Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Но ждать пока насобираете 25'000 голосов, потом пока внесут на рассмотрение петицию, пока придумают закон, внесут поправки, утвердят либо не утвердят в нескольких чтениях, пока дойдет до Вас очередь...
Может, лучше уже сейчас искать пути решения жилищного вопроса?
Вы уперто рассматриваете только новостройки. Если у Вас есть деньги на первый взнос, ищите по своим средствам А если нет стартового капитала... Тогда зачем весь этот сыр-бор с петицией?
Я шукаю варіанти, але громадською позицією вважаю подати ідею яка на мою думку може полегшити життя молодим сім'ям)
П/С: в далекому минулому я працював в ПриватБанку і там був спеціальний фонд ідей, я подав кілька. Здача в терміналі на моб. - одна з моїх ідей яку реалізували) Ось чому я вирішив подати петицію, а на форумі обсудити, тому що хороші ідеї не повинні пропадати, і більше того їх завжди можна покращувати!
v_chalapchiy написав:ще раз повторюю, сподіваюсь в останне! 1 - компенсація не буде за рахунок будівельника!! А за рахунок і банку і Фонду і молодої сім'ї.
Ну нехай будівельники не платять за свято, але чогоь ви вирішили що це мають робити анки, та й фонд -теж чимость треба наповнювати (от тільки не треба розказувати п ро відрахування сімей у Фонд. Якщо молода сім'я купує житло зв знижкою ще й на пільговіих умовах кредитування, то сукупно всі внески сім'ї менші за реальні витрати. Хтось має це компенсувати). То хто має оплачувати свято? Чого взагалі банки мають робити якісь поступки?
Я вже Вас як і ще одного Вашого колегу по думці зрозумів. Не варто задавати мені питань, тим більше що Ви не читаєте моїх відповідей. Якщо у Вас нема що додати до петиції то: 1) дякую, можете слідкувати та пропонувати якісь ідеї, якщо вони є. 2) не заважати.
П/С: я не проти того коли гроші з бюджету тратят на дороги, хоча авто в мене нема, і взагалі велику суму з бюджету тратят не на те що цікаво для мене, я думаю що частину коштів можна знайти і на таку програму, але якщо суспільство мовчить, то ці кошти будуть тратитись на проекти які цікаві комусь іншому. Не хочу переводити гілку в політичні обговорення. Ще раз дякую Вам за коментарі, не заважайте.
v_chalapchiy написав:Я вже Вас як і ще одного Вашого колегу по думці зрозумів. Не варто задавати мені питань, тим більше що Ви не читаєте моїх відповідей. Якщо у Вас нема що додати до петиції то: 1) дякую, можете слідкувати та пропонувати якісь ідеї, якщо вони є. 2) не заважати.
По-перше, то що ви створили гілку, не дає вам прав вказувати, кому і що в ній дописувати. По-друге, я-то читаю ваші пости, але от відповідей там як не було так і немає.
Faceless написав:По-перше, то що ви створили гілку, не дає вам прав вказувати, кому і що в ній дописувати. По-друге, я-то читаю ваші пости, але от відповідей там як не було так і немає.
Знову не читаєте що пишу))) Я не вказую нікому, так як не маю прав, я прошу не заважати. по друге - читайте ще раз вище, і бажано з початку гілки, всі відповіді є.
v_chalapchiy написав:Я не вказую нікому, так як не маю прав, я прошу не заважати.
У всьому розвиненому світі той хто просить- не вказує що повинен робити той хто дає.... Ви зараз жебрак з протягнутою рукою , а тому подобається Вам чи не подобається, але Ви зобовязані прислухатись до думок тих , від кого залежить давати Вам щось чи ні.
Тепер з іншого боку Поради які Вам дають ті в кого Ви просите- прості і зводяться до наступного Замість того щоб постійно жити жебраком-навчіться самі щось робити і робити настільки ефективно .щоб просили у Вас, тоді й отримаєте шанс розпускати пальці....
І ще з іншого боку Просити ( і отримати) мають право а - сироти ( їм і так важко) б - інваліди/каліки ( їм також дісталось від людей або природи) в - пенсіонери ( вони вже не в активному стані. а тому не можуть якось покращити своє життя самостійно)
Всі інші повинні не просити, а пропонувати типу Давайте Ви нам допоможете тут , а ми Вам віддячимо там..... Шансів отримати підпис під такою петицією у Вас на порядок (а то й три) більше ніж під петицією типу Ми такі бідні. дайте нам мільон бо нам на квартирку в Києві( а інші не обласні центри нас не влаштовують) не вистарчає.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 23 тра, 2018 12:44, всього редагувалось 1 раз.
v_chalapchiy написав:по друге - читайте ще раз вище, і бажано з початку гілки, всі відповіді є.
В тому то й біда, що їх немає. Вся ваша аргументація залишається на рівні "змусити когось там домовитися, влаштувати якісь пільгові умови і якось там воно буде, і всі від того виграють, мабуть" Спробуйте хоча б піти з іншого боку. Що саме не подобається у поточній ситуації, без усіляких петицій/програм? Які є аналогічні програми наразі і що не подобається в них? І вже тоді може зможете сформулювати, а чи варто взагалі починати, може не треба нічого видумувати нового, або достатньо внести пропозиції для покращення деяких процесів, що вже є. І логічніше було б спочатку влаштувати обговорення, а потім подавати петиції, а не навпаки
Долярчик написав:Так, панове! Давайте свіжі ідеї/пропозиції, а не критикуйте по стоп'ятсот раз! Не затопчуйте те, що вже і так "затоптали - далі нікуди!"
Ви взірець раціональної людини! Жалко що не всі вміють читати, а точніше читають те що їм вигідно.