Нужен совет Сегодня оказалось, что один из гос органов в последние дни перед ВА перечислил мне в Дельта Банк 1500 грн, причем 500 из них было лишние. Теперь их требуют обратно. Т.к. я об этом перечислении впервые слышу, то естественно, что в фонд за ними я не обращался. Еще есть шанс их получить? или все пропало? на сайте фонда ничего не нашел
plastische написав:Нужен совет Сегодня оказалось, что один из гос органов в последние дни перед ВА перечислил мне в Дельта Банк 1500 грн, причем 500 из них было лишние. Теперь их требуют обратно. Т.к. я об этом перечислении впервые слышу, то естественно, что в фонд за ними я не обращался. Еще есть шанс их получить? или все пропало? на сайте фонда ничего не нашел
Если они на Вашем текущем или карточном счету - то можно получить. Вам положено до 200к грн, как и всем физикам. По процедуре - не подскажу, звоните-пишите в фонд или дельту, в дельта-ветке ещё даже представитель отвечает
plastische написав:Нужен совет Сегодня оказалось, что один из гос органов в последние дни перед ВА перечислил мне в Дельта Банк 1500 грн, причем 500 из них было лишние. Теперь их требуют обратно. Т.к. я об этом перечислении впервые слышу, то естественно, что в фонд за ними я не обращался. Еще есть шанс их получить? или все пропало? на сайте фонда ничего не нашел
Если они на Вашем текущем или карточном счету - то можно получить. Вам положено до 200к грн, как и всем физикам. По процедуре - не подскажу, звоните-пишите в фонд или дельту, в дельта-ветке ещё даже представитель отвечает
3.4. В яких випадках для отримання відшкодування потрібно письмово звертатися до Фонду та які документи необхідно надсилати?
Після закінчення виплат відшкодування коштів за загальним реєстром вкладників (про що буде повідомлено на сайті Фонду) виплата гарантованих сум відшкодування здійснюється за індивідуальними письмовими зверненнями. Для цього вкладник повинен надіслати до Фонду заяву про виплату гарантованої суми відшкодування з зазначенням фактичного місця проживання, особистим підписом та датою, а також копії документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) або якщо в паспорті особи контролюючими органами зроблено відмітку про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта або до паспорта внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків та паспорта (сторінок з прізвищем, ім’ям, по батькові, а також з інформацією про дату та орган видачі паспорта, місце проживання і відмітку про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта). Крім того, письмово звернутися до Фонду і надати відповідні документи необхідно спад- коємцям. Спадкоємець до зазначених вище документів додатково подає нотаріально за- свідчену копію документа про право на отримання відшкодування на правах спадщини (свідоцтво, рішення суду)
Faceless написав:А кто за это берёт комиссию за конвертацию? Круто, не сталкивался.
Да много кто... Та же Альфа.[/quote]
Ідея. можна впробувати відкрити в Приваті 2 картки: гривневу і доларову. з гривневої купувати долари, а з доларової сплачувати за товар. хоча я сплачував з гривневої А-банку за товар в доларах, на комісію і подвійну конвертацію не попадав, але були моменти, коли не отримував товар, то зворотня ковертація була раз в "+" і раз в "-", думаю, що це залежало від тодішнього курсу.