KIM30 написав:На дозвіллі порахував Дохідність Багаторічного від Дельти на нових умовах з капіталізацією. За 5 років з 10000 грн виходить 32450 грн, тобто дохідність 224,5 % Аж не віриться.
Цікаво як Ви рахували я тут на сайті вбив їх єфективну ставку за 5 років 26,57 то мені зі 100 тис ось що нарахувало 232 922,79 . Спробуйте самі.
А як ви рахуєте? Якщо рахувати по середній ефективній ставці 26,57%, то вийде: 100000*1,2657^5=324828,33 грн. Калькулятор на сайті Дельти не правильно рахує, а саме 26,57*5=132,85%. Він не враховує щорічну капіталізацію.
Востаннє редагувалось KIM30 в Сер 25 чер, 2014 08:33, всього редагувалось 1 раз.
KIM30 написав:На дозвіллі порахував Дохідність Багаторічного від Дельти на нових умовах з капіталізацією. За 5 років з 10000 грн виходить 32450 грн, тобто дохідність 224,5 % Аж не віриться.
Цікаво як Ви рахували я тут на сайті вбив їх єфективну ставку за 5 років 26,57 то мені зі 100 тис ось що нарахувало 232 922,79 . Спробуйте самі.
А як ви рахуєте? Якщо рахувати по середній ефективній ставці 26,57%, то вийде: 100000*1,2657^5=324828,33 грн.
Как раз не так! Вот как они считают со своими эффективными ставками: 100000*(0,2657*5)=132850 грн. Плюс первоначальные 100000 грн
Их депозитный калькулятор так и считает, как я выше написал. Я подавал официальный запрос с просьбой разъяснить, как на самом деле насчитываются проценты по депозиту. Ответ: в пределах КАЖДОГО одного года реальная ставка рассчитывается с учётом капитализации (получается эффективная), а потом за пять лет начисленные проценты по такой эффективной ставке просто СУММИРУЮТСЯ. Вот и получается, что нормальная реальная ставка по депозиту не 26,57%, как указываете Вы, а всего 17%. Они же не дураки платить 5 лет с пополнением без изменения процентной ставки по 26,57%)))
KIM30 Ще раз пояснюю: КАЛЬКУЛЯТОР НА САЙТЫ РАХУЄ ПРАВИЛЬНО. Саме так, як Вам в кінцы терміну і нарахують відсотки! А якщо Ви хочете пояснити маркетологам банку, що вони не знають, що таке справжня капіталізація - вперед, будете другим (після мене:))))
KIM30 Ви мене так і не хочете розуміти. Рахуєте Ви ПРАВИЛЬНО (якщо вважати, що по вкладу дійсно нараховуються проценти з щомісячною капіталізацією). Але ніякої ЩОМІСЯЧНОЇ капіталізації ЗА ВЕСЬ ПЕРІОД вкладу там немає. Це зроблено спеціально, щоб задурити людям голову. Відсотки нараховуються в межах року (за капіталізованою ставкою) і нікуди не приплюсовуються. Так за кожен рік окремо робиться (там же не даремно вказано: за перший період, за другий період і т.д. В цьому й фішка. Розумієте? Виходить не ^5? а *5. Тобто відсотки за кожен п'ятирічний період просто ДОДАЮТЬСЯ в кінці. Це і відображає їх депозитний калькулятор. Все. Більше пояснювати не буду. Але нести свої кровні під 17% річних справжньої щомісячної капіталізації нікому не раджу)
zzzzzz написав:KIM30 а что в Багаторичном ставка зафиксирована на 5 лет ,или предусмотрен ежегодный пересмотр? я посмотрел на сайте условия, странно.....может в самом договоре есть какие-то приколы ?
Тем более Лагун дружен с новым главой Есть повод задуматься ..... Помнится, после кризиса в Сбере были очень неплохие 25,4 на три года, я тогда рискнул, забросил 50 и потом пожалел, что мало
Ну если Лагун дрежен с новым главой...зачем привлекать столь дорогой ресурс на 5 лет ?
Сбер ведь привлекал, несмотря на дружбу с сами-знаете-кем А если серьезно, то НБУ или столько не даст, или на такой срок не даст, ИМХО