Обзор новинок и интересных фактов на рынке банковских услуг
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Долярчик написав:Доброго дня, шановне товариство! Хотів приєднатись до питання "Квестора", та вже прочитав відповідь.... - але, в мене більш конкретнішше питання: підкажіть, будь-те такі ласкаві, в яких банках(крім рашиських), хороші ставки по гривнедепо на 6-9міс., але з ПОПОВНЕННЯМ?!(і не менше 15%річних, бо маю стовпці під 14,75%) Дуже дякую!
п. с. .... так, розумію, що Я сам таке можу глянути, але: 1)... треба багато часу на прочісування всіх банків з моєю "конкретною умовою" 2)... і саравді, якщо є отака "спеціалізована гілка" по таких питаннях, то НАБАГАТО ЗРУЧНІШЕ було б зайти сюди і прочитати саме те, що мене цікавить!
..... і де тут флуд побачили?
вам и здесь, и в теме моно популярно объяснили, что из моно средства выводятся бесплатно в любой банк - с помощью двух щелчков пальцами по телефону. И что вы тут развели? "добрые люди", "моно фтопку" и пр зрадофильскую ахинею... Вы просите у людей помощи - люди тратят бесплатно свое время, чтобы вам что то подсказать - вы вместо спасибо, если не вываляете в грязи этих людей, то обязательно изговняете, дельный вообщем то, совет. Ну и кто вы после этого?
Востаннє редагувалось Stringer в Пон 01 жов, 2018 17:11, всього редагувалось 1 раз.
Вклади 6-9-12 місяців з поповненням. Особливо умови поповнення. Тема не розкрита. Долярчик правий. Ну і ставка менше 15% при 18% обліковій ставці НБУ теж не варто розглядати.
Квесторе_поверніться написав:Вклади 6-9-12 місяців з поповненням. Особливо умови поповнення. Тема не розкрита. Долярчик правий. Ну і ставка менше 15% при 18% обліковій ставці НБУ теж не варто розглядати.
Ну и какой вменямый и уважающий себя форумчанин будет подсказывать вот таким "правым" долярчикам, даже не за спасибо, а шоб его еще за это и попрекнули?
Востаннє редагувалось Stringer в Пон 01 жов, 2018 17:20, всього редагувалось 1 раз.
Квесторе_поверніться написав:Вклади 6-9-12 місяців з поповненням. Особливо умови поповнення. Тема не розкрита. Долярчик правий. Ну і ставка менше 15% при 18% обліковій ставці НБУ теж не варто розглядати.
Ну и какой вменямый и уважающий себя форумчанин будет подсказывать вот таким "правым" долярчикам, даже не за спасибо, а шоб его еще за это и попрекнули?
... так крім Фейслеса і тепер Квесторе_поверніться - ніхто так і не кинув хоча б одного банка, щоб підпадав під мої умови! ... он Квесторе_поверніться - його теж цікавлять такі банки! Народ повинен бути дружнім, допомагати один одному! (а то вже і Крим і Донбас проср. своєю недружелюбність, незгуртованість, злістю і т. д.)