В связи с ростом цены на газ - существенным, ветка снова более чем актуальна. Что предлагают АЗС? Лично я пользуюсь ОККО+Райф (1,75грн скидка), либо WOG+МОНО или ПУМБ ( оба дают 3% кешбека именно на WOG + по Прайду еще -1грн.На бенз и Дизель скидки больше, но я не слежу. У БРСМ скидка 70коп на литр по карте, но там и цена самая низкая поэтому одно на одно выходит, но приятно, что капают не бонусы на будущие заправки, а сразу минимальная цена.. Кто чем еще пользуется-давайте актуализируем.
З 24 до 26 листопада заправляйся з PRIDE або купуй пальне в нашому онлайн-магазині й отримуй знижку від WOG: ✅ 6 грн/л бонусами на бензин та ДП ✅ 2 грн/л бонусами на газ
Або розраховуйся за пальне з сервісом WOG PAY або через термінали самообслуговування WOG PAY BOX та отримуй пряму знижку від Visa та ПриватБанку з картками "Універсальна" або "Преміальна": ✅ 10 грн/л на бензин та ДП ✅ 4 грн/л на газ
ПС. однаКА!! Если платить через ВОГ-Пей Приват-Виза, то скидка будет 10грн/л. Правда там сначала снимается вся сумма, а потом происходит ВОЗВРАТ этой скидки. Однако если на ВОГе платить через его тумбу (такие ТСО не везде есть ) то сразу с карты снимается сумма со скидкой
Andey написав:скачав додаток WOG, зареєструвався. Заходжу в налаштування, натискаю Мої Картки -> Додати Картку -> Додати картку Visa. І отримую помилку: "Сервіс тимчасово недоступний. Скористайтесь будь ласка, Google Pay або Apple Pay."
То Мастерпасс глюкавий як завжди. Забийте! Ще можна буде оплатити Гугл-Пей, ото туди картку обов'язково додайте, прям з П24.
так і зробив. додав в Google Pay, ліміт на інтернет платежі виставив потрібний, поповнив її гривнею (кред ліміт нульовий). Питання акція на ВОГ діє сьогодні останній день чи завтра у неділю ще також діє? бо написано "до 26.11", тобто за логікою 25.11 останній день акції