Крым и восток страны подстрекают к сепаратизму граждане РФ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Світова економіка та світова економічна криза, процеси в світовій економіці, а також основні тенденції розвитку. Економіка США, Японії, Німеччини, Китаю - ресурси, роль та перспективи
Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2014 22:34

Крым и восток страны подстрекают к сепаратизму граждане РФ

У Харкові проросійські настрої мітингувальників щодо федералізації регіону та приєднання до Росії реалізують мешканці Російської Федерації.

Так, під час штурму та захоплення Харківської ОДА 1 березня один з мітингарів дістався на дах ОДА та встановив російський прапор замість українського.

Пізніше з'ясувалося, що прапор встановив мешканець Москви.

"Горжусь, что мне удалось поучаствовать в противостоянии с боевиками, пришедшими "мирно протестовать" с ножами в Харьков, и водрузить российский триколор на здание освобождённой администрации!", - заявив на своїй сторінці у LiveJournal Mika Ronkainen.

У профілі активіста зазначено, що його місцезнаходження (що зазвичай означає місце його постійного перебування чи проживання) - Москва, Росія.

Разом з тим на своїй сторінці у Вконтакті "активіст" написав: "Хочу пояснить - российский триколор поднят не потому, что Харьков непременно должен войти в состав России".

"Ні. Російський триколор символізує повернення ОДА під контроль мешканців Харкова, 80% з яких - росіяни. Треба було якось сигналізувати, що бандерівців змусили тікати на захід. Показав, встановивши прапор", - зазначив він.


http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/1/7016853/
ТупУм
Аватар користувача
Критикан
 
Повідомлень: 4928
З нами з: 25.01.06
Подякував: 25 раз.
Подякували: 451 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
0 16233
Переглянути останнє повідомлення
Суб 21 лис, 2020 15:53
M-A-X
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама