|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 14 тра, 2017 13:53
Понду давно пора зробити пондобанк та колекторську контору, заробив би на літак кожному клерку й яхту-авіаносець ушиліну 
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 тра, 2017 15:32
Искатель написав: Козак-характерник написав:Я ж казав: "Онлі суд!"  Всіх претензіянтів туди посилати! Що вирішить суд, так тому і бути! Козак завжди дотримується законодавства України! 
Умничанье Козака на каждой странице и демонстрация, какой он крутой и уверенный в себе, - лишь из-за того, что он живет далеко от места регистрации. И уверен, что никто его искать не будет, по его адресу на "временно оккупированной территории". Думает, сбежал во Львов - и дело в шляпе. Но, видать, грызет червячок сомнения, что не будет так все просто. Отсюда вот эти бесконечные бахвальства на данной ветке, самовнушение и попытка и других убедить. Каждый сам решает, как ему поступать. Кто-то ждет, кто-то платит. Причем,судя по комментам на этой ветке, народ платил примерно поровну: и Фонду, и Фагору. И теперь четко видно, кто кому, позиция, как говорится, вылезает наружу  Озвучивать свое решение не буду. Кому надо, тот его знает. Только для информации сообщу: 1. Фонд "разнес" наконец-то "котел" (2909) и зачел то, что туда платили. 2. Тем, кто хоть раз платил на "Фагор", отморозиться, если что, будет сложно...А я знаю, что есть масса народа, которые сначала платили на Фагор... потом на Фонд-НБУ... потом появились в группе на FB, поняли, что начудили и вообще перестали платить. Это конечно самый тяжелый случай... 3. В группе упоминается вариант подать судебный иск к банку "Михайловский" с требованием дать: 1) выписку; 2) ответ, кому платить и т.п. Так что "ждуны" могут вполне попробовать этот метод. По крайней мере, Козаку с его юридическим опытом сам Бог велел. Кто думает, что удастся совсем отморозиться и никому ничего не платить, - даже не надейтесь  Это еще коллекторы никем серьезно на занимались, это так, даже не цветочки еще были.
А если я никому не платил, а Миха на три запроса моих забил, а сейчас мне % впаривает. Я и не собирался морозиться и хочу ему тело погасить, а он с*** только с % согласен, то кто из нас ждун?
-
patrikk
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 тра, 2017 16:36
patrikk
Это называется просрочкой кредитора. Если запросы письменные и зарегистрированные Михой у вас на руках, то шансы отбиться от процентов в судах близки к 100%.
-
Lot
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 тра, 2017 17:03
ALEX66 написав:guntherhouse777 А также рассказывали о том , что Платинум и Михайловский скоро объединяться !
И такое было, точно. А объединились они только в Стране Вечных Депозитов)
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 тра, 2017 19:40
Искатель написав: Козак-характерник написав:Я ж казав: "Онлі суд!" Всіх претензіянтів туди посилати! Що вирішить суд, так тому і бути! Козак завжди дотримується законодавства України!
Умничанье Козака на каждой странице и демонстрация, какой он крутой и уверенный в себе, - лишь из-за того, что он живет далеко от места регистрации. И уверен, что никто его искать не будет, по его адресу на "временно оккупированной территории". Думает, сбежал во Львов - и дело в шляпе. Но, видать, грызет червячок сомнения, что не будет так все просто. Отсюда вот эти бесконечные бахвальства на данной ветке, самовнушение и попытка и других убедить. Каждый сам решает, как ему поступать. Кто-то ждет, кто-то платит. Причем,судя по комментам на этой ветке, народ платил примерно поровну: и Фонду, и Фагору. И теперь четко видно, кто кому, позиция, как говорится, вылезает наружу.
Привіт Іскатєлю!  В чому "умнічаніє"? В тому, що козак дотримується законодавства України? Але суд - найвища інстанція, що повинна вирішувати будь які суперечки. От же, нехай претензіянт і доводить в суді своє право. Якщо доведе, то я ж не відмовляюся від оплати...  Але я точно повинен знати КОМУ, СКІЛЬКИ і на які РЕКВІЗИТИ платити...  Самостійно то визначити ніхто не спроможний. А грати в російську рулетку, то не по феншую! Хробачок мене гризе лише по пункту нарахування % на тіло. Це найгірший варіант розвитку подій. Але й козак ті гроші не в шухляді тримає, а накручує % на жирному гривнедепо. То й збитки при найгіршому сценарії будуть мінімальні. Але козак, як Ви вірно помітили є оптимістом! Вважаю, що зможу опротестувати їх в будь якого з претензіянтів!  П.С. А так вірно, кожний самостійно вирішує, як йому вчиняти! Просто деякі агітують, а деякі інформують!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 тра, 2017 21:15
Не можу знайти, на сайті Михайлівського, новину про те, що треба погашати кредит на рахунок у НБУ. Хіба там не було зазначено, що до кінця судів нічого нараховуватись не буде і вони радять дочекатися рішення суду?
Надіслано із мого iPad за допомогою Tapatalk
-
renegade
-
-
- Подякував: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 тра, 2017 21:23
renegade написав:Не можу знайти, на сайті Михайлівського, новину про те, що треба погашати кредит на рахунок у НБУ. Хіба там не було зазначено, що до кінця судів нічого нараховуватись не буде і вони радять дочекатися рішення суду? Надіслано із мого iPad за допомогою Tapatalk
А Ви вже дочекалися рішення суду?  Чого кіпішуєте?
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 тра, 2017 21:31
Козак-характерник написав: renegade написав:Не можу знайти, на сайті Михайлівського, новину про те, що треба погашати кредит на рахунок у НБУ. Хіба там не було зазначено, що до кінця судів нічого нараховуватись не буде і вони радять дочекатися рішення суду? Надіслано із мого iPad за допомогою Tapatalk
Думаю, може мені це наснилось  Із сплачених 665 грн на рахунок в нбу, зарахували тільки 275. Завтра йду з квитанцією писати заяву на прорізній.
-
renegade
-
-
- Подякував: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 тра, 2017 21:36
renegade написав:Думаю, може мені це наснилось  Із сплачених 665 грн на рахунок в нбу, зарахували тільки 275. Завтра йду з квитанцією писати заяву на прорізній.
Ось і практика - критерій істини...  Що плати, що не плати - намалюють, що захочуть! Тут деякі бздо за % нараховані на тіло, а деякі вже мають геморой при сплаті...  Онлі суд!  Тім в кого зуділо чи ще зудить в дупі, заплатити - урок!  П.С. Сидимо на дупці рівно, смакуємо попкорн і півасік, дивимося сінему і не маємо геморою!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 тра, 2017 21:43
renegade написав:Козак-характерник написав: renegade написав:Не можу знайти, на сайті Михайлівського, новину про те, що треба погашати кредит на рахунок у НБУ. Хіба там не було зазначено, що до кінця судів нічого нараховуватись не буде і вони радять дочекатися рішення суду? Надіслано із мого iPad за допомогою Tapatalk
Думаю, може мені це наснилось  Із сплачених 665 грн на рахунок в нбу, зарахували тільки 275. Завтра йду з квитанцією писати заяву на прорізній.
Про % Ви забули?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-