З власного досвіду в Індії продають алкоголь тільки в спеціалізованих магазинах які крім алкогольних напоїв більше нічого не продають. Працюють вони з ранку до вечора (десь до 18 чи 19 години) також за день до свят магазини не працюють і в святкові дні також у них вихідний.
Чому у нас не можуть так зробити. відповідь одна прибуток понад усе, а люди якось проживуть.
Також щодо перевезень на залізниці (без конкуренції будемо до Одеси і 10 годин їздити). Ось досвід західних країн зрозуміло що і там є проблеми, але далі без змін залізниця нічого гарного не запропонує.
Експерт навів приклад горизонтальної моделі залізниці, реалізованої в Мексиці. За його словами, на ринок вийшли три залізничні компанії, які взяли в оренду залізничну інфраструктуру і оперують рухомими складами.
«Мексиканські залізниці до реформування були в жахливому стані, сильно субсидувалися державою. Сьогодні ці три компанії заробляють на перевезеннях вантажів і інвестує сотні мільйонів доларів в інфраструктуру», - сказав Питтмэн.
Як повідомляв УНІАН, раніше наприкінці червня уряд України прийняв рішення перетворити «Укрзалізницю» в публічне акціонерне товариство до 1 січня 2015 року.
Востаннє редагувалось 944t в Сер 02 лип, 2014 16:04, всього редагувалось 1 раз.
І мене вибачте, будь ласка Треба бути дуже уважним, коли знаходишся поруч з людьми, що виховувались у неповних сім'ях:
Лила Рене Пирис, бабушка нападающего сборной Уругвая Луиса Суареса, попыталась найти объяснения странным поступкам своего внука. "Луис в детстве не был задиристым и драчливым. Он был очень хорошеньким мальчиком. И я не знаю, почему он начал кусаться. Ведь у него есть всё, чтобы чувствовать себя счастливым человеком. Возможно, такое поведение обусловлено разводом его родителей и лишениями в детстве"
Iskander написав:Это, я так понимаю, для индексированных бумаг, номинированных в гривне, но привязанных к курсу.
cпасибо!
Iskander написав:А через кого покупали и какие условия?
брокер Универ. Позвонил, попросил найти нужное мне кол-во бумаг с более-менее интересной ставкой: в итоге 14.7% эффективная (14.15% простая получается, но торгуются они по эффективной), погашение - декабрь 14-го. Нашли, назвали параметры, меня устроило, завел деньги, зафиксировали курс, купил. Сработали ребята очень быстро. Открыли счет за день, деньги уже через пару часов были на счету, сделку провели моментально.
Саша, а в чем мякотка покупать облиги под 14%, если гос.банки платят 20%. Видишь доллар выше 12?
Iskander написав:Министерство финансов Украины доразместило трехлетние индексированные облигации на 503,025 млн грн.
На размещение была подана одна заявка со ставкой 9,20%, что на 10 базисных пунктов меньше, чем в прошлый раз. Срок погашения ОВГЗ - 11 ноября 2015 г. А это что?
я конкретно говорил про валютные. индексированные и валютные это разные вещи. там индексация идет по средневзвесу за сколькото-там месяцев. но индексированные - это лучше чем ничего, согласен.