MacAndrew написав:Yuri_T где морально-волевые находишь покупать, когда вью стабильно "все будет полный ПР" ? зы. оптимизм - это ждать от уб коцмаса, я так - поправки на ветер всего лишь
все мои "сегодняшние" покупки есть продолжение "вчерашних" заблуждений... я как тот Уотсон, что мечтал отучить Холмса курить трубку. плохо, что у нас не так все хорошо, как у рыжих
Генеральным директором Группы Метинвест назначен Юрий Рыженков, - сообщает пресс-служба компании
MacAndrew Ваш би оптимізм та й на УБ!!! Є досить висока ймовірність введення акцизу по цінних паперах й на біржові операції з акціями та деривативами, що зовсім не додає мені оптимізму Спекулянтів викурять, об'єми операцій й так мізерні, а впадуть ще більше. Чи залишиться УБ за таких умов? Хто буде об'єднувати попит і пропозицію на цінні папери? ПФТС? ФБ Перспектива? Чи економічно вигідним буде там торгувати фізикам? Один Розрахунковий центр чого вартий з його тарифами Створюється таке враження, що держава робить все, щоб похоронити ринок цінних паперів або перетворити його на ринок дежавних цінних паперів