити на гарячку спитати що це вони хочуть. Якщо на загальних умовах то нехай вона в банку і залишається.(хотів би платину то сам би взяв)
Американців?
При надходженні на рахунки** Клієнта в еквіваленті понад 30 000 UAH* за кожний із останніх 6 місяців
Треба буде подзвонити на гарячку спитати що це вони хочуть. Якщо на загальних умовах то нехай вона в банку і залишається.(хотів би платину то сам би взяв)
почему мне таких тогда с сотню не дали? в татарин вместо того, чтоб дать персону - локанул счета