МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 52655266526752685269 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Нед 14 тра, 2017 13:53

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

Понду давно пора зробити пондобанк та колекторську контору, заробив би на літак кожному клерку й яхту-авіаносець ушиліну ;)
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 тра, 2017 15:32

Искатель написав:
  Козак-характерник написав:Я ж казав: "Онлі суд!" 8) Всіх претензіянтів туди посилати! Що вирішить суд, так тому і бути! Козак завжди дотримується законодавства України! 8)

Умничанье Козака на каждой странице и демонстрация, какой он крутой и уверенный в себе, - лишь из-за того, что он живет далеко от места регистрации. И уверен, что никто его искать не будет, по его адресу на "временно оккупированной территории". Думает, сбежал во Львов - и дело в шляпе.
Но, видать, грызет червячок сомнения, что не будет так все просто. Отсюда вот эти бесконечные бахвальства на данной ветке, самовнушение и попытка и других убедить.

Каждый сам решает, как ему поступать. Кто-то ждет, кто-то платит. Причем,судя по комментам на этой ветке, народ платил примерно поровну: и Фонду, и Фагору. И теперь четко видно, кто кому, позиция, как говорится, вылезает наружу :)

Озвучивать свое решение не буду. Кому надо, тот его знает.
Только для информации сообщу:
1. Фонд "разнес" наконец-то "котел" (2909) и зачел то, что туда платили.

2. Тем, кто хоть раз платил на "Фагор", отморозиться, если что, будет сложно...А я знаю, что есть масса народа, которые сначала платили на Фагор... потом на Фонд-НБУ... потом появились в группе на FB, поняли, что начудили и вообще перестали платить. Это конечно самый тяжелый случай...

3. В группе упоминается вариант подать судебный иск к банку "Михайловский" с требованием дать: 1) выписку; 2) ответ, кому платить и т.п. Так что "ждуны" могут вполне попробовать этот метод. По крайней мере, Козаку с его юридическим опытом сам Бог велел.

Кто думает, что удастся совсем отморозиться и никому ничего не платить, - даже не надейтесь :) Это еще коллекторы никем серьезно на занимались, это так, даже не цветочки еще были.

А если я никому не платил, а Миха на три запроса моих забил, а сейчас мне % впаривает. Я и не собирался морозиться и хочу ему тело погасить, а он с*** только с % согласен, то кто из нас ждун?
patrikk

Подякував: 36 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 тра, 2017 16:36

patrikk

Это называется просрочкой кредитора. Если запросы письменные и зарегистрированные Михой у вас на руках, то шансы отбиться от процентов в судах близки к 100%.
Lot

Подякував: 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 тра, 2017 17:03

ALEX66 написав:guntherhouse777
А также рассказывали о том , что Платинум и Михайловский скоро объединяться !

И такое было, точно.
А объединились они только в Стране Вечных Депозитов)
guntherhouse777

Подякував: 2 раз.
Подякували: 346 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 тра, 2017 19:40

Онлі суд!

Искатель написав:
  Козак-характерник написав:Я ж казав: "Онлі суд!" Всіх претензіянтів туди посилати! Що вирішить суд, так тому і бути! Козак завжди дотримується законодавства України!

Умничанье Козака на каждой странице и демонстрация, какой он крутой и уверенный в себе, - лишь из-за того, что он живет далеко от места регистрации. И уверен, что никто его искать не будет, по его адресу на "временно оккупированной территории". Думает, сбежал во Львов - и дело в шляпе.
Но, видать, грызет червячок сомнения, что не будет так все просто. Отсюда вот эти бесконечные бахвальства на данной ветке, самовнушение и попытка и других убедить.

Каждый сам решает, как ему поступать. Кто-то ждет, кто-то платит. Причем,судя по комментам на этой ветке, народ платил примерно поровну: и Фонду, и Фагору. И теперь четко видно, кто кому, позиция, как говорится, вылезает наружу.

Привіт Іскатєлю! :P В чому "умнічаніє"? В тому, що козак дотримується законодавства України? Але суд - найвища інстанція, що повинна вирішувати будь які суперечки. От же, нехай претензіянт і доводить в суді своє право. Якщо доведе, то я ж не відмовляюся від оплати... :P Але я точно повинен знати КОМУ, СКІЛЬКИ і на які РЕКВІЗИТИ платити... 8) Самостійно то визначити ніхто не спроможний. А грати в російську рулетку, то не по феншую! Хробачок мене гризе лише по пункту нарахування % на тіло. Це найгірший варіант розвитку подій. Але й козак ті гроші не в шухляді тримає, а накручує % на жирному гривнедепо. То й збитки при найгіршому сценарії будуть мінімальні. Але козак, як Ви вірно помітили є оптимістом! Вважаю, що зможу опротестувати їх в будь якого з претензіянтів! :D

П.С. А так вірно, кожний самостійно вирішує, як йому вчиняти! Просто деякі агітують, а деякі інформують!
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 тра, 2017 21:15

Не можу знайти, на сайті Михайлівського, новину про те, що треба погашати кредит на рахунок у НБУ. Хіба там не було зазначено, що до кінця судів нічого нараховуватись не буде і вони радять дочекатися рішення суду?

Надіслано із мого iPad за допомогою Tapatalk
renegade

Подякував: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 тра, 2017 21:23

renegade написав:Не можу знайти, на сайті Михайлівського, новину про те, що треба погашати кредит на рахунок у НБУ. Хіба там не було зазначено, що до кінця судів нічого нараховуватись не буде і вони радять дочекатися рішення суду?

А Ви вже дочекалися рішення суду? :P Чого кіпішуєте?
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 тра, 2017 21:31

Козак-характерник написав:
  renegade написав:Не можу знайти, на сайті Михайлівського, новину про те, що треба погашати кредит на рахунок у НБУ. Хіба там не було зазначено, що до кінця судів нічого нараховуватись не буде і вони радять дочекатися рішення суду?

Думаю, може мені це наснилось :)
Із сплачених 665 грн на рахунок в нбу, зарахували тільки 275. Завтра йду з квитанцією писати заяву на прорізній.
renegade

Подякував: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 тра, 2017 21:36

renegade написав:Думаю, може мені це наснилось :)
Із сплачених 665 грн на рахунок в нбу, зарахували тільки 275. Завтра йду з квитанцією писати заяву на прорізній.

Ось і практика - критерій істини... :P Що плати, що не плати - намалюють, що захочуть! Тут деякі бздо за % нараховані на тіло, а деякі вже мають геморой при сплаті... :mrgreen: Онлі суд! 8) Тім в кого зуділо чи ще зудить в дупі, заплатити - урок! :lol:

П.С. Сидимо на дупці рівно, смакуємо попкорн і півасік, дивимося сінему і не маємо геморою!
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 тра, 2017 21:43

renegade написав:
Козак-характерник написав:

Думаю, може мені це наснилось :)
Про % Ви забули?
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 52655266526752685269 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему