Вперед, за скарбами гетьмана!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 1011121314 ... 165>
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2016 13:23

V2 написав:
  Скупердяй написав:
Епоха Гарбуза - це рай золотогоршочника, ніяких налохів, %% смачні, банкстерів тьма, курс стабільний. :mrgreen:

Зображення

Ну це так хочуть , щоб Ви думали ті що зверху ... і їм вдається одурманити народ. Якби було насправді залишившись Фьодорич і Гарбуз з командую. ніхто не знає - це лише здогадки :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2016 15:10

V2 Дайте мені засоби масової інформації і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней". Йозеф Геббельс
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2016 15:38

Ukrainian написав:V2 Дайте мені засоби масової інформації і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней". Йозеф Геббельс

Дійсно, в Німеччини часів гітлера та Росії часів путіна дуже багато спільного ;)
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2016 18:22

V2 написав:
  Ukrainian написав:V2 Дайте мені засоби масової інформації і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней". Йозеф Геббельс

Дійсно, в Німеччини часів гітлера та Росії часів путіна дуже багато спільного ;)

навіщо Вам арійці та москалі ... тут потрібно в своїму подвір"ї лад навести ... а тут під шумок гєйропизації грабують населення налохами, цінами і тарифами, звинуваючи при цьому папірєдніків :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2016 18:36

Скупердяй написав: Якби було насправді залишившись Фьодорич і Гарбуз з командую. ніхто не знає - це лише здогадки :mrgreen:

Якби Пьодирич з Гарбузом залишилися, то до виборів курс би тримали, мабуть... А ціна за відтермінування - втрата суверенітету. Ну і разом з педерацією повільно деградували б в тайожній спілці і дожирали радянський спадок. Думаю глибина падіння була б більшою, можливо б падали лише не так стрімко, гальмуючи на певних періодах. Але шлях в безодню... А так обнулили лічильник вже зараз. І треба набирати обороти вперед, але тут щось не клеїться знов. Бо для модернізації не вистачає політичної волі. Але сподіваюся, що об'єктивні умови економічного розвитку, примусять то робити, незважаючи на супротив системи. Бо тоді дійсно лише шлях до втрати державності.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2016 19:29

Козак-характерник написав:
  Скупердяй написав: Якби було насправді залишившись Фьодорич і Гарбуз з командую. ніхто не знає - це лише здогадки :mrgreen:

Якби Пьодирич з Гарбузом залишилися, то до виборів курс би тримали, мабуть... А ціна за відтермінування - втрата суверенітету. Ну і разом з педерацією повільно деградували б в тайожній спілці і дожирали радянський спадок. Думаю глибина падіння була б більшою, можливо б падали лише не так стрімко, гальмуючи на певних періодах. Але шлях в безодню... А так обнулили лічильник вже зараз. І треба набирати обороти вперед, але тут щось не клеїться знов. Бо для модернізації не вистачає політичної волі. Але сподіваюся, що об'єктивні умови економічного розвитку, примусять то робити, незважаючи на супротив системи. Бо тоді дійсно лише шлях до втрати державності.

Обнулили поки лише наші гощики ... і якби обороти йдуть по закручуванню гайок ... Але не знаю, хто у яку безодню падає у найого північого сосіда, але на заробіки чомусь їдуть туди, а не звідкти :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2016 19:39

Скупердяй написав:у найого північого сосіда, але на заробіки чомусь їдуть туди, а не звідкти :mrgreen:

Які там заробітки? Курям на сміх! Якщо їхати, то краще на Захід! А від північного сусіда скоро біженці в Україну вереницею потягнуться...
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2016 20:41

Скупердяй написав:у найого північого сосіда, але на заробіки чомусь їдуть туди, а не звідкти :mrgreen:

Які там заробітки? Курям на сміх! Якщо їхати, то краще на Захід! А від північного сусіда скоро біженці в Україну вереницею потягнуться...

Пшеки хохлам платят 8 злотих в час в переважній більшості, тобто біля 2 баксів, 2* 8 = 16 баксів в день або 366 в місяць при 21 робочому дню, оце вони нас рятують, в москалів на порядок більше виходить :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2016 22:53

Скупердяй написав:

Пшеки хохлам платят 8 злотих в час в переважній більшості, тобто біля 2 баксів, 2* 8 = 16 баксів в день або 366 в місяць при 21 робочому дню, оце вони нас рятують, в москалів на порядок більше виходить :mrgreen:

Тільки робочий день не 8 год, а зазвичай - 12 :?
paxlava

Подякував: 60 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2016 08:51

paxlava написав:
  Скупердяй написав:
  Козак-характерник написав:Які там заробітки? Курям на сміх! Якщо їхати, то краще на Захід! А від північного сусіда скоро біженці в Україну вереницею потягнуться...

Тільки робочий день не 8 год, а зазвичай - 12 :?

Ну так від цього не краще, перепонадновмовий час не враховується у повній мірі, тобто не оплочується більше згідно законодавтсва. Тому хто краще жадібний пшек чи клятий москаль? Тут уже практика показує що друге краще :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

#<1 ... 1011121314 ... 165>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор