Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
velvet написав:Підпадаєте, бо в когось вже валюту обміняли на грн. та вивели на моно.
Міняли поки лиш між картками. З депо ще ніби не знімали. Більше того, схоже, що їх тригерить захід грошей на картку (ніби всі постраждали після того, як прийшли гроші). Чи бачать вони баланси депо поки не відомо.
Та якось не виникло в мене бажання перевіряти вкрадуть мої кошти чи ні. Вивів на всяк випадок все. Валюту в них тримати під 0,01 сенсу зовсім не має. Ось ближче до 30 березня треба буде думати, що з кредиткою ще робити. Добре якщо пільговий період діятиме до 30.04., а якщо ні?
З виносом валюти є трохи гемор і нести її теж особливо нема куди. Щодо пільгового періоду, то мені сьогодні дзвонила консультант з іншого приводу і я принагідно запитав її щодо цього. Вона впевнено відповіла, що операції зі зняття готівки, що будуть здійснені до 30.03 будуть у пільговому періоді до 30.04. Отже, маєте ще місяць на роздуми
clash написав:velvet так в пумбе вроде овердрафт наказуемый. я пока на "свободный" остаток перевёл, хотя и не факт, что это может защитить, а от шо делать после 30-го марта, если не прояснится
О каком овердрафте речь? У меня он не возникает,т.к. правильно пополняю и расходую деньги со счёта.
clash написав:velvet так в пумбе вроде овердрафт наказуемый. я пока на "свободный" остаток перевёл, хотя и не факт, что это может защитить, а от шо делать после 30-го марта, если не прояснится
О каком овердрафте речь? У меня он не возникает,т.к. правильно пополняю и расходую деньги со счёта.
я понимаю, что так можно, но мне кажется. что я могу завтыкать
ruvex написав:п.с. Кстати по сабжу, акки вскрывают те, что имеют средства на счетах. Значит имеют точную инфу.
А может вскрывают и те, которые не имеют средств, но с них ничего не возьмешь (см. систематическая ошибка выжившего).
Может, но это лишняя активность - другие адреса входа, возможные нестыковки, это все нужно кому то покрывать или чистить изнутри или снаружи. Много нюансов работать наобум. Или СБ уже просто монописуально...