Участвуем в развитии проекта m2bomber.com
+ Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 12 лют, 2020 17:34
baraka Тепер немає можливості зберігати фільтр? не можу знайти, заходжу з мобільного через браузер (Сафарі).
П.С. Перевірив з компютера, все є. Виходить що на мобільному просто з облікового вийшло після оновлення, тепер нова проблема, не можу знайти вхід
Diego_special
Подякував: 11 раз.
Подякували: 1 раз.
Профіль
Додано: Сер 12 лют, 2020 18:50
Diego_special написав:baraka Тепер немає можливості зберігати фільтр? не можу знайти, заходжу з мобільного через браузер (Сафарі).
П.С. Перевірив з компютера, все є. Виходить що на мобільному просто з облікового вийшло після оновлення, тепер нова проблема, не можу знайти вхід
спс, вот так должно быть на мобильном (снял скриншот когда я разлогинен):
на десктопе - вход справа вверху
на мобильном - слева вверху надо тыцнуть на 3 горизонтальные линии, откроется менюшка
baraka
Подякував: 919 раз.
Подякували: 881 раз.
Профіль
Додано: Сер 12 лют, 2020 19:26
кстати, был небольшой затык с менюшкой для мобильных, пофиксили
baraka
Профіль
Додано: Чет 13 лют, 2020 09:11
baraka написав: Diego_special написав:baraka Тепер немає можливості зберігати фільтр? не можу знайти, заходжу з мобільного через браузер (Сафарі).
на мобильном - слева вверху надо тыцнуть на 3 горизонтальные линии, откроется менюшка
Менюшку бачив, а от вхід знайти не можу. Є тільки кабінет, але там також немає входу
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Востаннє редагувалось
Diego_special в Чет 13 лют, 2020 13:00, всього редагувалось 1 раз.
Diego_special
Профіль
Додано: Чет 13 лют, 2020 09:14
baraka написав: Diego_special написав:baraka Тепер немає можливості зберігати фільтр? не можу знайти, заходжу з мобільного через браузер (Сафарі).
У мене виглядає таким чином
Diego_special
Профіль
Додано: Чет 13 лют, 2020 12:10
Diego_special написав:входу
если в этой менюшке есть кабинет - то вы уже залогинены
кстати, а что у вас за девайс?
baraka
Профіль
Додано: Чет 13 лют, 2020 12:55
baraka Якщо я залогінений то виходить, що фільтру у мене немає, можете подивитись на попередньому фото) Iphone SE
Diego_special
Профіль
Додано: Чет 13 лют, 2020 17:51
Diego_special написав:baraka Якщо я залогінений то виходить, що фільтру у мене немає, можете подивитись на попередньому фото)
Iphone SE
спасибо
смотрите, если я правильно понимаю - вы смотрите первичку. На новостройках нет опции "сохранить фильтр" (а нужна ли она ? Ведь там не так часто меняются новостройки
)
такой фильтр есть только на вторичке, попробуйте пожалуйста оттуда запустить поиск и проверить есть ли там эта опция.
baraka
Профіль
Додано: П'ят 14 лют, 2020 10:34
baraka Так, на вторинному все є)
Мерсі
Diego_special
Профіль
Додано: П'ят 06 бер, 2020 20:04
Предлагаю перенимать передовой заграничный опыт: в Чехии нет такой путаницы как у нас, когда есть "однушка" и "однушка, но новая, большая, там кухня-гостинная 20 метров". У них "стандартные советские" 1к-2к-3к-... называются "1+1", "2+1" и т.д. (кол-во комнат + кухня) А "новые", с большой кухней-гостинной, называются "1+кк" (студия), "2+кк" (одна спальня + кухня-гостинная) и т.д., где "+кк" = "+ kuchyňský kout" (кухонный уголок, кухонний куток, если по-украински, так что можно то же самое кк использовать). Можете понемногу внедрять терминологию (со всплывающим комментарием), а там и в массы, может, пойдёт.
Рыба-сом
Подякував: 1834 раз.
Подякували: 632 раз.
Профіль
3
3
+ Додати тему
Відповісти на тему
Схожі теми
25
28246
Чет 03 лют, 2022 20:25 M-A-X