Козак-характерник написав:Купив 0,092 бітка за 10000 грн. Тобто 108695 грн. за біток. Середній курс закупів на сьогодні 107422 грн.
Привет, Козаче, я тебя не хотел задеть, но реально сходил по твоим ссылкам и там...па 114000 предлагают в какой то.Поэтому и написал.
Все норм. Вірити чи не вірити - процес суб'єктивний. В кінці кінців ніхто точно не знає, хто за ніком виступає і які насправді за тим ніком розклади. Але я намагаюся щирим бути...Майже біток вже відкупив. Ще 4 залишилося придбати.
Козак-характерник написав:Купив 0,092 бітка за 10000 грн. Тобто 108695 грн. за біток. Середній курс закупів на сьогодні 107422 грн.
Привет, Козаче, я тебя не хотел задеть, но реально сходил по твоим ссылкам и там...па 114000 предлагают в какой то.Поэтому и написал.
Все норм. Вірити чи не вірити - процес суб'єктивний. В кінці кінців ніхто точно не знає, хто за ніком виступає і які насправді за тим ніком розклади. Але я намагаюся щирим бути...Майже біток вже відкупив. Ще 4 залишилося придбати.
А то курси покупок вже в врахуванням витрат на комісії?
Faceless написав:А то курси покупок вже в врахуванням витрат на комісії?
Так. Чиста ціна. Я так завжди рахую. Я на бестченж чому купляю? Бо там ціна в канторах вказана вже з урахуванням усіх комісій. До того ж в канторах калькулятор, одразу видно скільки бітків за N суму. Іноді ціна може в деяких канторах плавати, бо не фіксована, але не критично. Ну наприклад сьогодні можете перевірити ціну закупу. І взагалі ота вся сума в бітках придбана за 100 тис.грн. Порахуйте середній курс самостійно.
Alex2007 написав: но для вывода баксов нужна идентификация.
Для ввода тоже, даже через Tether. Думал завести USD (Tether) и на депопокрутить (ставки сейчас 35-38% годовых) - так облом, а верификация такая что хрен пройдешь!