Ukraine Again Shuts Down Corporate Bond Revival: Russia Credit Prospects for a revival in Russian corporate bond sales are dimming again as stepped-up sanctions by the U.S. and questions over the downing of a Malaysian airliner curbed interest in the nation’s debt. http://www.bloomberg.com/news/2014-07-2 ... redit.html
Ввели ніби жартівливі обмеження по фінансуванню нових випусків акцій і бондів, а купувати взагалі нічого з російських активів не хочуть. От такий хід конем. Причому держдеп уже давно попереджав американські компанії виходити з рашки, так що нема чого плакатися сенаторам що бізнес несе збитки і тд - часу пофікситися дали усім. Все-таки на Заході прийнято вірити власним МЗС і ЦБ, і хто не слухає сам винний. А смартлабівці не зрозуміли що той відомий графік про відсутність ефекту від санкцій лише дав можливість англосаксам вийти по нормальним цінам. Тепер комфорочку можна підкручувати сильніше. Заради справедливості правда, не все заслуга Обами, ніхто не вводить санкції ефективніше ніж сам Путін з Гіркіним.
Востаннє редагувалось mandelbrot в Пон 21 лип, 2014 20:03, всього редагувалось 1 раз.
St/2 Какой именно пост?, я все читаю. Блин.Алень я. Я потерялся в днях.Нашел новость с Росбалта, от 21 июля, но почему-то мне показалось что сегодня 24 июля