Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Кому интересно. В Райфайзен забрала июльский депозит. Заказали в четверг. В среду забрала. Пол часа ждала очередь возле кассы. Кассир предложела открыть депозит у них в банке. Но при этом не поднимала глаза и стеснялась.
Сегодня был в Таврике, заяву, копии паспорта, договора и кода не обязательны, принимают и в рукописном и печатном виде, уложился за 10 мин. Теперь ждать ответа 3 месяца.
Уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «БАНК «ТАВРИКА» 01135, м. Київ, вул. Дмитрівська, буд. 92-94 Соловйовій Н.А.
ПІБ Паспорт: серія , номер виданий Ідентифікаційний код: Адреса проживання: Телефон:
ЗАЯВА про визнання кредитором
У відповідності до п.5 ст. 45 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» від 23 лютого 2012 року № 4452-VI (надалі Закон № 4452-VI), я ПІБ (надалі - Кредитор) вважаю за необхідне подати письмову заяву з майновими вимогами до АТ «БАНК «ТАВРИКА» (надалі - Боржник). На підставі вищевикладеного, прошу Вас включити мене до реєстру кредиторів з метою повернення відсотків у розмірі грн., та пені у розмірі грн., згідно Договору банківського строкового вкладу № від року, що не були сплачені мені під час дії тимчасової адміністрації. Прошу Вас повідомити мене додаткового про час і місце виплат.
04 квітня 2013 року підпис ПІБ
К данному заявлению ничего прилагать не надо!
А вот так тоже правильно и чем отличается!?
У відповідності до п.5 ст 45 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» від 02 жовтня 2012 року (надалі Закон №5411-VI),
или как правильней
У відповідності до п.5 ст. 45 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» від 23 лютого 2012 року № 4452-VI (надалі Закон № 4452-VI),
Уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «БАНК «ТАВРИКА» 01135, м. Київ, вул. Дмитрівська, буд. 92-94 Соловйовій Н.А.
ПІБ Паспорт: серія , номер виданий Ідентифікаційний код: Адреса проживання: Телефон:
ЗАЯВА про визнання кредитором
У відповідності до п.5 ст. 45 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» від 23 лютого 2012 року № 4452-VI (надалі Закон № 4452-VI), я ПІБ (надалі - Кредитор) вважаю за необхідне подати письмову заяву з майновими вимогами до АТ «БАНК «ТАВРИКА» (надалі - Боржник). На підставі вищевикладеного, прошу Вас включити мене до реєстру кредиторів з метою повернення відсотків у розмірі грн., та пені у розмірі грн., згідно Договору банківського строкового вкладу № від року, що не були сплачені мені під час дії тимчасової адміністрації. Прошу Вас повідомити мене додаткового про час і місце виплат.
dzheki написав:А вот так тоже правильно и чем отличается!?
У відповідності до п.5 ст 45 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» від 02 жовтня 2012 року (надалі Закон №5411-VI),
или как правильней
У відповідності до п.5 ст. 45 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» від 23 лютого 2012 року № 4452-VI (надалі Закон № 4452-VI),
Правильно только так: У відповідності до п.5 ст. 45 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» від 23 лютого 2012 року № 4452-VI (надалі Закон № 4452-VI)
02 жовтня 2012 року вносились ихзменения в Закон України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» від 23 лютого 2012 року № 4452-VI (надалі Закон № 4452-VI), а ссылка должна быть на сам Закон.
[quote="1687645:tatop"]А пеня за що? Як вона розраховується?
Пеня за несвоевременный возврат депозита. У меня договор истек в январе, а получил я вклад в феврале. Отсюда и пеня, которая рассчитывается согласно условий договора.
HELD39 В наших договорах пеня не предусмотрена. А (надалі Закон № 4452-VI), (надалі - Боржник),(надалі - Кредитор) излишне, поскольку далее Вы эти термины не используете
germash007 » Чт 04 апр, 2013 19:39 Сибирь писал(а): Забрала сегодня из ремонта комп. Снова в строю.Когда право становится бесправием,сопротивление становиться долгом. Кто поможет организовать гроб под админ. президента или кресты с черными лентами и табличками "Таврика",пишите в личку или звоните 067 94 99991
Послушайте. может я чего то в этой жизни не понимаю, но, по-моему, ЭТО УЖЕ СЛИШКОМ!!! Очень смахивает на хулиганство!!!
Смерть одного человека — трагедия, смерть многих — статистика.
Обещал отписаться после посещения Дмитриевской. Текст заявы не критичен. Главное закинуть туда необходимые данные. Выше текст синим пойдет на 200%. Обязательно в шапке паспортные данные (серия номер кем выдан дату выдачи),ИНН, ПОЛНЫЙ адрес, телефон(не критично) В тексте правильно указать номер и дату договора (договоров) Никаких додатков. Исполнение хоть принтер хоть руками. Все это счастье на почту составить опись вложений, с уведомлением в адрес. Сказали обязательно ВСЕМ прейдет ответ но не скоро (ждать более 3 месяцев) Может кому полезно будет Вот так.