Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
1finanсier написав:Ну не знаю, можна запитати наприклад ще в Сенсі, що у них там такого особливого, що два дні перед виплатою проміжного купону продати ті ОВДП неможливо. Тому я і питав про такий ньюанс але стосовно ICU- у людей у яких був реальний досвід продажу ОВДП в день виплати купону по ним.
Сенс також дає продати у день виплати купону
Navegantes написав:
moveton написав:Ухты. Мне казалось, что у него только перед погашением так закрывают. Нужно будет в мае полюбопытствовать. А оно у него выглядит, как пропадание пункта продажи или нужно прям продать и получить ошибку, если продажа закрыта?
Не дасть продати/купити ні сьогодні, ні завтра. "Розраховується виплата %, купити або продати облігацію можна з 24/12/2025" Але якщо створити заявку, наприклад, ще вчора ввечері, то сьогодні Сенс би її провів.
Сенс напомнил, что у меня есть выпуск с промежуточным купоном 01.01.2026. Сегодня бумагу показывает так:
Не вижу в транспаранте ничего про запрет продажи. Если по кнопкам потыкать, то на Buy подтверждает, что купить до завтра низя. На Sell нет проблем - спрашивает куда и сколько и только до 10 утра предупреждало, что деньги отдадут не мгновенно, а с началом сегодняшней сессии (но это, вроде, каждую ночь так). Так на каком этапе не даёт продать? Дальше я нажимать боюсь - вдруг я исключительный и таки продаст, а оно мне не надо. Или отключение выкупа за два дня до купона - это только 237424 касалось?
moveton написав:Не вижу в транспаранте ничего про запрет продажи. Если по кнопкам потыкать, то на Buy подтверждает, что купить до завтра низя. На Sell нет проблем - спрашивает куда и сколько и только до 10 утра предупреждало, что деньги отдадут не мгновенно, а с на
Не дає продати/купити після натискання відповідних кнопок. Якщо вам після натискання на Sell дає вибрати рахунок тоді виходить, що для доларових ОВДП це працює інакше. Подивіться в застосунку на UA235576 (євро), у них також проміжний купон 01/01/26 - "розраховується виплата %, купити або продати облігацію можна з 01/01/2026", а в англійській версії "interest payment is calculated now, you can buy these bonds from 01/01/2026" (немає or sell)