|
Идеи: портфель (апрель, май, июнь, июль, август 2012) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Фондовий ринок
Додано: Сер 08 сер, 2012 16:28
Что за паника, он же просто кот  Не стыдно, товарищ, людям на их деньги ММКИ покупать?  Чувствую, как только хороводчик вернется из отпуска (его нет уже дня 3) - пойдет и в споте движ. Не в лучшую сторону.
-
StalkerXJ220
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 сер, 2012 16:29
biz написав:какой-то гребаный троллинг в мою сторону получается. Да, у меня есть ммки, да, я продал часть (!!) пакета в тот выброс. нет, я не профик и не имею к этом отношения, обычный крупный физик. п.с. профит в тот момент при продаже части пакета был порядка 10-12к грн.
Стаття 361. Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку 1. Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку, що призвело до витоку, втрати, підробки, блокування інформації, спотворення процесу обробки інформації або до порушення встановленого порядку її маршрутизації, - карається штрафом від шестисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого та з конфіскацією програмних та технічних засобів, за допомогою яких було вчинено несанкціоноване втручання, які є власністю винної особи. 2. Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або якщо вони заподіяли значну шкоду, - караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією програмних та технічних засобів, за допомогою яких було вчинено несанкціоноване втручання, які є власністю винної особи. Примітка. Значною шкодою у статтях 361 - 363-1, якщо вона полягає у заподіянні матеріальних збитків, вважається така шкода, яка в сто і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян. (1700 грн) 
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 08 сер, 2012 16:33
russ написав: biz написав:какой-то гребаный троллинг в мою сторону получается. Да, у меня есть ммки, да, я продал часть (!!) пакета в тот выброс. нет, я не профик и не имею к этом отношения, обычный крупный физик. п.с. профит в тот момент при продаже части пакета был порядка 10-12к грн.
Странно, не ты ли мне пару недель назад в личку писал, что какого-то лоха нахлобучил на пароли?
Макс, ты мне тогда сказал что это не клиент дракона, а открытия, но я не нашел айпи адрес сервера, брось его в личку еще разок. п.с. какой счет у того клиента ?
-
biz
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 08 сер, 2012 16:33
biz написав:Да, у меня есть ммки, да, я продал часть (!!) пакета в тот выброс.
Стаття 45. Звільнення від кримінальної відповідальності у зв'язку з дійовим каяттям Особа, яка вперше вчинила злочин невеликої тяжкості або необережний злочин середньої тяжкості, звільняється від кримінальної відповідальності, якщо вона після вчинення злочину щиро покаялася, активно сприяла розкриттю злочину і повністю відшкодувала завдані нею збитки або усунула заподіяну шкоду.
правильно, покайся!
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 08 сер, 2012 16:34
russ написав: biz написав:какой-то гребаный троллинг в мою сторону получается. Да, у меня есть ммки, да, я продал часть (!!) пакета в тот выброс. нет, я не профик и не имею к этом отношения, обычный крупный физик. п.с. профит в тот момент при продаже части пакета был порядка 10-12к грн.
Странно, не ты ли мне пару недель назад в личку писал, что какого-то лоха нахлобучил на пароли?
Я надеюсь, что ты забыл просто смайлик влепить 
-
komtex38
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 сер, 2012 16:35
biz написав: russ написав: biz написав:какой-то гребаный троллинг в мою сторону получается. Да, у меня есть ммки, да, я продал часть (!!) пакета в тот выброс. нет, я не профик и не имею к этом отношения, обычный крупный физик. п.с. профит в тот момент при продаже части пакета был порядка 10-12к грн.
Макс, ты мне тогда сказал что это не клиент дракона, а открытия, но я не нашел айпи адрес сервера, брось его в личку еще разок. п.с. какой счет у того клиента ?
FOUX_073? а я то думаю, чего я по срочке постоянно попадаю, как только увеличиваю объем? думал, что это брокер мутит, а он оказывается в сговоре ..
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 08 сер, 2012 16:35
это криминал 
Востаннє редагувалось unrokan_pff в Сер 08 сер, 2012 16:41, всього редагувалось 2 разів.
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 08 сер, 2012 16:36
biz написав: russ написав: biz написав:какой-то гребаный троллинг в мою сторону получается. Да, у меня есть ммки, да, я продал часть (!!) пакета в тот выброс. нет, я не профик и не имею к этом отношения, обычный крупный физик. п.с. профит в тот момент при продаже части пакета был порядка 10-12к грн.
Че ты гонишь, я к этому никакого отношения не имею. З.Ы. Кстати, Сан, правильную идею подал, тебя после того выноса по ММКИ в Украине нет. Совпадение?
-
russ
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 08 сер, 2012 16:37
komtex38 написав: russ написав: biz написав:какой-то гребаный троллинг в мою сторону получается. Да, у меня есть ммки, да, я продал часть (!!) пакета в тот выброс. нет, я не профик и не имею к этом отношения, обычный крупный физик. п.с. профит в тот момент при продаже части пакета был порядка 10-12к грн.
Я надеюсь, что ты забыл просто смайлик влепить 
Какой смайлик, у меня есть переписка. Он мне еще предлагал пару чел развести.
-
russ
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 08 сер, 2012 16:37
russ написав:Че ты гонишь, я к этому никакого отношения не имею. З.Ы. Кстати, Сан, правильную идею подал, тебя после того выноса по ММКИ в Украине нет. Совпадение?
у меня знакомого мента недавно повысили до какого-то зама по борьбе с экономическими хацкерами. думаю, надо вломить биза с саном, а там пусть компетентные органы разбираюся, кому часы, кому наручники
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|