Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 27952796279727982799 ... 5791>
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2015 18:35

Re: Байки про банки і не тільки....

Колеги, не вважайте за зануду.
Однак, моє повідомлення щодо комісії Сбербанку Росії вдруге видалений за добу на сторінці щодо цього банку.
Обіцяв, що буду множити свою думку, після того, як видалили вперше.
Викладаю тут.
А чи видалять?

Повернення депозиту через поточний рахунок повинно розглядатися лише як порядок повернення коштів за договором банківського вкладу, що охоплюється визначенням договору банківського вкладу згідно з ч.1 ст. 1058 ЦК. При цьому слід враховувати, що згідно із ч.4 ст. 1061 за таким договором умова договору щодо права банку змінювати розмір процентів на строковий вклад в односторонньому порядку є нікчемною.
Встановлення комісії за повернення коштів з депозиту через поточний рахунок повинно розглядатися як зменшення доходу процентів) за договором банківського вкладу, що заборонено. Така схема банку в дійсності є обходом згаданої імперативної норми ч.1 ст.1061 ЦК.
Банк може видумувати різні хитрі схеми. Але за їх змістом це є те, що сказано вище.
Яким чином забрати кошти без комісії - це вже питання тактики.
Можна валити скаргами. Можна до суду.
Гарною є ідея із закриттям поточного рахунку, а потім вимагати, щоб повернули згідно з умовами саме договору банківського вкладу.
Згоден, питання в ціні: чи варті ваш час, ваші нерви тієї комісії.
А є ще питання ПРИНЦИПУ.
В мене поки що по втратам (якби хотів сьогодні забрати) - це пару раз пообідати.
Але вони мене цим ДОСТАЛИ!
PPO

Подякував: 14 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2015 18:39

PPO написав:Колеги, не вважайте за зануду.
Однак, моє повідомлення щодо комісії Сбербанку Росії вдруге видалений за добу на сторінці щодо цього банку.
Обіцяв, що буду множити свою думку, після того, як видалили вперше.
Викладаю тут.
А чи видалять?

Повернення депозиту через поточний рахунок повинно розглядатися лише як порядок повернення коштів за договором банківського вкладу, що охоплюється визначенням договору банківського вкладу згідно з ч.1 ст. 1058 ЦК. При цьому слід враховувати, що згідно із ч.4 ст. 1061 за таким договором умова договору щодо права банку змінювати розмір процентів на строковий вклад в односторонньому порядку є нікчемною.
Встановлення комісії за повернення коштів з депозиту через поточний рахунок повинно розглядатися як зменшення доходу процентів) за договором банківського вкладу, що заборонено. Така схема банку в дійсності є обходом згаданої імперативної норми ч.1 ст.1061 ЦК.
Банк може видумувати різні хитрі схеми. Але за їх змістом це є те, що сказано вище.
Яким чином забрати кошти без комісії - це вже питання тактики.
Можна валити скаргами. Можна до суду.
Гарною є ідея із закриттям поточного рахунку, а потім вимагати, щоб повернули згідно з умовами саме договору банківського вкладу.
Згоден, питання в ціні: чи варті ваш час, ваші нерви тієї комісії.
А є ще питання ПРИНЦИПУ.
В мене поки що по втратам (якби хотів сьогодні забрати) - це пару раз пообідати.
Але вони мене цим ДОСТАЛИ!

Так сбер наче 0.5 бере а не 0.8 ?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2015 18:46

Re: Байки про банки і не тільки....

Как заявил сегодня директор-распорядитель Фонда гарантирования вкладов физических лиц Константин Ворушилин, ФГВФЛ получил 8 заявок от потенциальных инвесторов на выведение неплатежеспособного Дельта Банка с рынка. Об этом сообщает "ДС" со ссылкой на Finmaidan.

"На Дельта Банка есть потенциальные инвесторы. На "переходной банк" это заявки крупных вкладчиков, Государственного ипотечного учреждения, "Фокстрота", "МТС"", - заявил Ворушилин.

"Еще три заявки поступило на отчуждение всех или части активов и обязательств неплатежеспособного банка в пользу принимающего банка. "На активы и пассивы Дельта Банка претендует Ощадбанк и ПриватБанк", - уточнил он.

"Вкладчики предложили не только реструктуризировать свои депозиты в субординированный долг, но и дать дополнительные деньги. ГИУ также разрабатывает программу. Идеальная ситуация была бы создать переходной банк, но без участия государства это невозможно",- заявил Ворушилин.

В связи с получением 8 заявок, Фонд гарантирования вкладов по просьбе квалифицированных инвесторов продлил до 29 июня включительно срок доступа к информационному помещению Дельта Банка.
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2015 18:55

V2 написав:Как заявил сегодня директор-распорядитель Фонда гарантирования вкладов физических лиц Константин Ворушилин, ФГВФЛ получил 8 заявок от потенциальных инвесторов на выведение неплатежеспособного Дельта Банка с рынка. Об этом сообщает "ДС" со ссылкой на Finmaidan.

"На Дельта Банка есть потенциальные инвесторы. На "переходной банк" это заявки крупных вкладчиков, Государственного ипотечного учреждения, "Фокстрота", "МТС"", - заявил Ворушилин.

"Еще три заявки поступило на отчуждение всех или части активов и обязательств неплатежеспособного банка в пользу принимающего банка. "На активы и пассивы Дельта Банка претендует Ощадбанк и ПриватБанк", - уточнил он.

"Вкладчики предложили не только реструктуризировать свои депозиты в субординированный долг, но и дать дополнительные деньги. ГИУ также разрабатывает программу. Идеальная ситуация была бы создать переходной банк, но без участия государства это невозможно",- заявил Ворушилин.

В связи с получением 8 заявок, Фонд гарантирования вкладов по просьбе квалифицированных инвесторов продлил до 29 июня включительно срок доступа к информационному помещению Дельта Банка.

Тобто депозиты 200 плюс ( пасиви ) можуть бути передані іншому учаснику ? Може навіть вдасться їх отримати в валюті вкладу і всю суму . Якщо так

То я ваш навекі Петр 8) і Валерія :lol:
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2015 19:04

Ukrainian Там дыра 13 млрд.
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2015 19:06

Ukrainian написав:
Тобто депозиты 200 плюс ( пасиви ) можуть бути передані іншому учаснику ? Може навіть вдасться їх отримати в валюті вкладу і всю суму.

Никоим образом. Переходной банк это обычный нaeбанк, вкладчики в любом случае не получают ничего кроме своих 200 тыс в зубы и досвидос. Свежий пример - Террабанк (Кристаллбанк получил активы и пассивы, вкладчикам отдал только компенсации до 200тыс и всё).
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2015 19:10

0720

ну что ж вы так народ последней мечты лишаете - пусть пофантазируют ... ну кто будет отдавать 200+, если можно отдать 200? ...
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2015 19:10

zzzzzz написав:Ukrainian Там дыра 13 млрд.

Вони там велику приватизацію намічають проводити . Нехай думають як ту дірку закривати . Можна лагуна на органи продати як варіант :lol:

Моя пропозиція проста я отримую свої гроші до виборів 2019 , вони отримують голоси мій та сім'ї в противагу разі голоси переходять до ОБ

Системний банк який реально працював- завалили , хоча могл б його гривнею до потері пульса залити . Ясно що хтось ( не будем тикати пальцями ) поклав око на деякі цікаві активчики цього банчика :wink:
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2015 19:12

Ukrainian

а вы что тоже в дельте залетели? вы раньше не говорили
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2015 19:13

IMPRINTER написав:0720

ну что ж вы так народ последней мечты лишаете - пусть пофантазируют ... ну кто будет отдавать 200+, если можно отдать 200? ...

Не народ а електорат :D

13 млрд грн дірка це всього навсього 600 млн доларів , в резервах і так уже майже 10 ну буде 9 і що ?
Ukrainian

Профіль

1
  #<1 ... 27952796279727982799 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей