Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Puente написав:budivelnik А Парубій,Яценюк, Порошенко,Чорновіл, Гройсман - одиниці і ці одиниці унікальні.
Я надіюся Чорновіл тут - це В"ячеслав ? То як його Ви приплели до цих "орлів" ? В українському менталітеті немає "чинопочитания" - навіть слова такого немає . З українців таким страждають тільки деякі військові - у яких це в гени в"їлося ... А так чого це раптом їх поважати особливо ? Щось вони реально суттєве для країни зробили ? Є деякі реально корисні чи важливі речі - але зовсім не епічні . Гройсман взагалі - для Вінниці набагато більше корисного зробив , ніж для всіх інших ... Поважати президента просто за посаду ? Це Ви реально так вважаєте ? Сумніваюся - бо є ж Янукович ... Чи поважаєте все одно ? Азірова може ?
Да там ещё сложнее. Этот ералачешник сам определяет (по своим внутренним критериям) проявление поваги неповаги.
Треуголкін Це тільки викладач марксизму/ленінізму всюди використовує цитати і вказівки маркса-енгельса.. Будь яка нормальна людина-САМА визначає (по ВЛАСНИМ критеріям) те що їй подобається /не подобається Тепер ти розумієш чого ти так тупо виглядаєш? Серед армійців розливу чего ізволіте-ти нормальний А от серед тих хто сам все створює( і погане і хороше) ти навіть не курка...ти нуль.
Во тупой! Так зачем ты мне навязываешь обязанность поважать тех, кто по-твоему!!!! достоин поваги (подобаэться).
Не по-моему достоин поваги, а по-твоему.
Я же и указал, что в твоем опусе критерии кого МНЕ ПОВАЖАТЬ у тебя отсебятинные (от тебя). А ты какой-то ералашик с марксизмом-ленинизмом сочинил.
Я сам определю кого мне поважать. Не лезь со своими *предложениями* на этот счет. На это я тебе сразу указал. Перечитай и осиль текст.
З.Ы. а конкретно в этом моменте речь и вовсе идёт о ПРОЯВЛЕНИИ поваги. Критериях ПРОЯВЛЕНИЯ поваги, а не определении кого уважать. У тебя ещё больше ералашик деградировал, чем с *саме розведення* вчера.
Ты реально ещё больше отупел. Но откуда приплел викладача марксизма-ленинизма, обращаясь в мой адрес? Откуда брехню взял-то?
А непосредственно викладач марксизма-ленинизма Бальцерович не в армии добился результата. У тебя с памятью туго. Я тебе на это уже указывал.
detroytred написав:Но откуда приплел викладача марксизма-ленинизма, обращаясь в мой адрес
1Не приплів 2 З твоєї поведінки тільки викладач цегли в туалеті льотного училища.або викладач марксизму/ленінізму - може просовувати настільки протухші пропозиції
Твої пропозиції були тухлими ще коли ти вчився у Львівській політусі на замполіта, а вже коли сам став викладати ....
Ти звичайно зараз почнеш вимагати підтвердження що і де ти вчився.. Але Нік дейтройт - ніде не вчився і цього довести не можна А от як тільки нік поміняєш на прізвище-імя-звання - дивишся щось і поміняється При цьому ти настільки сильно пробуєш заховати реалії - що навіть не знаючи їх - читачі цих сторінок давно розуміють з чим стикнулись
Простий приклад Про мене всім все відомо...і ніхто не може мені нічого зробити , бо я пишаюсь тим ким є тим чого досяг... А чим може пишатись диванний писака? А якщо він навіть не ризикує привідкрити завісу-висновок простий Те що він приховує - ще гірше від його образу диванного стратега.
ПС По Бальцеровичу Чорновіл також був якимось секретарем райкому комсомолу.. Я був в комсомолі , на рівні комітету комсомолу інституту...це 15000 комсомольців... І що ? Ти думає що якщо Бальцерович викладав марксизм/ленінізм - то це тебе чимось прикрашає? Ні Є ті хто усвідомив свої помилки і від цього став потрібним суспільству(про таких навіть народна мудрість сказала - за одного битого двох не битих дають) є такі як ти - совками народились , совками й помрете.
detroytred написав:Но откуда приплел викладача марксизма-ленинизма, обращаясь в мой адрес
1Не приплів 2 З твоєї поведінки тільки викладач цегли в туалеті льотного училища.або викладач марксизму/ленінізму - може просовувати настільки протухші пропозиції
Твої пропозиції були тухлими ще коли ти вчився у Львівській політусі на замполіта, а вже коли сам став викладати ....
Ти звичайно зараз почнеш вимагати підтвердження що і де ти вчився.. Але Нік дейтройт - ніде не вчився і цього довести не можна А от як тільки нік поміняєш на прізвище-імя-звання - дивишся щось і поміняється При цьому ти настільки сильно пробуєш заховати реалії - що навіть не знаючи їх - читачі цих сторінок давно розуміють з чим стикнулись
Простий приклад Про мене всім все відомо...і ніхто не може мені нічого зробити , бо я пишаюсь тим ким є тим чого досяг... А чим може пишатись диванний писака? А якщо він навіть не ризикує привідкрити завісу-висновок простий Те що він приховує - ще гірше від його образу диванного стратега.
ПС По Бальцеровичу Чорновіл також був якимось секретарем райкому комсомолу.. Я був в комсомолі , на рівні комітету комсомолу інституту...це 15000 комсомольців... І що ? Ти думає що якщо Бальцерович викладав марксизм/ленінізм - то це тебе чимось прикрашає? Ні Є ті хто усвідомив свої помилки і від цього став потрібним суспільству(про таких навіть народна мудрість сказала - за одного битого двох не битих дають) є такі як ти - совками народились , совками й помрете.
Очередная прямая брехня - о Львовском политусе. Ты брехню откуда генеришь и генеришь?
Не тупи... Ник не ник не играет никакой роли. Брехать в адрес форумчанина под ником - это такая же просто брехня. Ты опять придумал отсебятинное обоснование. Не веришь, спроси у модераторов. Впрочем ты же врал, что я связан с модераторами.
Мне повага на форуме за мои реальные достижения не нужна. Поэтому и мысли не возникает выставлять их. Это у тебя комплекс... Нехватки уважения со стороны других людей. Начни с жены...
Что ж ты рассматриваешь всё (указание на Бальцеровича в данном случае) с точки зрения меня украшает не украшает? Речь была о другом. Не ералашь.
Очнись ... это форум для обсуждения не личностей форумчан)) Топай на специализированные сайты. Где делятся своими достижениями (по усмотрению в чём))
Кстати, *чего изволите?* и служба по уставам-документам (цитатам) не совместимы. Априори. Раз ты этого не знал и не понимаешь, то и служил по первому.
Программу срезали из-за пандемии коронавируса, но обещают вернуть после карантина. Молодые учителя останутся без обещанной единоразовой доплаты Молодые учителя в этом году не получат дополнительных выплат. Речь идет о единоразовой помощи в размере 21 тысячи гривень.
Я не перестаю офигевать от того, насколько цинична эта зелёная власть. Сцут в глаза и уши своими обещаниями и не выполняют их
Сиротинского называют главой "дорожного картеля" - группы компаний, которые почти монопольно выигрывают большинство тендеров на строительство дорог национального значения.
У кого-то действительно закончилась "єпоха бідності"
detroytred написав:На тупую откровенную брехню (похлеще, чем у Киселя и Ко) нужно ж как-то реагировать?! Иначе заразно... Вдруг второй такой уникальный появится. А там и третий, четвёртый. Тогда это будет не нормальная украинская площадка для дискуссий. Пока уровень форума достаточно велик.
Якщо вважаєте за потрібне, то вольному воля!
Ти мову не вчив а нас навчаєш ? Вільному воля .....
detroytred написав:На тупую откровенную брехню (похлеще, чем у Киселя и Ко) нужно ж как-то реагировать?! Иначе заразно... Вдруг второй такой уникальный появится. А там и третий, четвёртый. Тогда это будет не нормальная украинская площадка для дискуссий. Пока уровень форума достаточно велик.
Якщо вважаєте за потрібне, то вольному воля!
Віддава́тися / відда́тися на во́лю див. віддава́тися; Во́лити / вво́лити во́лю див. во́лити; (6) Во́льному во́ля – як хочете (хочеш). Не хочеш говорити – вольному воля (М. Коцюбинський); – То, може, мені піти? – Вольному воля (М. Стельмах).
Козак-характерник написав:Якщо вважаєте за потрібне, то вольному воля!
Віддава́тися / відда́тися на во́лю див. віддава́тися; Во́лити / вво́лити во́лю див. во́лити; (6) Во́льному во́ля – як хочете (хочеш). Не хочеш говорити – вольному воля (М. Коцюбинський); – То, може, мені піти? – Вольному воля (М. Стельмах).
Що таке результат дій ( з моєї точки зору. а не з точки зору військового пенсіонера,який жодного дня не виконував своїх прямих зобовязань(воював захищаючи Державу яка йому платила 25 років зарплату)