Мені такий депозит сьогодні вранці оформили, але оформлюють тільки тим, хто звертається до співробітників банку угорською мовою. (Одеса, головне відділення вул. Буніна, 10)
stargazer написав:Шановний колего, так універсалка вона іє кредитка.
Петрович з Привату дуже наполягав, що уні не кредитка! Там є якась хитроюридична банківська різниця Хоча фактично це була кредитка(для держателя), кажу як юзер різних кредиток... кдв або баксову без уні вперто не хочуть давати, хоча можна зайти наступного дня чи в сусіднє відділення та закрити уні, це працює
Вона щошь на кшал міксу. І кредирка і ні. Та по великому рахунку яка різниця. І, же одна сказати: "Ну і де теперь той Петрович?"
justit Там мабуть таки одеські дівчата, думаю, колега Ritter пожартував.
так що маємо депопродукт від угорців під 8% на рік з максимальною сумою 1000 дол.,щоб відкрити треба поспілкуватися з підтримкою і тицяти їх і відділення носом в сайт банку, а з 1го ставки падають.
stargazer написав:justit Там мабуть таки одеські дівчата, думаю, колега Ritter пожартував.
так що маємо депопродукт від угорців під 8% на рік з максимальною сумою 1000 дол.,щоб відкрити треба поспілкуватися з підтримкою і тицяти їх і відділення носом в сайт банку, а з 1го ставки падають.
Скажу лише за себе. Я просто друкував сторінку з сайту банку і йшов відкривати той депо, що надрукований.
Це я не про ОТР. Про інших. Але думаю такак методика не дозволить їм сказати: "Ми такого не відкриваємо"
Мені такий депозит сьогодні вранці оформили, але оформлюють тільки тим, хто звертається до співробітників банку угорською мовою. (Одеса, головне відділення вул. Буніна, 10)