Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred У нещодавньому інтерв'ю виданню "Гордон" генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, що Анатолій Гриценко у 2014 році відмовився від пропозиції очолити Міністерство оборони або Генштаб ЗСУ. На питання про те, чи бачить він можливим президентом Анатолія Гриценка, Луценко відзначив:
"Ні, не бачу. Я вважаю, що людина, яка на моїх очах відмовилася обійняти посаду міністра оборони, начальника Генштабу або керівника інших силових структур після перемоги Порошенка, не може претендувати на те, щоб стати верховним головнокомандувачем".
На уточнення, чи справді Юрій Луценко був очевидцем відмови, генпрокурор відповів ствердно: "Так точно".
Сам Гриценко у коментарі BBC News Україна факт такої зустрічі за участі Луценка заперечує: "Ми з ним не зустрічалися і таких пропозицій мені не надходило". А щодо ідеї очолити Генштаб, Гриценко назвав її "нереалістичною":
"Начальник Генштабу - це старший військовий начальник, головнокомандувач військових сил. Людина, яка володіє питаннями тактики і стратегії, знає взаємодію всіх видів збройних сил, вміє планувати операції. Я не хочу надувати щоки - я цього не вмію. Я не командував корпусами чи арміями", - пояснив пан Гриценко.
В грудні Міхеїл Саакашвілі розповідав, що в 2013 році під час Революції Гідності на його очах Анатолій Гриценко відмовився від пропозиції очолити самооборону Майдану, а потім зник на декілька днів. Сааакашвілі різко розкритикував Анатолія Гриценка за відсутність рішучості та нездатність протистояти небезпечним викликам, що постали перед Україно. https://espreso.tv/news/2019/01/29/gryc ... ci_lucenko
Тобто, "Я не хочу надувати щоки - я цього не вмію". А Президентом бути - можна й щоки надути
Востаннє редагувалось V2 в Сер 06 лют, 2019 14:49, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Видите в добробате? Так - вот потехи сепарам и рашкованам будет, когда они извернутся, но накроют или пленят бывшего МОУ.
Поэтому пишут, что и сыну Порошенко пришлось целый месяц инкогнито пробыть в АТО, но потом пришлось убрать на депутата во избежании захвата. Я кстати спокойно отношусь к тому, что высшие должностные лица или их дети не шли в рукопашную. Это сейчас не к месту. Тем более, что сейчас слова Сталина - я маршала на солдата не меняю - повторили бы, не уверен в этом, это было бы предметом уступок и торга в любом случае. Зачем подставляться?
40% считают, что государству больше всего не хватает стабильности. И собираются голосовать за комика. Надеюсь все же, что 18-летние приколисты на выборы не пойдут
Востаннє редагувалось Starikan в Сер 06 лют, 2019 14:56, всього редагувалось 1 раз.
"Мы с Луценко не встречались. Я ответственный человек, и когда стране трудно, то это не вопрос амбиций. Если бы было предложение возглавить Министерство обороны мне, а не Гелетею, то очевидно я принял бы его. Но его не было", - отметил Гриценко.
Я не знаю, кто прав, слово против слова, документально никто не предлагал, в 2014 году об этом не было слышно, но всё может быть
freeze Факт 1 - офіцер. Факт 2 - на фронті не був (в широку значенні слова, ніхто не сприймає фронт як кидання гранати з окопу, тим паче ніхто б цього не дозволив би робити полковнику).
Мені цього достатньо, щоб не асоціювати слово ОФІЦЕР з цим кандидатом (Гриценком).
p.s. А ось сином може пишатися!
Востаннє редагувалось V2 в Сер 06 лют, 2019 15:10, всього редагувалось 1 раз.
Якби парламентські вибори у Польщі відбулися минулої неділі, то сім партій отримали б місця в Сеймі, згідно з даними опитування Kantar Millward Brown для "Fakty" TVN i TVN24
Про це повідомляє Onet.
На першому місці правляча партія Ярослава Качинського "Право і справедливість" з результатом у 29%. Опозиційна "Громадянська коаліція" посіла другу сходинку з 20% підтримки.
За нову партію "Весна", яку створив колишній мер польського міста Слупськ та перший відкритий гей серед політиків країни Роберт Бедронь, проголосували б 14% опитаних.